View Full Version : Samsung Avila(S5230)
Kosik Czarny 2v0
13-05-2010, 13:34
Pisałem już w innym temacie, że zakupiłem avile :)
I takie moje pytanie.
Czy telefon jest dobry?
Długo potrzyma (szanowany)?
I wasza opinia o telefonie :)
Z tego co na forach lub stronach z opiniami czytałem jest więcej zalet jak wad :)
Poziom aka Spocony Odbyt
13-05-2010, 13:37
Tanie telefony dotykowe to straszne gówno. Znudzi ci się po tygodniu. Wiem coś o tym bo miałem LG Cookie ale wymieniłem się za wieżę.
@down
Dlatego, że te telefony to straszna tandeta, ekran szybko się rysuje. Ale największym minusem jest fatalny dotyk. Ledwo coś napisać można i dzwoni się kosmicznie. Jeszcze menu tnie. Gówno a nie telefony.
Ja go mam juz ok 2 miechy i puki co jestem w 100% zadowolony.
Proponuje zakupienie pokrowca bo tylnia czesc obudowy strasznie sie rysuje.
@Poziom aka Spocony Odbyt
Telefon nie jest do zabawy tylko do dzwonienia, pisania, sluchania muzy, a nie do grania czy cos w tym stylu wiec nie rozumiem dlaczego ma sie znudzic?
@Orlen Ochrona
No tp propsy dla kumpla : )
@Edit
Zapomnialem dodaz ze na tym telefonia zajebiscie pisze sie smsy z racji tego ze jest baaaaardzo czuły :)
->Chemical<-
13-05-2010, 15:30
Ja miałem Avile i bardzo sobie ją cenie, nic nie zamula tak jak ten 2x up napisał ; )
Jak dla mnie łatwiej się na niej pisze etc, teraz mam nokie x3-00 ale to inna bajka.
Orlen Ochrona
13-05-2010, 15:39
Nie polecam dotykowych, kolega za mocno nacisnał ekran i sie dziura wypaliła. :rolleyes:
Pruszek1962
13-05-2010, 16:30
Avila jest dobrym telefonem a co za tym idzie aż takim najtańszym nie jest. BLateria trzyma przyzwoicie, jakośc rozmów dobra (tzn. słyszenie rozmówcy itd.)
Tylko jak kupujesz to radze bez simlocka bo to jest nowy model i zdjęcie raczej tanie nie jest. Przynajmniej w moim mieście.
Mam tego fona około 3 miesiące i jak na razie jestem zadowolony. : )
Bateria trzyma bardzo długo i ogólnie jest ok. : d
Szkoda tylko, że nie ma Wi-Fi. ; /
.Serafin
13-05-2010, 18:09
Tez mam telefon około 3 miesiące. Miałem o nim lepsze zdanie przed zakupem, ale nie jest zle. Jak na dotykowy telefon, dośc dlugo sie rysuje, bo nie mam jeszcze ani jednej ryski po odlepieniu folii, którą odlepiłem z miesiąc temu (sama odeszła). Głośnik jest średni, ale jak sobie podkręcisz (legalnym i nie łamiącym gwarancji sposobem), jest słyszalnie lepiej. Aparat jest git. Jedyna jego wada to to, że muli przy dużej ilosci plikow w 1 folderze. Może jeszcze to ze nie mozna miec wlasnego os, ale to juz dla elektromaniaków. ^^
Jak dla mnie telefony dotykowe to szpanerskie zabawki.
Weź napisz takim sms'a kierując samochodem czy rowerem...
Ogólnie ten rodzaj fonów jest nieporęczny...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.