View Full Version : Co z serwem?
sir tavion
14-05-2010, 13:31
Co z serwem?
Strona nie działa , i nie można się zalogować ,co jest?
Sub Zero 2
14-05-2010, 13:38
Najwidoczniej kolejny crash.Miałem robic też temat o tym , ale zapomniałem.
.Edzio Kiełbaska.
14-05-2010, 13:38
Nie umiesz idioto wytrzymać godziny bez servera....
Stary wczoraj przyszłem bo byłem w Niemcach logłem w nocy na Tibie i Crash trwał 4h wytrzymasz chyba?Administracja ma coraz więcej takich błędów..Serwer padł i nie może się unieść tylko nic ciekawego..Za chwile Mortiis dostanie SMS'a od Tigera spokojnie nie płacz.Ide do kumpla nad jezioro spadam.
sir tavion
14-05-2010, 13:41
^ EDZIO KIELBASKA
sam jesteś idiota...
nie moge wytrzymac godziny bez serwa , bo tylko godzine gram na tym serwie dziennie idioto. I akurat w tym czasie crash.
ViVuSeK
Ja zaraz spierdalam grac w kosza , i chcailem wejsc an chwile a tu cipsko.
trudno wyjdz na dwor / browar itd nic sie nie stanie jak serv bd offline
Mc Maciek
14-05-2010, 13:44
Jak już ktoś napisał, zapewne crash. Nie ma co płakać, jestem pewny, że Mortiis naprawi to jak najszybciej.
Zamykam i proszę nie pisać kolejnych tematów typu "co się dzieje, że serwer nie działa?", "kiedy włączą serwer?" "apo upadło, ratunkuuuuuuuuuuu".
To nie crash... Serwery, strona działają dalej, ale nie tym, którzy mają internet z tp lub też z czegoś innego (nie jestem pewien z czego jeszcze). Nie wiem o co chodzi sam, ale coś w serwerowni musiało paść, jakieś połączenie z "tepsą". Nie my mamy tylko takie problemy, zapewne masa ludzi w Polsce, którzy mają serwery w firmie gdzie my.
Mortiis dzwonił kilka razy tam, ale nikt nie odbiera. Zapewne wiele osób teraz tam wydzwania. No nic, musimy czekać, aż naprawią to.
P.S
Ja jak i Mortiis również nie możemy wejść na stronę, czy też na serwer.
mi tez dzialal a pisali ze nie trybi ;s tajger dobrze mowi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.