PDA

View Full Version : Co z serwem?

sir tavion
14-05-2010, 13:31
Co z serwem?

Strona nie działa , i nie można się zalogować ,co jest?

Sub Zero 2
14-05-2010, 13:38
Najwidoczniej kolejny crash.Miałem robic też temat o tym , ale zapomniałem.

.Edzio Kiełbaska.
14-05-2010, 13:38
Nie umiesz idioto wytrzymać godziny bez servera....

ViVuSeK
14-05-2010, 13:41
Stary wczoraj przyszłem bo byłem w Niemcach logłem w nocy na Tibie i Crash trwał 4h wytrzymasz chyba?Administracja ma coraz więcej takich błędów..Serwer padł i nie może się unieść tylko nic ciekawego..Za chwile Mortiis dostanie SMS'a od Tigera spokojnie nie płacz.Ide do kumpla nad jezioro spadam.

sir tavion
14-05-2010, 13:41
^ EDZIO KIELBASKA
sam jesteś idiota...

nie moge wytrzymac godziny bez serwa , bo tylko godzine gram na tym serwie dziennie idioto. I akurat w tym czasie crash.

ViVuSeK

Ja zaraz spierdalam grac w kosza , i chcailem wejsc an chwile a tu cipsko.

Smoczek
14-05-2010, 13:42
trudno wyjdz na dwor / browar itd nic sie nie stanie jak serv bd offline

Mc Maciek
14-05-2010, 13:44
Jak już ktoś napisał, zapewne crash. Nie ma co płakać, jestem pewny, że Mortiis naprawi to jak najszybciej.

Zamykam i proszę nie pisać kolejnych tematów typu "co się dzieje, że serwer nie działa?", "kiedy włączą serwer?" "apo upadło, ratunkuuuuuuuuuuu".

Tygrys
14-05-2010, 13:49
To nie crash... Serwery, strona działają dalej, ale nie tym, którzy mają internet z tp lub też z czegoś innego (nie jestem pewien z czego jeszcze). Nie wiem o co chodzi sam, ale coś w serwerowni musiało paść, jakieś połączenie z "tepsą". Nie my mamy tylko takie problemy, zapewne masa ludzi w Polsce, którzy mają serwery w firmie gdzie my.

Mortiis dzwonił kilka razy tam, ale nikt nie odbiera. Zapewne wiele osób teraz tam wydzwania. No nic, musimy czekać, aż naprawią to.

P.S
Ja jak i Mortiis również nie możemy wejść na stronę, czy też na serwer.

Ernii
14-05-2010, 13:53
mi tez dzialal a pisali ze nie trybi ;s tajger dobrze mowi