View Full Version : [Forum] [Forum]Nowy system przyjmowania tematów.
Mianowicie chodzi mi o dział Sondy.Gdy zakłądamy sondę często zdarza się to że zapominamy dodać Ankiety.Mam propozycje co do tego działu aby przy zakładaniu tematu w dziale Sondy,gdy nie zaznaczymy opcji Dołącz ankiete do tego wątku wyświetli nam się komunikat który będzie brzmiał tak:
Prosze dołączyć ankiete do tego tematu,inaczej nie zostanie on zaakceptowany.Gdy zapominamy o Sondzie(co się zdarza bardzo często) temat zostaje usuwany a wcale nie musi ;].To by było na tyle mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi ;p.Dodaje sondę.
Down
Nie ma sondy?Najpierw pomyśl że moge ją tworzyć a potem komentuj .. Nie jestem idiotą
W temacie Sonda brak sondy... to tylko debile moga tak zrobic
Jestem na tak, zdarzaja sie...................../\
@up
gdzie ja napisalem ze jestes idiota:)???
Dobry pomysł ,mnie osobiście nieraz też sie zdarza zapomnieć dodać sondy.
Niby oczywiste, ale to forum apo. Są tu tacy kretyni. :D Jak najbardziej za.
Bardziej pasowałoby to do działu Propozycje. Jeżeli jest to do wykonania - jestem na tak.
Pomysł bardzo dobry. Nikomu by to nie wyszło na złe. Jestem na tak.
Oczywiście jestem na tak, czasem zdarzy się zapomnieć dodać sondy.
Mozna dodac sonde w narzedziach watku. jestem na nie.
Jestem na tak, przydało by się takie coś, a jak wiecie, że mamy wybór; "Zobacz kto i jak głosował", nie działa? :D.
Jestem za, przynajmniej przypomni się debilom przed zakładaniem tematu bez sensu.
Mortalix
10-05-2010, 17:23
Jak najbardziej tak.
Wiele osób na tym forum nie może tego ogarnąć...
Babka Wojenka
10-05-2010, 17:24
Jestem oczywiście za, fajna propozycja, na forum by się przydało ;).
Palladyn Zlosci
10-05-2010, 17:36
Jestem za fajna propozycja, czesto zdarza mi sie ze zapominam o ankiecie.
Marcelllo
10-05-2010, 17:48
Jestem na tak również w dziale propozycje.
Ponieważ czasem są sensowne propozycje, ale ktoś zapomni sondy i po kilku minutach/godzinach propozycja znika i nikt jej nie wznawia.
Zarexoholik?
10-05-2010, 20:52
Oczywiście, że jestem na tak. Dziwie się tylko, dlaczego to jeszcze nie zostało wprowadzone skoro forum ma już tyle czasu. :O !
Ehe, popieram.
Zapomnisz dodać sondy, to od razu temat znika,
nie może tak być.
Wprowadzenie tego będzie bardzo pozytywną rzeczą, bo nasza szanowna obsługa nie będzie się męczyć klikając pare razy myszką, a tematy będą poprawne.
diamondback#
11-05-2010, 17:26
Jestem na TAK . Stop tematom bez sondy . W sumie i tak się nie przyda i i tak tego nie wprowadzą . Prawie żadnej naszej propozycji nie przyjmują ,mimo tego ,że ma ona poparcie i dużo głosów .:S
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.