View Full Version : Rocznice zwi?zku.
więc tak jakie macie propozycje co do rocznic Związków :)
Jakie macie pomysły ze spędzaniem rocznic Waszych :)
Przede wszystkim jak najmilej i jak najbardziej romantycznie . kolacja przy swiecach np. :)
Na pewno nie może to być dzień jak każdy inny.
Musicie się wykąpać (haha)<joke>, ładnie ubrać, wyjść w jakieś niecodzienne miejsce i dobrze się bawić.
Proponuję wybrać się na piknik, bo mieszczuchom tego na pewno brakuje :)
Stolik,świece, wino u Jacka...kameralnie
Polecam romantiko wieczorynko. Tzn restauracja z gosciem ktory gra na skrzypcach + szampan.
Ale takie cuda chyba nie w Polsce XD
Saddam Husein
11-05-2010, 20:39
Heh, wiesz ja preferuje bardziej rozrywkowe akcje. ;)
Opcja z detonatorem byłaby całkiem OK !
Precision
11-05-2010, 21:18
@up
No, na pewno.:)
@topic
Wyjście na kolacje przy świecach, później spacer..
kolacja przy swiecach, kup wyjatkowy prezent i bukiecik roz, przed lub po kolacji zabierz ja na randke marzen:D a jaka to jest to juz ty powinienes wiedziec:)
Kinderek
11-05-2010, 21:25
kup rozpuszczalnik idźcie w ładne miejscie i sztachajcie się do oporu hehe :):)
a tak serio to zabierz dziewczyne do jakiejś ładnej knajpki, a później romantyczny s spacer :):) i będzie ok :):)
_Kuba.Wojewódzki_
11-05-2010, 21:29
Piknic/kolacja na dachu wieżowca, wieczorem ofc.
Przy świetle księzyca xd
Kinderek
11-05-2010, 21:31
Piknic/kolacja na dachu wieżowca, wieczorem ofc.
Przy świetle księzyca xd
a później romantyczny skok z wieżowca to by było ostro romantyczne :):) hehe
No to tak;
Urodziny to oczywiście, romantycznie.
Imieniny, do kina z dziewczyną.
Oczywiście, jak i moje jak i jej :).
Jakas knajpka i bukiecik, spacerek to nie musi byc jakies nie wiadomo co pro elo. A napewno sie ucieszy, ze pamietałes i w ogole.
Domcio666
11-05-2010, 22:23
1.zapros dziewczyne xD
2.zrob kolacje
3.zapal swiece
4.zjedzcie kolacje
5.idzcie na spacer
6.spytaj czy chce sie ruch.. xD
Babka Wojenka
11-05-2010, 22:23
Polecam ją zabrać w jakieś fajne miejsce, żebyście byli tylko we dwoje.
Trzeba;
Być ładnie ubranym, odświeżonym.
Dać jej prezent, który się spodoba :).
Ogólnie potem sobie poradzisz, nie zapomnij gumki<joke>.
party starter
11-05-2010, 22:25
kup 0,7l finlandii albo jakiejs innej wodki z gornej polki. Moze nie bedzie romantycznie ale za to napewno bedzie wesolo :)))
diamondback#
11-05-2010, 22:30
Kino , Spacer , Kawiarnia , Lodziarnia , Pizzeria , Domówka , Zakupy (one to kochają ?:p) . Dużo pomysłów .
[...] Lodziarnia [...] (one to kochają ?:p)
Ukryty przekaz kolegi, to jest najlepsze wyjście.
#topic
E tam zara jakies pie*dolenie z restauracjami, liczy sie pamiec a nie drogie wypady. Idźcie na piwo albo na chipsy i jest git _/
Powodzenia życzę.
Maatinii
11-05-2010, 23:06
Trzeba;
Być ładnie ubranym, odświeżonym.
Raczej zawsze trzeba być ładnie ubrany...
