View Full Version : Tede - 'La La La La Lachon' trailer numeru z Not3su!
Mam dla Was pierwszy przeciek z trzeciej części Notesu czyli z 'Not3su'.
W sieci pojawiła się jedna zwrotka z refrenem do utworu pt. 'La La La La Lachon'.
Pozostaje czekać na całość, oby ta kontynuacja Notesu była dobra jak jej poprzednik, kliknij tutaj aby odsłuchać (http://www.youtube.com/watch?v=xJ3sBXw_uAo&feature=player_embedded).
Habemus Papam
13-05-2010, 14:34
słyszałem, fajnie fajnie ; > można posłuchać xd
Jaros Jaroz Jaro
13-05-2010, 14:52
gruby się nie popisał. kolejny kawałek o dupach.ile można. ;/
tede ma lepsze kawałki
Τettmeier
13-05-2010, 15:12
Szybki :D
Kawałek do śmietnika, żałosne jest to co zrobił. Tak to skomentuję.
Zenada i jeszcze raz zenada, ten grubas robi rap dla idiotow pokroju kowalu$a i innych ktorzy sie bujaja w rozowych koszulkach plnow... n/c
Płytki oczywiście nie kupie, zassam i jak kompletnie nie bede mial co robic to przeslucham z przymusu aby sie z niego posmiac jakim jest debilem.
Zenada i jeszcze raz zenada, ten grubas robi rap dla idiotow pokroju kowalu$a i innych ktorzy sie bujaja w rozowych koszulkach plnow... n/c
Płytki oczywiście nie kupie, zassam i jak kompletnie nie bede mial co robic to przeslucham z przymusu aby sie z niego posmiac jakim jest debilem.
Podbijam nic dodać nic ująć.
No to odpalamy trzychę.
Masterek
13-05-2010, 19:40
Signed. .
przesłuchałem jedyne co dobre nie w sumie nie są nawet fajne te laski co tam są.. :D
Kawałek słaby jak można tak pipe drzeć :confused:
http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/1256859771_by_Shejku_500.jpg
Singed !
Nie trawię Tedego...
Nawet nie chodzi o debilizm muzyki, ale on nie wie nic o życiu, przynajmniej nie ma czego przekazać muzyką...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.