View Full Version : Paranoja
Max Manfred
12-05-2010, 19:33
Siema. Yyy stalo sie jak stalo... Item dostepny dla kazdego gracza z 1000 levelem dorownal niemal sila kapturowi ktorego praktycznie nie dalo sie zdobyc. Ceny kaptura spadaja drastycznie wiec proponowalbym zrobic cos z tym pozostawiajac go w dalszym ciagu najlepszym itemem na apo.
propozycja 1: zwiekszyc mu sile z 6 na conajmniej 8
propozycja 2: zrobic cos np z bast skirta ktory by tylko dzialal w polaczaniu z kapturem (moglby dodawac +3 magii co by dalo razem w polaczaniu z kapturem +9/-9)
Memphisss
12-05-2010, 19:38
tez się zdziwiłem kiedy na trade sprzedawali Kaptury po 200kcc a hota po 100kcc
19:11 Bialy Wojownik: 150 kcc.. < za hote....
wiec jaki ma sens noszenie kaptura skoro bardziej opłaca się nosić taka głupia HOTE bo daje tylko o 1% mniej do magi ale ma +10% expa....
kolega up dobrze napisal i go popieram
@Santano
dostałeś spam na temat hoty ze nie działa z setem i zrobiłeś jeszcze gorzej
czy nie zastanowiłeś się co będzie z kapturem?
Pozdrawiam Memphis
@Ninja
Hota dodaje tylko 10% expa więc po co to pierdolenie?
nie wiesz nie gadaj.......
SzalonO.oki
12-05-2010, 19:47
Również się zdziwiłem, kiedy się o tym dowiedziałem.
To co zrobili to porażka, teraz nie opłaca się już robić questa na kaptur.
W końcu po co, skoro na 1000lvl mamy item lepszy niż Cursed Cowl.
Proponuję coś z tym zrobić jak najszybciej, gdyż decyzja z takim "ulepszeniem" HOTA to katastrofa.
Helmet of the ancients dodaje tylko 10% do expa, nie dodaje nic do magii ani nie obniża obrażeń. Pierw sprawdź, później płacz.
juz dodaje 5%+ i 5%- wiec???
@topic
to co ekipa zrobila jest żałosne... quest od 1000lvl:
-brak potworow
-misje ze zbieraniem smieci...
Kaptur:
-omen (40k combo+)
-1500 lvl
-male szanse wykonania
nie dosc ze male lvle spierda**ja z pk po city bo maja click i uhy na hocie(ek)
to teraz mniejsza sila bedzie uderzenia...
DZIEKUJE EKIPIE APO ZA TO ZE STRACILEM JAK NARAZIE 300KCC!!!
@Max Manfred popieram!
kaptur 1500 lvl, hota 1000lvl, gdzie tu sens gdzie logika? Ceny kaptura spadają na łeb, na szyję. Hota dodając do magii +5%/-5% i +10%exp jest dużo lepszym helmetem niż kaptur, który dodaje tylko do magii +6%/-6%. Teraz nawet nie opłaca się robić kaptura bo można na 1k zrobić hotę i na niej do końca lecieć.
Propozycje Maxa są warte rozpatrzenia.
Dziękuję i pozdrawiam.
Shizz
No nie jest to sprawiedliwe, albo % do expa albo % do siły-obrazen... Co to ma być? Pierw było mówione o 3%-3%... A dzisiaj już 5.. No niestety ApO sięga dna i to przez jeden głupkowaty Update :E. Mazurek "dosłownie", Niech SIĘ wypowie ktoś od APO :) Santano czekamy :)
#down: jeżeli nie jesteś poinformowany to przymknij buźkę :)
"16:24 Dla wszystkich ciekawskim. Helmet of The Ancients prawdopodobnie po najblizszym restarcie, bedzie dawal indywidualnie 5% do zadawanych i otrzymywanych obrazen magicznych, oraz 10% wiecej expa za potwory."
Saddam Husein
12-05-2010, 20:02
Pierdolisz jak potłuczony. Hota daje 10 % expa i nic więcej. Widziałem typy na trade po 70 kcc max. Ten co 150 chciał to jakiś zły dzień miał albo okres.
Memphisss
12-05-2010, 20:07
Pierdolisz jak potłuczony. Hota daje 10 % expa i nic więcej. Widziałem typy na trade po 70 kcc max. Ten co 150 chciał to jakiś zły dzień miał albo okres.
dziwne ze bez eq walilem 4K a z hota 4.2 wchodzilo? hota nie dziala? kup i sprawdz
Według mnie hota dalej nie działa. Zaraz jeszcze raz wszystko sprawdzę i dam edita.
#edit
1373 Elite Knight
14 Mlvl
Hity:
Bez EQ
8815 - 9538
Kaptur
9006 - 10057
HotA
8691 - 9592
Wszystko testowane bez jakichkolwiek innych itemów (klapki, bunny amulet, b-robe itp.)
Wychodzi na to, że HotA dalej nic nie daje. Polecam się wstrzymać ze sprzedawaniem kaptura i kupowaniem HotA. Niepotrzebnie się podniecacie.
Kapitan Alkohol.
