PDA

View Full Version : Magic Wall(Omg?)

ViVuSeK
11-05-2010, 22:59
Siema dziś zrobiłem wreszcie Questa u Santora i poszłem do Corvaah po czym kupiłem 2 gbp Magic Wall.Chciałem sprawdzić czy jedna zadziała więc użyłem ją na wyspie Expgard...Runa zadziałała,nawet podledciały nooby aby się napatrzeć,i nagle po 10 sekundach znikła...Niewiem o co w tym chodziło ale jeśli tak ma trwać czas Magic Walla to wybaczcie ale Omg..Chce wam coś zaproponować.Aby Runa Magic Wall działała w takim czasie jaki macie poziom.Chodzi mi o to że im większy poziom tym dłuższy czas działania Magic Walla.Chociaż niewiem dokładnie czy to trwało 10 sekund bo ktoś to rozwalił axem(co jest chyba niemożliwe).Na przykład Magic Wall użyta przez Szymka trwałaby 3-5 minut max..Bo 10 sekund to wybaczcie ale nie ma sensu.Myślałem że to będzie trwało po 5 minut i kupiłem 2 gbp tego świństwa.
Pozdro ;>

mogles 5gbp kupic...
zal tej runy ale co zrobic... UP to jeden wielki niewypal
Niewypał to masz całkowitą racje...Najgorszy up ze wszystkich żal się robi jak na to patrze

Kinderek
11-05-2010, 23:01
no to jednym słowem przypał :D:D

Saylor
11-05-2010, 23:01
10 minut mówisz?
A ja mówie "zal mi Cię kolego naprawdę"

Pomyśl, masz rs'a i co? Rzucasz Magic Wall'a i po kłopocie.

Maksymalnie 20 sekund.

ARMEDIS - o ile się nie mylę to 200cc za sztukę?

Senshi
11-05-2010, 23:03
mogles 5gbp kupic...
zal tej runy ale co zrobic... UP to jeden wielki niewypal

ARMEDIS
11-05-2010, 23:04
No nie przesadzaj z 10 minutami, ale myślę że by mogły być jakieś progi typu :

od 100 do 500 >> trwała by 10sec

od 500 do 1000 >> 20 sec

od 1000 >> do 2000 trwała by 30 sec

od 2000 +mogła by trwać 1 min

A i jeszcze jedno ile to cacko kosztuje ???

Kumpel Armii
11-05-2010, 23:12
1. Sonda nie ma odpowiedniej możliwości wybrania odpowiedzi "nie zgadzam się".
2. 5 minut? A u lekarza kiedy ostatnio byłeś?
3. 5 - 10 sekund to wystarczająco dużo ... te runki są na war'y i tyle wystarczy (nie do exp).

diamondback#
11-05-2010, 23:15
Według mnie Magic Wall działa średnio , cena jest dobra niech kasa z Serwa spada. Osobiście sam bym sobie zakupił z GBP ,ale cholera 10kcc szkoda na Sklep Coorvaha. :/ Według mnie mogliby przedłużyć do 20 sekund ,a co do tego ,że miała by działać zależnie od LVL to jestem na Nie po za tym chyba nie do wykonania.

Karpek
11-05-2010, 23:16
Te magic walle to według mnie niepotrzebnie w ogóle dodali. ;c
Zgadzam się, że ten up to niewypał, tak samo z HOTA - mieli go naprawić i jak na razie chuja robią.

Splaxor
11-05-2010, 23:17
Ja pamiętam jak około dwa lata temu zaproponowałem Tygrysowi Magic Wale na APO. Odpowiedział, "nie! Magic Wallom mówimy nie!" Jak widać od tamtego czasu wiele się zmieniło.
Co do runy to jest ona zupełnie niepotrzebna. Myślę, że czas trwania jest dobry...
Te runy są wprowadzone po to, aby mniej kasy było na serwie...

Been
11-05-2010, 23:30
pomysl beznadziejny... ile chciał bys żeby to trwało 20 min??? I nasz teraz rs rzucasz magiczną ścianę i cie wylogowywuje bo sie nie ruszałeś... Bez sensu...

