View Full Version : [Forum]Chat Box.
Sub Zero 2
14-05-2010, 13:04
Nie no jestem już naprawde wkurzony tym , że nie ma ChatBoxa.Pewnie większość osób woli mulące się forum , niż brak ChatBoxa.Czy w końcu będzie ten ChatBox?Dodaje pewną sonde.
I co z tego , że dostane warna , mam ich 0...
lord max
14-05-2010, 13:15
Ta niech dodadzą, np APO już od parudziestu minut nie działa, można by pogadać na ChatBoxie.
Jak będzie ChatBox, to nie będzie "wolno chodzącego forum", wtedy nie będzie forum w ogóle... Nie nasza wina, zostawilibyśmy chatbox'a, ale nie możemy, przez to, że "forum im obciąża serwery". Tym u których stoi serwer.
Ja tam za dobrze nie wiem co i jak, musiałby Mortiis się wypowiedzieć. Ale wiemy jedno. Chatboxa nie będzie, dopóki forum będzie stało na tym serwerze co jest teraz.
Sub Zero 2
14-05-2010, 13:19
Jak będzie ChatBox, to nie będzie "wolno chodzącego forum", wtedy nie będzie forum w ogóle... Nie nasza wina, zostawilibyśmy chatbox'a, ale nie możemy, przez to, że "forum im obciąża serwery". Tym u których stoi serwer.
Ja tam za dobrze nie wiem co i jak, musiałby Mortiis się wypowiedzieć. Ale wiemy jedno. Chatboxa nie będzie, dopóki forum będzie stało na tym serwerze co jest teraz.
Ale w jakimś innym poście pisałeś , że Forum będzie się muliło , a nie że go nie będzie.Plax mnóstwo komentów.
[Tygrys] Im muliło serwery. Piszę, nie wiem dokładnie jak to z tym jest, proszę jedynie o nie spamowanie na ten temat już więcej :<
Mc Maciek: Od teraz każdy temat o ChatBoxie będzie "nagradzany" warnem.Tygrys dobrze powiedział forum może nie przeżyć jeśli włączą CB.Przed śmiercią CB forum zaczęło strasznie sie zacinać..Zauważyłeś?Bo ja tak i moim zdaniem pracują nad nowym ChatBoxem i pewnego dnia administracja ujawni nam nowe oblicze Chata!
Sub Zero 2*
Ja warn?Ja tylko podyktowałem ci Mc Maćka a nie celowo napisałem posta..I przestań już nabijać posty ;]
Szkoda, że nie będzie czatboksa, no ale przeżyje. ^^
Tygrys, a mógłbyś powiedzieć czemu APO nie działa od około 30 minut? ;>
Sub Zero 2
14-05-2010, 13:33
pewnego dnia administracja ujawni nam nowe oblicze Chata!
Jakoś długo czekałem na nowego Chata.Nic nie było.Może nowy ChatBox będzie fajny.Warn też dla Ciebie , bo piszesz kolorem "Red".
Azbestowy
14-05-2010, 14:03
Ktoś kiedyś w jakimś temacie powiedział, że teoretycznie cb można zrobić na stronie głównej... Wtedy argument o mulącym forum całkowicie odpada
#off
Jestem ciekaw, czemu nie chcą wprost powiedzieć o tym, że nie chcą robić cb? Po co ta gra? :O
.vimpex.
14-05-2010, 14:05
Nie no jestem już naprawde wkurzony tym , że nie ma ChatBoxa.Pewnie większość osób woli mulące się forum , niż brak ChatBoxa.Czy w końcu będzie ten ChatBox?Dodaje pewną sonde.
I co z tego , że dostane warna , mam ich 0...
Warnik ^^
@Topic
Wolę szybko chodzące Forum, niż jakiś ChatBox.
Mam pytanie do administracji nie lepiej zmienić hosta na forum? Bo może na innym serwerze, będzie działało cb i forum razem i ładnie? :)
Ps. Co się stało, że tak nagle im serwery nie wytrzymują z cb? Wcześniej jakoś cb było i ładnie forum działało.
Euzebio.
14-05-2010, 15:31
A ja nieche chatboxa , wole za to szybko chodzace forum. Jestem za pierwsza odpowiedzia.
Lord Morgan.
14-05-2010, 15:34
Dla mnie forum chodzi tak samo jak był ChatBox, szkoda że już nie ma :(
i dobrze ze nie ma chatboxa . nie ma ludzi robiacych z siebie idiotow. dobre posuniecie :D
To 4um nie ma teraz sensu. Jedyne co robie to wchodze , patrze na dzialy ;
Opinie & Krytyka,
Propozycje,
Inne.
Pozniej zjezdzam na sam dol i jedynie forum wielotematyczne sprawdzam... to jest porabane. Bez ChatBoxa nie ma co sie logowac na to 4um ;c I tak jedyne co robie to wbijam z 5 postow dziennie..
.Serafin
14-05-2010, 16:54
Toć chatbox nie musi być u was na serwerze. Inculudujcie go z innego serwera =/ Nawet darmowego... -.-
Dzieci chatboxa... Kiedys nie bylo w ogole tego gowna i ludzie nie narzekali... Ogarnac downy plz?
.Serafin
14-05-2010, 18:24
Dzieci chatboxa... Kiedys nie bylo w ogole tego gowna i ludzie nie narzekali... Ogarnac downy plz?
Człeniu, wróć do gry, bo na forum to akurat ty nie ogarniasz. Nie było chatboxa - ponarzekali i go dodali wkoncu. Teraz znowu usuneli i znowu narzekają.
#Tygrys
A czy w planach jest postawienie forum na nowym hostingu?
#topic
To jasne, każdy chce CB ale to zależy tylko od administracji.
G_R_U_L_I_X
14-05-2010, 19:27
Zmiana hostingu to zły pomysł. Mortiis pewnie pracuje nad nowym chat boxem, lub zlecił zadanie to komuś innemu. Przez całą historię ots był dwa fora, to jest drugie. Było kilka cleanów, więc teraz starcza. Można by było zrobić nowe forum, ale to wymaga czasu. Jakby było nowe forum, to wtedy poradniki dotyczące questów itd mogli by przenieść na stronę główną.
Seba Master Knight
14-05-2010, 20:01
dupadupaupduapudpa dajcie chatbox bo chujnia na tym forum i juz nie chce m isie wchodzic
Poziom aka Spocony Odbyt
14-05-2010, 20:41
A nie dałoby się zapłacić serwerowni te kilka złoty więcej i mieć forum z ChatBoxem? No tak, ale skąd wziąć na to kasę? Proponuję zdejmowanie warnów za 6zł smsem i zdejmowanie banów za 23zł, rangi za sms i tym podobne pierdoły. I tak normalniejsi nie skorzystają, ale przecież to nie zaszkodzi. Powiedzmy, że chociaż kilka osób wyśle takiego smsa to i tak Mortiis zarobi na lepszy serwer albo na jakąś reklamę. A co do reklamy to można by było otworzyć jakąś stronę na toproste.pl i na niej reklama APO. Jeśli by się tak dało to warto pomyśleć.
Jednak chat-box,to "czat box" więc wolę aby forum chodziło wolniej,ale z czat boxem :D
Naucz się czytać. Tygrys wyraźnie napisał, że chat-box został usunięty ze względu na to, że hosterowi zamulał serwer.
@topic
A kiedy będzie ten cb na stronie? :|
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.