12-05-2010, 20:22
W temacie Serafina, kiedy Santano napisał że wprowadzi tą zmiane teraz wszyscy byli za, a teraz nagle płacz. Moim zdaniem jest to złe rozwiązanie, najlepiej jeżeli HOTA był by podmianką MSH, ale co My jako gracze mamy do gadania : )
Jestem na nie.
Zgłupiałeś.
Ceny ustalają gracze. Nie nasza wina że społeczność Apo to 90% dzieci?
Sami zniszczyliście sobie serwer, to teraz nie płaczcie.
Masz ten nowy hełm.
Ogólnie jestem na nie.
@up
Ale to nie nasza wina, tylko administracji, że HOT jest podobny do kaptura. Z tego co widzę, to naprawdę nieciekawie teraz jest...
Dareluss
12-05-2010, 20:43
Kiedys kaptur to byl wielki super elo mega hiper rar kto go mial to selal za 300kcc? Zrobili hota i zle zrobili , mysle ze najlepiej byloby usunac ten przedmiot lub go zmienic ;p
Era Kaptura już się skończyła. Teraz czas na inny przedmiot. Dlaczego płaczecie, że od 1000 lvla? Przecież to też jest gracz i ma takie same prawa jak każdy inny 2k+
Administracja dobrze postąpiła wprowadzając taki helmet.
Domcio666
12-05-2010, 20:56
a set kiedys kosztowal 70kcc a teraz 38kcc
tak samo jest z kapturem i tak samo bedzie z hotem
W World of Warcraft (na globalu) są takie itemy jak Heirloomy które możesz kupić dla swojego drugiego chara jeśli już masz jakaś postać na maksymalnym 80 poziomie. Te przedmioty miedzy innymi zwiększają exp o 10%.
I uwierz mi - to najlepszy przedmiot jaki można posiadać między 1 a 79 lvl.
10% to naprawdę sporo.
Dla porównania,
expiąc 365 dni bez hota wbijesz taki sam level gdybyś
expił 328 i pół dnia z hota, to aż 36 dni krócej!
BTW: Administracja serwera popełniła karygodny błąd wprowadzając przedmiot zwiększający exp. Teraz nieważne jak by się starali, nie wymyśla nic lepszego chyba że przedmiot dający więcej exp.
Legend Shooter
12-05-2010, 21:08
Ten helm nie dziala walilem set + klapy max 9800 .Bez seta ok. 9250 max założyłem hota i siadało max tyle samo czyli max ok 9250 .
Więc ten hełm narazie nie działa!!
W temacie Serafina, kiedy Santano napisał że wprowadzi tą zmiane teraz wszyscy byli za, a teraz nagle płacz. Moim zdaniem jest to złe rozwiązanie, najlepiej jeżeli HOTA był by podmianką MSH, ale co My jako gracze mamy do gadania : )
Jak to co mamy do gadania Bez nas APO by nie istniało ^^. Jakby było podmianką MSH to bym seta nie sprzedawał :D Na razie zaczekam z tym. Może pomyślą w końcu i zrobią aby było podmianką MSH.
No to klops.. :O!
Wczoraj zrobiłem kaptur, a tu dziś się okazuję, że bez żadnego wysiłku można mieć podobny item (jak nie lepszy) niż kaptur.. n/c i to od 1k lvl'a.
Jak narazie nie widzę zmian.
Kornas Pall.
12-05-2010, 21:31
Najpierw chcecie zmian , a później płaczecie . Uważam ,że HOTA to też w jakimś stopniu skomplikowany quest i dobrze ,że go polepszyli .
No to klops.. :O!
Wczoraj zrobiłem kaptur, a tu dziś się okazuję, że bez żadnego wysiłku można mieć podobny item (jak nie lepszy) niż kaptur.. n/c i to od 1k lvl'a.
Signed.
#topic
Ja pierdole.
Najlepiej by było jakby HOTA współgrał z s setem, ale administracja jak zwykle musi zrobić po swojemu! : O
DonieX <3
12-05-2010, 21:45
Chcecie coś - jest płacz, że nie dają .
Dadzą Wam to - płaczecie, że jest źle.
Wypowiadam się tak ponieważ nie gram od dawna na APO i po prostu nie wyrabiam z tym jak wy płaczecie .
Baby Face
12-05-2010, 22:13
To jest bez sensu na poczatku zrypali teraz jeszcze bardziej :D
Wez jak to ma byc lepsze od kaptura niech dadza quest od 1700 ?
Albo niech zrobia tak aby HOTA dzialal z setem bez tych nowych ulepszen
i z bani... :]
Assassin Mateusz
12-05-2010, 22:24
Nawet nie wiedzialem, ze zaszly takie zmiany... xd
Glupio postapili, poniewaz teraz kaptur to gowno. :P
Kapitan Alkohol.
12-05-2010, 22:27
Ciekaw jestem jak Wy to sprawdzacie. Ja mam jakoś HOTA i nie działa jako kaptur : /
Do tych inteligentów - załóżcie b robe i hota i wejdźcie na ogień - zabierze 24 pkt życia, czyli tyle co np bez eq : )
I tak źle i tak źle... Dobra, zmienimy kur* :<
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.