View Full Version : APO War
Dareluss
11-05-2010, 16:09
Witajcie , mam taka propozycje
Zrobienie APO WAR 7.6
Za wejscie placiloby sie 2kcc (lub inna cena), niby nic ale zawsze cos .Moze takze byc kupno prv account 10kcc ;)
Oczywiscie mapa APO by byla ;d
Nie kazdy chce tracic SL , a na WARZE chetnie by se pogral , bylby to czas odrywajacy od expienia! XD
Precision
11-05-2010, 16:15
Jak dla mnie cena 5kcc minimum ale wejście na stałe.. na swoim koncie.
Jest taki war :) Stworzony prze zemnie ^^ Ale żeby nie było reklam jak ktoś chce IP pisać GG lub pw ^^
Jest juz taki war . xelix zuli 5kcc za priv account . zalosne. jestem na nie
Jest taki war :) Stworzony przezemnie ^^ Ale żeby nie bylo reklam jak ktoś chce ip pisac gg lub pw ^^
Popraw pisownie xD, co do pomysłu jestem na nie i ten jego serw niby fajny, ale dla mnie słaby...
diamondback#
11-05-2010, 17:28
Nie , bo spowodował by upadek serwera 7.6 normalnego ,a co za tym idzie upadek całego APO HAHA :P . Głupia propozycja 7.6 musi zostać tylko 1 . Zresztą Mortiis już kiedyś pisał ,że nigdy nie powstanie nowy serwer 7.6 (o ile się nie mylę :]).
Jestem na nie. Za dużo ludzi przeszło by wtedy na ten nowy server i byłaby chujnia. :)
Jeden server 7.6 wystarczy...
Patryk1441
11-05-2010, 18:04
Na nie, bo większość wpadłaby tak ekiem i takie pvp. Lepszy jest Xelixa eka z botem da radę ubić jeszcze xD,a priv tylko 5kcc więc drogo nie jest.
Demolka Knight
11-05-2010, 18:24
Gm napewno tego nie zrobi. Jest już dużo serverów na apo wiec dodanie kolejnego było by już za dużo.
N I E. Głupia propozycja, skoro jest Ots war Xelixa, tam se można pograć ;dd
Zarexoholik?
11-05-2010, 22:24
Omfg! Wbijaj sobie levele na 7.6 i rób sobie wara. Nie trzeba robić chujOTSów by się dobrze bawić. Nie możesz nic osiągnąć grając normalnie to musisz prosić o jakieś chujserwy?
Hanys'ek
12-05-2010, 18:55
@up Ty mosz chujMOZG.
Lypiej podlaczyc syrwa XELIX'a pod APO bo jego war jest dobry i sie chopak staro , wiec chuj w dupe.
Azbestowy
12-05-2010, 18:59
Jest już taki, który zabiera 10%~ graczy normalnemu apo :f Więc w sumie to dobry pomysł, jednak historia z roxem to przestroga by wiele nie kombinować.
placic za wejscie na serwer... stworzenie tego typu serwera i wykupienie sobie prywatnego konta jest dobrym pomyslem
Flamaster
12-05-2010, 20:06
Chcesz wara:confused: to zrób sobie gildie i idz sie lać!
PS: a tak to chujowy pomyśł. Przykładem jest serwer ROX.
Dareluss
12-05-2010, 20:18
Chcesz wara:confused: to zrób sobie gildie i idz sie lać!
PS: a tak to chujowy pomyśł. Przykładem jest serwer ROX.
Wlasnie chcem zrobic gildie dla 70-120 lvl dla WAR , tylko nie mam pacca.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.