View Full Version : W sumie jakos 2nd ale 1st bez bota
boty sie nie licza, nudzilo sie w pracy expic sie nie dalo bo szkoda mi byloby stracic Sla ;p wiec skilalem ;p a oto efekt
http://i39.tinypic.com/296p3lu.jpg
Bambucha Rook
09-05-2010, 17:40
Bravo GoGo Noe jedziesz z tym KoXem
FIRST!!!
LOL GZ.
przeciez astiz to chyba postac gma :confused:
@bambucha, raczej nie First jesli liczac boty a jak nie to JEstem FIRST :))))
@Lagga to raczej nie jest char gma napewo nim nie jest ale jest w 100% wybocony tak samo skill fighting jak i shielding a taze mlvl,
http://i41.tinypic.com/288v8rm.jpg
Chodz bardzo Fajnie bylo byc 1st po raz 2 ,w koncu jako 1st wylocilem Skull Staffa na roku z Necro :) moze i uda sie znowu w czyms zatriumfowac, zobaczymy czy gmowie dadza szanse :):D
Kinderek
09-05-2010, 20:22
gz ładne skile ;D jedziesz dalej ;D:D:D
Old Capitan Rook
10-05-2010, 13:20
Bez bota? bauhahahahahahahhahahah nie rozwalaj mnie :))
@topic
gz :P
_Kisi3lek_
10-05-2010, 13:37
Ładne, skille ale coś mi się wierzyć nie chce, że bez bota :)
Ostatnimi czasy Noe ciężko i wytrwale trenował skille.Przesiadywał w trainerze jednocześnie rozmawiając ze mna,gdyż i ja byłem bardzo często online. Więc proszę aby nie kierować w jego stronę jakichkolwiek słów typu bot.Chcecie bota ? pogadajcie z parą największych leveli na rooku,o ile istanieje taka opcja jak rozmowa w panelu bota. A Tobie Noe życzę kolejnych awansów, a inni niech zazdroszczą :) Statystyki należą do nas !!!
Maciek Diablik II
10-05-2010, 15:03
Gz ziomus , ale Astiz trenil bez bota. Wiem kto to jest , niestety nie moge zdradzic ale on pisal tez duzo ze mnaa po 2 uczy sie w tym czasie itp.
Gz ziomus , ale Astiz trenil bez bota. Wiem kto to jest , niestety nie moge zdradzic ale on pisal tez duzo ze mnaa po 2 uczy sie w tym czasie itp.
widac ze gowno wiesz :) skoro tak myslisz, nie raz z miskiem rambo rook i innymi graczmi nixomka i jeszcze offspringiem i chyba WPW old dla astiza wybijalismy walkirye a od dopiero sie budzil jak nic nie bylo wiec mi tu nie wkrecaj tego o czym napisales
a co do was to siedzialem przez jakies 3 tygodnie po ok 6~ online wiec jakies pol skila wpadlo a ta pierwsza polowa wpadla podczas expienia :D tyle mam do powiedzenia, a duzo osobom nie odpisywalem znaczy tych ktorych uwazam za noobow i im nadal nie odpisuje :D a reszcie ktorych znam i szanuje a takze low lvl odpisuje to zalezy od humoru.
Old Capitan Rook
11-05-2010, 14:15
widac ze gowno wiesz :) skoro tak myslisz, nie raz z miskiem rambo rook i innymi graczmi nixomka i jeszcze offspringiem i chyba WPW old dla astiza wybijalismy walkirye a od dopiero sie budzil jak nic nie bylo wiec mi tu nie wkrecaj tego o czym napisales
a co do was to siedzialem przez jakies 3 tygodnie po ok 6~ online wiec jakies pol skila wpadlo a ta pierwsza polowa wpadla podczas expienia :D tyle mam do powiedzenia, a duzo osobom nie odpisywalem znaczy tych ktorych uwazam za noobow i im nadal nie odpisuje :D a reszcie ktorych znam i szanuje a takze low lvl odpisuje to zalezy od humoru.
Nobem na tym serwerze jestes tylko ty :)
@topic
Lecisz na bocie do 28 sworda :)
Wybijaliśmy mu amazonki a on dalej robił relogi :/
@Top
Noe!
Mordo Ty moja :D
Gratulacje !
Wiesel III
12-05-2010, 15:52
Śmieszny jesteś .. ile razy gm cie kickal żebyś bana nie dostał? nie raz po parę godzin z rożnych kont dobijałem się do cb a ty nic :d troche dziwne nie?
Dareluss
12-05-2010, 16:47
Śmieszny jesteś .. ile razy gm cie kickal żebyś bana nie dostał? nie raz po parę godzin z rożnych kont dobijałem się do cb a ty nic :d troche dziwne nie?
Odezwal ten co nie boci i nie prosi GM'a aby mu delete zdejmic ;)
@top
Gz
zdejmic ;)
POLSKA MOWA BYC GUMOWA .
@top
Gz.
Gratulacje Noe :)
ogólnie mało mnie to obchodzi czy z botem czy bez... Ludzie może i wy wiecie swoje On wie swoje...
Wy nawet nie potraficie dobic 27 sworda z botem... a On to zrobił bez !!!
Masz jakiś kontakt z Offspringiem?
.vimpex.
13-05-2010, 18:17
Ojjj, Noe Kidzie xd
Grat$.
Lecisz z botem do 30 skill sworda. ;)
Aha i kiedy mam deda? ;> xd
Cieszysz sie ze nie odpisuje do ciebie?? to sie ciesz a jak nie to placz nie bd pisac z noobami, myslisz ze bede odpisywac tobie czy capitanowi czy innym do ktorych nie odpisuje, wole odpisac i pomuc dla jakiegos low lvl niz pisac z toba ... a wiec nie pird. jak nie wiesz bo bana za bota nie mialem i nie bd miec bo nie boce i nie ma nic przeciwko jesli bd mie dalej sprawdzac jak bd logac i skilac wtedy sam dostaniesz bana za trucie dupy gmom ze kogos FALSZYWIE oskarzasz :D taki powienien byc :D nie raz mnie tutek sprawdzal jak spamowales na GC zeniby na bocie 2h a tylko co lognalem :D Ciagle z kims pisze ale niestety ty do nich nie nalezysz i nie bedziesz
PS udalo ci sie z domkiem bo nie wiedzialem ze marik sprzedal chara...
Dziekuje, Dobranoc, Zegnam.PA.
Xienus :D
17-05-2010, 19:24
Gratk noe :D
pamiętam jak jeszcze grałem rookslayerem wielkim miałem 70 lvl a ty 54 hehe
PS:
wtedy mi powiedziałeś ze suvvri z rl to ty...
nadal podtrzymujesz to zdanie??
bo ja znalem suvvriego na dolera :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.