Zarexoholik?
12-05-2010, 00:05
A jaki proponujesz przelicznik levelowy do używania tej runy by stała dłużej? Skoro szymka ma stać 5 minut i powiedz mi jak to obliczyłeś.

Najpierw trzeba coś dopracować, a potem to wprowadzić na serwer. Nie odwrotnie.

Spy Massive
12-05-2010, 00:06
Niewypał to masz całkowitą racje...Najgorszy up ze wszystkich żal się robi jak na to patrze

Tak mówicie niewypał a jak nic się nie działo to było tylko że w dupie maja serwer i nic nie robią a jak już coś zrobią to znajdzie się taki ktoś co pierdoli bo mu się nie podoba że m wall'e są na 10 sec.
Jest dobrze i niech tak zostanie. Pozdro

Zbigniew Wodecki
12-05-2010, 00:18
5 minut, haha dobry jestes.
Zobacz ile na rl trwają mwalle. To przed depo taki szymek jebnie sobie kilka m walli, i mają stać tam 30min. Mogą być 15sec max.

Xelix
12-05-2010, 07:12
A nie mówiłem ? ;> Ja już dawałem taką propozycje i nie wypaliła więc to też nie wypali raczej ;s

Lagga
12-05-2010, 07:16
masz spot np. big dracule . dajesz 1 m walla i trwa przez 10 minut to koles nie wyjdzie i resp caly twoj :confused:
jestem na nie

Diduus
12-05-2010, 07:36
Jestam na nieeeeeeee ..
Te runy są do pvp nie do expa to po 1
po 2.Lecz sie...
po 3.USHASUAHSU

sqlterpa
12-05-2010, 08:56
Nikt Ci nie kazał kupić 2 gbp na raz... Co do tego mwala to definitywne nie!!! Dość, że go wprowadzili to jeszcze by tak tym trapowali żeby się expić nigdzie nie dało -.- . 5 min u szymka? HUAHUSHUAHSUAHUA . Poj*bao Cie trochę ; )

Devixx
12-05-2010, 09:34
Ludzie nie badzcie zszokowani tym tematem Vivuska~ on od poczatku robi bezsensowne/zalosne tematy, posty.

3-5 minut? Ciesz sie ze wgl masz te 10 sekund.. na rl jest 20 :]

Fangol
12-05-2010, 09:57
Skocz po słownik "Poszłem" to szybciej Pobiegles? :M

DonieX <3
12-05-2010, 10:48
Siema dziś zrobiłem wreszcie Questa u Santora i poszłem do Corvaah po czym kupiłem 2 gbp Magic Wall.Chciałem sprawdzić czy jedna zadziała więc użyłem ją na wyspie Expgard...Runa zadziałała,nawet podledciały nooby aby się napatrzeć,i nagle po 10 sekundach znikła...Niewiem o co w tym chodziło ale jeśli tak ma trwać czas Magic Walla to wybaczcie ale Omg..Chce wam coś zaproponować.Aby Runa Magic Wall działała w takim czasie jaki macie poziom.Chodzi mi o to że im większy poziom tym dłuższy czas działania Magic Walla.Chociaż niewiem dokładnie czy to trwało 10 sekund bo ktoś to rozwalił axem(co jest chyba niemożliwe).Na przykład Magic Wall użyta przez Szymka trwałaby 3-5 minut max..Bo 10 sekund to wybaczcie ale nie ma sensu.Myślałem że to będzie trwało po 5 minut i kupiłem 2 gbp tego świństwa.
Pozdro ;>

Wracam ze szkoły (Po 3 lekcjach) wchodzę na forum, patrze w propozycje , a tutaj koleś pisze o czasie MW. Znowu chcecie wywyższać h lvle? ;oo Za przeproszeniem Ciebie chyba popierdoliło kolego, że MW Szymka ma trwać ok. 10 min. Sa respy gdzie masz 1 sqm, bądź też dwa (płatne respy MS), podbija Szymek, rzuca 2 mw i czekasz tam 10min , ta ? Rusz mózgownicą idioto. Nie ;oo