PDA

View Full Version : Pomocy dostalem bana

Paproć
10-05-2010, 20:46
DOSTAŁEM BANA ZA TO ZE STAŁEM W DP , A POWÓD TO ZE NIBY DZIELE SIE POSTACIĄ TYLKO ZE TO MÓJ BRAT RL JEST I ON MA PASY JA TYM HAREM NIE EXPIE TYLKO SIĘ PEKUJE TO DLACZEGO BAN ZE CO ZALOGOWAŁEM SIĘ NA HARA A MOŻE CHCIAŁEM GO POKAZAĆ BRATU ? CO I DLATEGO BAN ZE CO SIEDZIAŁEM U BRATA I SIĘ TAM ZALOGOWAŁEM A TU ODRAZU BAN GDY SIĘ LOGAM U SIEBIE PROSZE O ROZPATRZENIE TEGO TEMATU

PETROMANCER HERE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie pisac tu nic zaden zasrany noob tylko admin ma prawo sie tu wypowiadać

Senshi
10-05-2010, 21:08
Petromancer hausahusha

@topic
jak na jednym kompie gracie to nie wiem jak was wykryli, ale skoro 2 rozne kompy to GM poznali ze dzielisz konto i dostales bana

Bambucha Rook
10-05-2010, 21:30
2 rozne Ip i juz po ptokach bana dostales nie boj sie ban minie (Chyba)

Kosmo
10-05-2010, 21:58
perto aahahaaaha ale neo kid

jak na 1 kompie to nie mozliwe ze was wykryli chyba ze macie kolega gm'a a o tym nie wiecie o mu o tym powiedzileiscie ze sharujecie

_Kuba.Wojewódzki_
10-05-2010, 22:09
Trzeba było sie nie logować na kompie brata tylko u siebie :D:D:D

PS.
Naucz sie składać zdania, bo ciężko sie czyta xd..

Lord Morgan.
10-05-2010, 22:16
A więc zacznę, każdy ma prawo się wypowiedzieć od tego jest forum. Powinieneś to zgłosić w dział "zgłoszenia". Mogłeś nie pokazywać bratu chara tylko pokazać go na swoim kompie i było by po sprawie :) ale pewnie Santano sprawdził wszystkie logowania i IP było na przemian ? raz te IP raz tamte :) więc myślę ze ban jest słuszny.

Elite Filutek
11-05-2010, 00:34
Po 1 naucz się pisać po pl , po 2 sam się przyznałeś , że sharujecie chara więc sprawa jasna -.- .

Palladyn Zlosci
11-05-2010, 07:02
Jak gracie na jednym kompie to nie mogles dostac bana, ale za to jak na 2 gracie to bana masz pewnego.