View Full Version : Ruch - Lech. Mecz sprzedany?
Dark Devorious
11-05-2010, 21:22
W dzisiejszym spotkaniu 11 maja 2010 , spotkaly sie dwie czolowe druzyny ekstraklasy. Jak wtajemniczonym wiadamo RUCH przegral z kolejorzem 1:2 , tracac ***** gola przez jebanego sedziego w ostatnich minutach meczu.
Jak dla mnie , mecz zostal sprzedany a druzyna lech "zdech" poznan kupil sobie mistrza Polski. Ewidentnie sedzia prowadzil caly mecz dla druzyny z poznania. Co o tym sadzicie ? Bez zadnego pierdolenia , kto wie o co chodzi niech sie wypowiada.
@down I ***** jebnijcie mu bana , bo nie wypowiada sie na temat glab.
Kamor Wielki
11-05-2010, 21:29
No bo jesteś za Ruchem to wiadomo,że nie możesz się pogodzić z przegraną !
LECH MISTRZEM PLZ !
Mikiel Król Sedesów, ej!
11-05-2010, 21:30
Sprzedać to mogli twoi rodzice twoje dziewictwo jak byłeś mały jakiemuś pedofilowi.
Szczerze oglądałem derby Krakowa, a nie mecz Poznaniaków, lecz nie wierzę w jakąś korupcje. Ogólnie to należy się tytuł Lechowi, bo to co gra Wisła to jakaś porażka, mam nadzieje że Lech zaprezentuje sie dobrze w Europejskich Pucharach.
^down
Miało być śmieszne? Robiłem gdzieś jakąś sweet emotke by zaakcentować jakie to jest śmieszne?
Sprzedać to mogli twoi rodzice twoje dziewictwo jak byłeś mały jakiemuś pedofilowi.
stary, bez obrazy, ale to nie jest smieszne.. to jest zalosne ^^
#edit: Oks, wiec w jakim celu to napisales?
#top: Ogladalem caly mecz, i rzeczywiscie prowadzenie tego meczu bylo troche 'dziwne'.
Szkoda, że Ruch przegrał. Mój stary mówił, że Ruch może sprzedać ten szpil, ale ja zaprzeczyłem od razu, ponieważ Ruch potrzebuje sukcesów, a eliminacje do europejskich pucharów takowym jest.
Szczerze sam nie wiem co o tym myśleć. Meczu nie widziałem, ponieważ oglądałem jedynie relacje na internecie, a wiadomo, że to nie to samo. Jutro pogadam o meczu w pracy bo kolega oglądał...
haha bo Ruch nie wygral i dlatego???
Pewnie masz na mysli ze Lech strzelil w doliczonym czasie, to pewnie Cracovia tez wg cb przekupila sedziego:(
w tej kolejce 50%+- bramek wpadalo po 80 minucie wiec Lech i Cracovia poszli za ciosem:)
Senshi
Pewnie chodzilo CI ze po 90 minucie ;]
@Topic
No tak
gola przez jebanego sedziego w ostatnich minutach meczu. musze Cie poprawic, w ostatnich sekundach ;) a nie minutach;p
A tam sprzedany fart i tyle a sedziowie sa rozni, nie mozesz mowic ze od razu sprzedany bo wynik byl taki a nie inny, moze sedzia mial omylki, szczerze calego meczu nie obejrzalem, ale ja tam sie ciesze jestem z Kolejorzem, a ze kibicujesz Ruchowi bo z tamtad sie wywodzisz no trudno trzeba pogodzic sie z porazka
@edit
Plx nie zjedz mnie;/
Nie tylko Ciebie boli porażka ale mecz raczej nie był sprzedany, to już raczej sędzia był za Lechem. Ważne żeby teraz Lech zdobył mistrza bo Wisła goni Ruch (i Górnik). My i tak nie walczymy o więcej niż europejskie puchary, a wystarczy zremisować z Koroną.
P.S.
Mecze z Jagą i Pogonią (w obu ten sam sędzia) też wyglądały podejrzanie...
Moim zdaniem bardzo dobrze że lech wygrał a wisła zremisowała... Lechowi należy sie tytuł... Moim zdaniem wisła musiała zdobyć tytuł a inne drużyny chciały... I lech od początku tego chciał i walczył o ten tytuł... Lech jest najlepszą drużyną polskiej ekstraklasy...
Dark Devorious
12-05-2010, 05:57
Koledzy ci kto nie ogladal meczu niech sie nie wypowiadaja.W dziwnym okolicznosciach arek piech byl faulowany przez arbolede,lecz sedzia poraz ktorys nie zareagowal. W powtorce widac ewidetny faul arboledy. Lechisci juz mieli wybijac pilke na aut jak fair play lecz zagral na pole karne ruchu i brama.Fauli lecha bylo w tym meczu z 80 a dal bodajrze 3 kartki.
UP
Musimy wygrac z korona bo inaczej legia mo lepszy bilans bramek
cóz. ty jestes za ruchem wiec nie mozesz sie pogodzic z przegrana. poza tym to nie ty decydujesz o korupcji .
Azbestowy
12-05-2010, 11:26
Nie macie się co bać. Legia jest tak słabiutka, że nie ma mowy o podium
Koledzy ci kto nie ogladal meczu niech sie nie wypowiadaja.W dziwnym okolicznosciach arek piech byl faulowany przez arbolede,lecz sedzia poraz ktorys nie zareagowal. W powtorce widac ewidetny faul arboledy. Lechisci juz mieli wybijac pilke na aut jak fair play lecz zagral na pole karne ruchu i brama.Fauli lecha bylo w tym meczu z 80 a dal bodajrze 3 kartki.
