View Full Version : James - Wpadka?:/
1st R. Boonek
13-05-2010, 23:05
http://i39.tinypic.com/25utc78.jpg
http://i40.tinypic.com/2zsafra.jpg
No to moj drogi miej sobie filmik :)
#Co o tym sadzicie, tez wam sie tak zdazalo ze Tutor bezpodstawnie oskarza was o bocenie?: <
Assassin Mateusz
13-05-2010, 23:08
Cale szczescie ja juz nie gram na 7.6, ale skoro ma filmik to niech go ujawni. :)
diamondback#
13-05-2010, 23:09
Z tego co mi wiadomo koleś miał problem z zainstalowaniem tibi i ip-changera ,więc nie chce nawet wspominać nic o wosso. James wpadłeś według mnie .Dla was każdy low i kingi to MC + wosso i boty sroty. Żenada.
Zarexoholik?
13-05-2010, 23:15
James, ale nie Bond. Ten nie ogarnia tej gry. Idź lepiej banuj na trade.
Z tego co mi wiadomo koleś miał problem z zainstalowaniem tibi i ip-changera ,więc nie chce nawet wspominać nic o wosso. James wpadłeś według mnie .Dla was każdy low i kingi to MC + wosso i boty sroty. Żenada.
Pozwólcie że filmik oceni Administracja, ja się nie będę tutaj tłumaczyć i tworzyć niepotrzebnej "napinki" którą zaraz mnie tutaj zbombardujecie. Jeżeli Boonek masz do mnie zastrzeżenia to napisz to w dziale "Skargi i Odwołania", myślę że na pewno ktoś z Administracji przeczyta zgłoszenie na mnie.
Poza tym, to nie osądzałem nikogo o MC... Chciałem żeby odpisał czy w ogóle jest przy komputerze, odpisał po 20sekundach cały czas bijąc Ots Kinga. Nadal uważacie że nie bot? Ok, to potem napisałem żeby wyłączył bota, zaczął pisać że bota nie ma, ale oczywiście w trakcie pisania cały czas bił Kinga z Sd.
A tak na marginesie to nie rozumiem czemu robisz za adwokata tego kogoś, jeśli ma do mnie zastrzeżenia to niech sam to zgłasza.
Zbigniew Wodecki
13-05-2010, 23:40
, myślę że na pewno ktoś z Administracji przeczyta zgłoszenie na mnie.
to źle myślisz, jak mu udowodnisz że ma bota, pomyśl dżejms.
koniec, przegrałeś, ok, ej?
@topik
chciał bym zobaczyć ten filmik, ale najlepsze jest
22:41 First Boonek: idz stad
hahaha
1st R. Boonek
13-05-2010, 23:43
Pozwólcie że filmik oceni Administracja, ja się nie będę tutaj tłumaczyć i tworzyć niepotrzebnej "napinki" którą zaraz mnie tutaj zbombardujecie. Jeżeli Boonek masz do mnie zastrzeżenia to napisz to w dziale "Skargi i Odwołania", myślę że na pewno ktoś z Administracji przeczyta zgłoszenie na mnie.
Poza tym, to nie osądzałem nikogo o MC... Chciałem żeby odpisał czy w ogóle jest przy komputerze, odpisał po 20sekundach cały czas bijąc Ots Kinga. Nadal uważacie że nie bot? Ok, to potem napisałem żeby wyłączył bota, zaczął pisać że bota nie ma, ale oczywiście w trakcie pisania cały czas bił Kinga z Sd.
A tak na marginesie to nie rozumiem czemu robisz za adwokata tego kogoś, jeśli ma do mnie zastrzeżenia to niech sam to zgłasza.