A co do tematu proponuje iść na spacer albo do pizzy hut : )
Można zabrać swoją drugą połówkę na miejsce, w którym się poznaliście :)
First Pineda
12-05-2010, 12:06
Nom wyjść na jakiś spacer,kolacja przy świecach ofc. ;)
Pytam się czy ma ochotę na ostry anal bez sosu
Zarexoholik?
12-05-2010, 16:09
Zaproś ją na piwo, której spijecie gdzieś w lesie jak Karelek. Moim zdaniem to zajebisty pomysł! Możesz również przejść się z nią po biedronce, czy tesco i popatrzeć na przeceny/reklamy.
Ale tu jest w chuj romantycznych chłopaszków ! Ciekawi mnie skąd bierzecie takie pomysły, skoro w wywiadach jest 'nie, nie mam dziewczyny'. Z komedii romantycznych [?]
Spędzić romantyczny wieczór przy wieczorynce, bodajże o 19.30 :)
Spędzić romantyczny wieczór przy wieczorynce, bodajże o 19.30 :)
To już Wiadomości lecą :|
Najpierw RL propozycja..Ogródek/Gril/Kwiaty/Romantyczna Kolacja/Wiele innych.
Teraz nierealna propozycja..Wielkie łożko/taśma/związanie ukochanej/bara bara xD
Nic nie robić, przecież za rok możecie już nie być razem i z wielkiego dnia robi się kolejny szary.
Jak już tak Ci zależy by robić sobie święto to jak kolega wyżej napisał wykąpcie się - razem.
Najlepiej zrobić coś czego jeszcze nigdy razem nie robiliście lub coś co Twoja partnerka lubi najbardziej, takie moje zdanie.
Kamor Wielki
14-05-2010, 18:53
Najlepiej zrobić coś czego jeszcze nigdy razem nie robiliście lub coś co Twoja partnerka lubi najbardziej, takie moje zdanie.
Nie owijaj w bawełnę,chodzi o seks !
@top
Ja polecam właśnie to,a przed tym kolacja przy świecach i omówienie najbliższej przyszłości xd
Data urodzenia
January 16, 1992 (18)
Czlowieku....jestes juz dorosly i Ty pytasz sie pierdolonych dzieci forum o to jak masz spedzic rocznice zwiazku? Powinienes sam sie domyslec czego ona chce! Moze ona akurat nie lubi sztywnych kolacji etc? Rusz ta swoja mózgownica i nie zakladaj juz takich glupkowatych tematow. YO
.vimpex.
15-05-2010, 09:08
Stolik,świece, wino u Jacka...kameralnie
U Ciebie będzie romantyczne przejście z Can na Ank, potem będzie miła kolacja na Cod przy boisku i przy piwku od Jacka z Cod.
@topic
Jak każda inna rocznica, odpicowanie, kolacja itp ;)
Euzebio.
15-05-2010, 13:38
Moim zdaniem :
- restauracja
- romantycznie
- wino
- dom
- łozko
- sniadanie
Data urodzenia
January 16, 1992 (18)
Czlowieku....jestes juz dorosly i Ty pytasz sie pierdolonych dzieci forum o to jak masz spedzic rocznice zwiazku? Powinienes sam sie domyslec czego ona chce! Moze ona akurat nie lubi sztywnych kolacji etc? Rusz ta swoja mózgownica i nie zakladaj juz takich glupkowatych tematow. YO
naucz się czytać ze zrozumieniem :)
Jakie macie pomysły ze spędzaniem rocznic Waszych :)
sory ale ja nie pytam o to jak ja mam spędzać tylko tak ogólnie pytam jak Wy spędzacie... -.- toż chyba nie zapytam jak spędzacie czas przy komputerze...
to tylko czyste pytanie :) ja akurat mam już pomysł na Swoja tylko chciałem zobaczyć jak Wy spędzacie...
ale 80% osób wypowiadających sie w tym temacie pisze to samo ... sex... kolacja... itp to jest banał -.- dobre dla może jakiegoś 30 prawiczka .... czy coś.... a nie dla nastolatka...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.