PDA

View Full Version : [Forum] Mo?e co? dla dzia?u Bugi?

ViVuSeK
14-05-2010, 16:23
Jak wiadomo na naszym 4um istnieje dział Bugi.Ale są także działy nazywane "podziałami" na przykład:
Ewentualne błędy nowej strony APO.I moja propozycja polega na dodaniu kolejnego podziału dla forum..Nazywałby się on powiedzmy tak:
Ewentualne błędy naszego forum :cool:.Uniknęłoby się wtedy sytuacji w dziale forum typu:Znalazłem wielkiego BUGA/Bug na forum itd.W podziale obowiązywałyby takie same zasady jak w innych podziałach..Nie można by było skomentować na przykład tak:O jak dużo bugs znalezliście GZ dla was.Tylko trzebaby było mieć prawdziwego Buga..Chyba że post wnosiłby coś do tematu na przykład:
Niestety up kolego pomyliłeś się bo w tej tabeli taki level jest prawidłowy ;].Dodaje sondę.[/

Jestem na nie. W ogóle człowieku weź się ogarnij, bo co tydzień dajesz kilka propozycjii, jak chcesz ponabijać posty idź na inne forum.
Tępy debilu ja od 2 tygodni nie dałem ani 1 propozycji więc przymknij ryj bo nikt cie tu nie słucha.Masz 11 lat i dobrze o tym wiesz więc nie pyskuj starszemu.
Down nooby
Nie mówie o myście ale o Euzebio i tym Noobie up...Euzebio ty jesteś kumplem Belhiora więc się przymknij..Myślisz że nie wiem?

Myst
14-05-2010, 16:33
Eh... i tak jak będzie taki poddział, to gość będzie mógł nazwać temat np. "Ogromny bug na forum"... Co do wypowiadania, trzeba dawać za nie warny, bo po co mają je komentować inny użytkownicy forum? To tylko informacja dla administratora.

Belhior
14-05-2010, 16:33
Jestem na nie. W ogóle człowieku weź się ogarnij, bo co tydzień dajesz kilka propozycjii, jak chcesz ponabijać posty idź na inne forum.

Euzebio.
14-05-2010, 16:34
Zadna propozycja mi sie nie podoba, niech zostanie tak jak jest, a Ty przestan nabijac te posty bo i tak nic Ci to nie da.

TuK!
14-05-2010, 17:22
Jestem na tak, przydal by się taki dzial, bo zasmiecaja forum w dziale bugi, z tibii.

Babka Wojenka
14-05-2010, 17:23
Pewnie że jestem na tak, po co zaśmiecać działy tematami, o tibii, skoro może bc bug, od tibii i forum

Zbigniew Wodecki
14-05-2010, 17:25
Nie potrzebne, już lepiej było by zrobić temat, a nie dział...
Jestem na nie...

Azbestowy
14-05-2010, 18:08
Nie ma co zmieniać, bo gdyby coś takiego wprowadzić, to dział "Forum" umrze

adrianeq :)
14-05-2010, 18:29
Nie chce tej propozycji i nie mam zamiaru uzasadniać swojej wypowiedzi. Zostawie to dla siebie.

Assassin Mateusz
14-05-2010, 18:32
Nie ma co zmieniać, bo gdyby coś takiego wprowadzić, to dział "Forum" umrze

Dokladnie, po tej zmianie dzial forum bedzie bez uzyteczne.
@top
Nie. :(

.vimpex.
14-05-2010, 19:04
Moim zdaniem powinien być 1 dział Bug, a w nim podzielone na:
* Bugi 7.6
* Bugi 8.42
* Bugi Rox
* Bugi Forum.

Co do tematu jestem na Tak.

Mortalix
14-05-2010, 19:08
Nie, bo ten pomysł nie ma sensu.
W życiu nie unikniesz tego typu tematów w dziale bugi.
Nieważne ile działów byłoby przeznaczone na bugi forum to i tak znajdzie się niejeden tibijczyk, który chociażby robiąc na złość napisze go w teraźniejszym dziale.
Poza tym skoro jest taki dział to dotyczy całego serwera i wszystkiego z nim związanego (strona, forum, etc) więc po co kolejne?

Zark
14-05-2010, 19:30
Mi się podoba pomysł, jestem na tak.