Nie jestem niczyim adwokatem, poprostu mnie wkur*a jak sie do*alacie do kogos kto gra bez botow, czy na ss widac jakiegokolwiek bota? yyy nie? no nic dziwnego autor tego ssa jest poczatkujacym graczem, a slowo 'wosso' mimo tego ze to moj rl jest dla niego obce. Odpisal po 20 sec? To ty sie naucz moj drogi liczyc bo z tego co ja widzialem to odpisal po 5/10 sec? Bil w tym czasie kinga? yyy no chyba logika ze bil bo mu na skype kazalem bic dalej, odpisal? ';' odpisal wlasciwie tyle, a "nie mam bota" odpisal dopiero gdy przestal bic wiec troszke ogarnij tutorku bo ch*j sie znasz na tej robocie a zgrywasz nie wiadomo kogo :)
#down Zdaje sobie sprawe z tego ze tutor wlasciwie jest tylko chlopcem do kapowania, dlatego tez to ostatnia funkcja jaka chcialbym pelnic na apo, ale skoro juz sie tak pchal na tego tutora i wreszcie go dostal to niech wykonuje swoje obowiazki a nie osadza uczciwych graczy
#T12 idz sobie lepiej przytul misia a nie wmawiasz mi ze ktos kto nawet nie wie co to wosso, go uzywa
Spokojnie jest tu nowy..Jakbyś był nowy o byś zrobił?Też byś był taki jak on wielkie mi halo b się pomylił pare razy.A co do tego filmu Administracja go oceni skoro jest .
ja w trainerze mlvl skillowalem i zaraz dostalem info:Marville prosze odezwac...
mozliwe ze tylko sprawdzal ale skoro twierdzi ze miales bota na sd to pewnie miales:)
Nie jestem niczyim adwokatem, poprostu mnie wkur*a jak sie do*alacie do kogos kto gra bez botow, czy na ss widac jakiegokolwiek bota? yyy nie? no nic dziwnego autor tego ssa jest poczatkujacym graczem, a slowo 'wosso' mimo tego ze to moj rl jest dla niego obce. Odpisal po 20 sec? To ty sie naucz moj drogi liczyc bo z tego co ja widzialem to odpisal po 5/10 sec? Bil w tym czasie kinga? yyy no chyba logika ze bil bo mu na skype kazalem bic dalej, odpisal? ';' odpisal wlasciwie tyle, a "nie mam bota" odpisal dopiero gdy przestal bic wiec troszke ogarnij tutorku bo ch*j sie znasz na tej robocie a zgrywasz nie wiadomo kogo :)
#down Zdaje sobie sprawe z tego ze tutor wlasciwie jest tylko chlopcem do kapowania, dlatego tez to ostatnia funkcja jaka chcialbym pelnic na apo, ale skoro juz sie tak pchal na tego tutora i wreszcie go dostal to niech wykonuje swoje obowiazki a nie osadza uczciwych graczy
Akurat Ty powinieneś wiedzieć że ctrl+f12 = invisible wosso...
Obejrzałem filmik, odpisał dokładnie po 16 sekundach, a Ty na pewno nie możesz wiedzieć po jakim czasie odpisał, ponieważ ja daje mu ostrzeżenie które widzi tylko on, i nawet jeśli powiedział Ci o tym na Skype to nie siedziałeś ze stoperem jak ja i nie liczyłeś po ilu sekundach odpowiedział.
I na filmiku dokładnie widać że pisze i bije, więc nie wmawiaj mi...
Jestem nowym Tutorem, ale nie nowym graczem na Apo i mam "trochę" doświadczenia jednak, które sprawdza się teraz.
James to krety* i tyle.
Jedna reka mozna pisac a druga bic battle, ale on widac tego nie ogarnia : C
Jesteś *****? Na pewno miał bota?
Jak Tutor tak mówi, to mówi prawdę.
Ja bym CI dał bana za na pinkę w necie.
Bota miał.
Pro Elo ;*
@tutor olej ich.
Idiota, to idiota. Nic z tym nie zrobisz, a jak na serio masz filmik to nawet znimi nie pisz, bo Ci będą wkręcać dzieciaki.
wystarczy miec classic wlonczone w konsoli i sd wali tylko dotykając myszka -.-
Sub Zero 2
14-05-2010, 10:44
@up
Dokładnie.
@top
Jak Tutor wejdzie w końcu , bo już mu się nie podoba Tutorowanie , to odwala robote.Gz Bond tzn.James.
Mc Maciek
14-05-2010, 11:38
Jeśli na filmiku będzie widać jakiegoś bota, to gościu dostanie bana, jak nie, to nie, proste? Po co czepiacie się Jamesa? Bo stara się jak najlepiej wykonywać swoje zadanie? Weźcie pod uwagę jeszcze, że "tutoruje" od niedawna, więc wyluzujcie.
Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.