View Full Version : Wielki ?mietnik!GC
Zapewnie gdy wchodziliści w ostatnich dniach na Game-Chat zauważyliście co tam się działo??Wszędzie było spamowanie na przykład tego gracza.
Voltix Knight: Zapraszam na super OTS apo.zapto!!!Działa s set,kaptur,perfect amulet wszystko co sobie wymarzycie się spełni!Cała mapka *****dalej modelowana)Miłegi fragowania i expienia.
Czy za to nie powinien byc czasem ban?Bo ta osoba spamowała tym świństwem przez 2.5h co przekracza granice wszystkiego..Od kilku dni dostaje ja i moi kumple także wiadmomości na priv/reklame innych serwerów co jest łamaniem regulaminu.
Sprzedam postać 600 rp za kase na Mazurku!
Pojawiały się też takie sytuajcie i GC stał się "śmietnikiem"...
Dlaczego administracja nic nie robi?Zatrudniliście nowych tutorów np. Jamesa to dlaczego jest dalej taki spam?Może jeszcze zrobić rekrutacje ekipy???Rozumiem że niektórzy mają też RL życie w czym nie mam zdania,ale to już jest zbyt duża przesada żeby ani jednej osoby(z ekipy)nie było na kanałach..
Czekam na wypowiedz administracji co na ten temat sądzi(Jak zwykle wszystko jest dobrze...)Czekam także na wasze wypowiedzi i opinie bo jak dla mnie to jest wielki syf.
Pozdrawiam tych którzy czują się pozdrowieni.
Łaaaaaa
Nie dadzą filtru.
A tutorom po 1 msc znudziło się "upominanie".
pomozplz
11-05-2010, 17:14
o matko nie zawsze gm beda online wedle twego zyczenia daruj sobie :<
Według mnie masz racje... Ale czy ty Myslisz ze zawcze ktos z ekipy jest w grze??? To sie mylisz... Kazdy ma zycie prywatne...
Nie zawsze wszyscy tutorzy będą online, nawet jak będzie 100 tutorów, to też może zdarzyć się, że przez 1h+ będzie serw bez tutorów. No, ale masz rację dużo jest spamu, ale dobrze, że zostali wybrani tutorzy, ponieważ trochę się zmniejszył. Każdy z nich ma swoje własne życie, a nie tylko tibia, tibia i jeszcze raz tibia.
Ps. Takie msg na priv, to rób od razu ignora i już :)
Walić solidne bany za takie coś i sie skończy.
Kiedyś przez przypadek pomyliłem kanały to bez patyczkowania się dostałem
bana od Exoda... eh jest odczuwalny jego brak.
On zawsze wiedział kto zasługuje na bana a kto nie :<
Łaaaaaa
Nie dadzą filtru.
A tutorom po 1 msc znudziło się "upominanie".
Znudziło się upominanie?
20:26 Asasil was banished because of Pisanie nie na temat na kanalach.
20:26 Lonako was banished because of Pisanie nie na temat na kanalach.
20:27 Zipper was banished because of Handel/Wymiana Postaciami.
To są osoby zbanowane z moich zgłoszeń tylko wczoraj do godziny 20:30. A na przeczytanie i zbanowanie czekają już kolejni gracze którzy nie reagowali na moje prośby aby pisali oferty na Trade, bądź aby nie ogłaszali kupna/sprzedaży postaci.
Jak tylko jestem online to pisze ostrzeżenia każdemu kto pisze nie na temat na kanałach a jeśli jest konieczność to zgłaszam ich gdzie trzeba a potem Xantar czy Santano banują ich za to. To samo dzieję się z botami, osobami sharującymi konto itp.
Ps. Gdyby Tutorzy mogli banować takie osoby, to na pewno "śmietnik" na Gc zmniejszył by się do minimum. :)
@Edit
Bo tutorzy pokazywali co potrafią żeby go dostać, teraz już im się nie chce, bo go już mają.
Administracja pokazuje to co umie na początku, później już się nic nie dzieje.
Wybrano tutorów, którzy nic nie robią.
pozdro _/
Najwyraźniej albo nie przeczytałeś tego co napisałem, albo tego nie zrozumiałeś.
Codziennie zamieszczam pełno zgłoszeń również i pisanie nie na temat na kanałach. Teraz do sprawdzenia czeka około 10 zgłoszeń takich osób, więc nie pisz że robiłem coś na pokaz a teraz spocząłem na laurach...
Zbigniew Wodecki
11-05-2010, 18:33
Bo tutorzy pokazywali co potrafią żeby go dostać, teraz już im się nie chce, bo go już mają.
Administracja pokazuje to co umie na początku, później już się nic nie dzieje.
Wybrano tutorów, którzy nic nie robią.
pozdro _/
Metaxa Kamil
12-05-2010, 14:53
Od 3 dni ciągle piszę reporty, że jakaś kurw.a siedzi na GC i ciągle coś tam napierdala albo, że sellnie chara albo jakieś ip wrzuca i co ?
Zero reakcji ku.rwa mać.
Ile można czekać aż łaskawie ktoś kur.wa wejdzie i go zbanuje?
Jak macie zamiar tak pracować to chuj z Wami ...
Pozdro,
Ciki Paucz.
Ja bym dawał bana z miejsca, gdybym był GM'em/Tutorem.
A po za tym, na serwie jest to ciągle.
czego sie spodziewasz ze sie to zmieni??? byli kandydaci na tutorow to sie starali, teraz sa tutorzy to nikt nie siedzi na GC...