UP
Musimy wygrac z korona bo inaczej legia mo lepszy bilans bramek
Lewy jak widziałeś miał zamiar wybić piłkę, tylko że w tym momencie co Lewy się odwrócił, Piech już się pozbierał to po co miał wybijać piłkę o.O
Piłka była zagrana przed pole karne a nie na, liczyłeś faule Lecha? To pewnie nie widziałeś fauli swojego Ruchu. Wygrał ten kto chciał wygrać i walczył do ostatniego gwizdka. Jakby sędzia prowadził cały mecz dla Lecha, to nie pokazywałby żółtych kartek zawodnikom z Poznania. To, że Ruch nie wykorzystał swoich szans, które sobie stworzył to ich problem.
TYLKO LECH! WIELKI KOLEJORZ KKS !
PS. RUCH RUCH CHORZOWSKIE PSY !
PS2. Słownik nie gryzie.
Sub Zero 2
12-05-2010, 13:04
Omg może sędzia miał gorszy dzień?Myśle, że podjął dobra decyzje.Kolejna teoria spiskowa.
A po za tym : TYLKO LECH , RUCH TO PIESKI !!!
Dark Devorious
12-05-2010, 14:15
@up i up2 Dno jestescie , poznanskie kurwy :)
Up
Jesteś pojebany razem ze swoimi chorzowskimi psami
Lech wygrał uczciwie, tyle na ten temat.
TYLKO LECH! WIELKI KOLEJORZ KKS !
Chyba Amica Poznań. Gdyby nie zespól z Wronek bylibyście w lidze nikim. Taka prawda, niestety ;).
Wrzucaj po starych, wrzucaj..
@top
Nie sądzę żeby to była korupcja, byłem na tym meczu byłem za Chorzowem, z drużyną z mojego miasta :P. Lech lepszy od Chorzowa, więc nie dziwie się że 1:2. Ale podejrzany był ten sędzia w tej bramce na 1:2..
Babka Wojenka
12-05-2010, 15:36
Powiem wam, że możliwe że Lech nie mógł strzelić bramki, a musiał wygrać, i dali sędzi pewnie z 20000zł, i taki meczyk im dał wygrać.. Byłem na meczu osobiście, podejrzana ta akcja z sędziom była..
Nie ma to jak kibicowanie dla wyniku co nie "lechici"?
Szkoda że Ruch przegrał...
RUCH RUCH HKS!
Rodowity ^^
12-05-2010, 15:41
I DOBrZe : ]
Lepiej żeby lech Miał Majstra niż Wisła ;)
'Oxidosis'
12-05-2010, 15:47
Ja tam jestem za Wisłą, a co do tego meczu to szczerze mało możliwe, tak mam to gdzieś bo przynajmniej mam mecz trafiony ^^
misiek rambo
12-05-2010, 17:06
tak samo jak cracovia strzeliła wiśle w doliczonych 3min sedzie tak przeduzał ze gol byl....
Mortalix
12-05-2010, 17:16
poznanskie kurwy :)
Ładnie się napinasz.
Proponuję proponuję przyjechać do Poznania i na Jeżycach na przykład tak pokrzyczeć. : >
#Topic
No cóż, nie ma co płakać. : >
Póki piłka w grze wszystko może się zdarzyć.
Skoro nie potrafisz się pogodzić z porażką swojej zawszonej drużyny to strzel sobie w łeb.
Może w końcu po tylu latach Lech zdobędzie ten tytuł! :)
Nie idę za Lechem, a już na pewno nie za Ruchem :) I życzę Lechowi aby zdobył mistrzostwo :)
@up i up2 Dno jestescie , poznanskie kurwy :)
Dno dziecko to masz w tym swoim Chorzowie. Następny sezon bronicie się przed spadkiem i tyle w temacie, chorzowski psie. Trzeba było grać cały sezon a nie się budzisz na koniec sezonu, bo majster jedzie do Poznania.
Nie pozdrawiam Psów.
Etid@ Obama
Chyba Amica Poznań. Gdyby nie zespól z Wronek bylibyście w lidze nikim. Taka prawda, niestety .
Najlepsza napinka ludzi ze Stolycy. To, że Lech grał na licencji Wronieckiego klubu po fuzji z Lechem, to od razu Amica Poznań. Wroniecki klub zrobił tyle dla Lecha, że chooy, wiesz chociaż ile? Grali 1 sezon po fuzji na ich licencji, to wszystko. A dzieciaki się napinają do tej pory o Amice Poznań. Jesteś z Wawy to mogę Ci też wypomnieć co nieco, jeśli jesteś kibicem czarnych koszul to pamiętaj, że bez Groclinu, Polonia tułała by się w I Unibet lidze. A jeśli jesteś Legionistą to zazdroszczę Ci takiej historii klubu, który zmuszał piłkarzy do gry u sibie pod pretekstem nie odbycia służby wojskowej. Więc wszyscy nainacze typu ' Amica Poznań ' poznajcie najpierw historie swoich WIELKICH W CHOOOOOY KLUBÓW a wtedy dopiero zacznij coś pierdolić z sensem.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.