View Full Version : Poprostu OMG
Elite Filutek
13-05-2010, 14:44
Co to ma być -.- . Kupiłem domek za 82 cc kaske miałem w dp , miałem coś powyżej 85 cc . Ide na dwór wracam loguje się a tutaj ban za rzekomy brak pieniędzy . Przecież gdybym nie miał pieniędzy nie mógł by zakupić -.- . Prosze o oddanie mi tego domku i odbanowanie postaci , zabranie 82 cc z dp -.- . Nie po to czekałem tyle i zarabiałem , żeby dostać bana . Niech wypowie się ktoś z Ekipy :)
Jak co Master Filus here
@down przed lockerem
Azbestowy
13-05-2010, 14:47
Ale w dp miałeś w skrzynce, czy luzem rzucone?
a tak dupke cieszyles;c
@top
Miales kase w dp. jezeli czytalbys regulamin z rozwaga zobaczylbys, ze kase musisz miec w bp a nie w dp:)
@myst
ja napisalem to 1 :c
Domek zostanie przepisany dla osoby ktora wygrala licytacje podczas najblizszego restartu serwera. Pieniadze muszaznajdowac sie w plecaku postaci (depo nie jest sprawdzane).
@czytaj .
a tak dupke cieszyles;c
@top
Miales kase w dp. jezeli czytalbys regulamin z rozwaga zobaczylbys, ze kase musisz miec w bp a nie w dp:)
Dokładnie, najpierw poczytaj trochę, a nie robisz z siebie debila na oczach wszystkich.
diamondback#
13-05-2010, 15:28
Podczas zakupu domku kasę należy mieć w backpacku . Do zamknięcia ban słuszny, temat nie potrzebny.W ogóle co to za domek za 80cc? Rook?
@Panowie up
Sorry za spam, ale tacy ludzie dobijają trochę.... Po co powtarzacie to samo co ktoś inny wyżej napisał...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.