Babka Wojenka
12-05-2010, 15:32
Na APO zauważ, że ciągle tak jest;
Np. taki h lvl, nicku nie wymienię bo nie znam, pisze sobie jakimiś postaciami, sprzedam chara 1500 lvl rp, full eq, domek bam itd. To jest żałosne..
Zarexoholik?
12-05-2010, 15:54
Moim zdaniem praca tutorów to jeden wielki syf. Co oni w ogóle robią! Dostali te chujowe posady i myślą, że są ważni. Chuja się znają, ale i tak plotą swoje głupoty.
Marcelllo
12-05-2010, 16:44
Jakich tutorów wybrali takich mają.
Jeszcze macie taką rozmowę z jednym z nich (nieogar) :D
Komunikat:
16:24 Dla wszystkich ciekawskim. Helmet of The Ancients prawdopodobnie po najblizszym restarcie, bedzie dawal indywidualnie 5% do zadawanych i otrzymywanych obrazen magicznych, oraz 10%wiecej expa za potwory.
16:27 Arounder: a te 5% otrzymywanych obrazen to bedzie dodawal czy odejmowal? ;d
16:27 Please wait patiently for a counsellor to reply.
16:32 Magik: Bedzie dawal indywidualnie 5% do zadawanych i otrzymywanych obrazen magicznych, oraz 10% wiecej expa za potwory.
16:33 Arounder: ale jak dawal 5% otrzymywanych?
16:33 Arounder: czy bede dostawal 105% obrazen od potwora?
16:33 Arounder: czy 95%?
16:33 Magik: To 5% bedzie do Twoich czarow :p
16:33 Arounder: "5% do zadawanych i otrzymywanych obrazen magicznych"
16:34 Arounder: do zadawanych rozumiem
16:34 Arounder: a otrzmywanych?
16:34 Magik: Bedziesz mial hity wieksze o 5%, otrzymac bedziesz hity o 5% mniejsze :p
16:34 Arounder: to zjebali sprawe _/
16:34 Arounder: kaptur zaraz bedzie 20kcc warty....
16:35 Arounder: bo to tylko 1% w ta i 1% w ta a dostajesz 10% wiecej expa
16:36 Magik: Ale nie masz mozliwosci ubrania pandy/b robe ;)
16:37 Arounder: Niby dlaczego? ;)
16:37 Magik: Bo zeby hota dzialal musisz miec ubrane s armor i s legi ;)
16:38 Arounder: ***** jak indywidualnie to jak sapphire set? -.-
16:38 Arounder: Daj mi Santano bo widze, ze gówno wiesz na ten temat.
16:38 Magik: No ma dzialac jako MSH :p
16:38 Arounder: No to jakim chujem indywidualnie?
16:39 Arounder: 16:39 Harap: powiedz mu, zeby sie jebnal w leb, wyszedl na dwor i wrocil
16:39 Magik: Czyli sam z siebie, tak?
16:39 Arounder: Masz.
16:39 Arounder: 16:32 Magik: Bedzie dawal indywidualnie 5% do zadawanych i otrzymywanych obrazen magicznych, oraz 10% wiecej expa za potwory.
16:39 Magik: Same s legi i s armor nic nie daja ;s
16:39 Arounder: Sam sobie przeczysz.
16:39 Magik: Nie ja to wymyslalem ;)
16:39 Arounder: Skoro w sapphire secie to nie indywidualnie -.-
16:39 Arounder: Zdecyduj sie.
16:40 Arounder: Albo spytaj sie Santano.
16:41 Magik: Santano nie ma, hota dziala z s legami i s armorem dodajac 5% do Twoich atakow magicznych, zmiejszajac otrzymywanie obrazenia o 5% i zwiekszajac expa o 10%
16:42 Arounder: No to jak indywidualnie?
16:43 Magik: Tak, ze on ma takie wlasciwosci, ktora dzialaja z s legami i s armorem
16:43 Arounder: No to nie indywidualnie...
Jak może dawać indywidualnie ale z sapphire legs i s armor? :D Nie rozumiem dlaczego to niby indywidualnie jest? :d
Azbestowy
12-05-2010, 17:04
BUEHEHE FAJNA MANIPULACJA UP
#topic
Powinni zostawić tych 20 testowych na zawsze. Może i troche było zamieszania, ale tej beki i napinki nie zapomne.
czego sie spodziewasz ze sie to zmieni??? byli kandydaci na tutorow to sie starali, teraz sa tutorzy to nikt nie siedzi na GC...
Najwięcej tutorów siedziało na Gc kiedy mogli stać w jednym miejscu i nie zajmowali się botami itp. Teraz jak jestem online to jednocześnie muszę sprawdzać graczy (dawać upomnienia, nagrywać filmiki itp), zgłaszać tych z Gc którzy mimo licznych próśb dalej uskuteczniają swoje oraz odpisywać na reporty.
Codziennie zgłaszam wielu graczy, w tym jakieś 70% to ludzie spamujący ofertami na Gc, w depo oraz sprzedażą/kupnem postaci lub czegokolwiek innego za prawdziwe pieniądze. Proszę więc żeby nikt nie mówił że "nic nie robię" bo to nie prawda. Nie mam możliwości banowania dlatego gracze łamiący regulamin nie są banowani od razu, tylko muszą czekać na bana od Gmów którzy czytają zgłoszenia Tutorów.
Ps. Jak siedzę na Gc i ostrzegam ludzi, czy tłumaczę po kolei różne pkt. regulaminu to najczęściej jest tak że czytam tylko o sobie: "spier***", "ch**a mi możesz", "tutor to szm**a", więc co się dziwicie skoro sami tworzycie taką atmosferę?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.