View Full Version : Hifi Banda - Mieli By? tu
Habemus Papam
14-05-2010, 21:22
Nic dodać, nic ująć.. Diox mega!
http://youtube.com/watch?v=RyY4r_bjV7o
Euzebio.
14-05-2010, 21:26
GRUUUUUUUUUUUUBO.
Zajebista nuta, oczywiscie jak ich cała nowa płyta która ostatnio wyszła...
Nic dodać, nic ująć.. Diox mega!
Uslyszalem go dzis juz wczesniej, bo Tanuś (<3) ma go w opisie xd.
Nuta fajna.
Kamor Wielki
14-05-2010, 21:52
Stare !
Ale kozackie,na pewno jest w top 10 hi fi bandy u mnie !
Τettmeier
15-05-2010, 07:32
Kozak, wiadomo xd bit buja zajebiście :) jaram się tym trackiem :d
Najbardziej znienawidzony przeze mnie mc, Diox - największy błazen jakiego miałem okazję kiedykolwiek usłyszeć.
Mam już wystarczająco wykreowane zdanie na jego temat poprzez ten śmieszny, żenujący freestyle w jego wykonaniu.
Za 6 dni niestety będę zmuszony zobaczyć / posłuchać tego wacka na żywo, z własnej inicjatywy nigdy nie stestuję jakiegokolwiek materiału od niego.
Τettmeier
15-05-2010, 08:27
Najbardziej znienawidzony przeze mnie mc, Diox - największy błazen jakiego miałem okazję kiedykolwiek usłyszeć.
Mam już wystarczająco wykreowane zdanie na jego temat poprzez ten śmieszny, żenujący freestyle w jego wykonaniu.
Za 6 dni niestety będę zmuszony zobaczyć / posłuchać tego wacka na żywo, z własnej inicjatywy nigdy nie stestuję jakiegokolwiek materiału od niego.
Diox =/= cała HiFi. Po 2 sam wiesz, jaki np Eldoka jest w chj żałosny na freestyle'u, a słyszysz jakie ma kawałki, masz kolejny przykład że nie trzeba być zajebistym nawijakiem, aby dobrze rapować. Może więcej uzasadnień na temat tego, dlaczego tak hejtujesz? Bo nie bardzo rozumiem? ;-) 'nie stestuje' - to znaczy, ze tego też nie przesłuchałeś? W sumie mogłem się spodziewać takiej odpowiedzi.
Konkret jak i nowa płyta.
Nie słuchałem za często Hifi Bandy ale już lata w głośnikach. ;d
Diox vs. Muflon, TeTris, Pogo (http://www.filestube.com/d8a2f7042fac5c7d03e9/details.html) - Macie naćpanego Dioxa, żałuję, że już nie ma tego pod postacią .avi
Może więcej uzasadnień na temat tego, dlaczego tak hejtujesz? Bo nie bardzo rozumiem? ;-) 'nie stestuje' - to znaczy, ze tego też nie przesłuchałeś? W sumie mogłem się spodziewać takiej odpowiedzi.
To jest tylko i wyłącznie mój osobisty wywód na jego temat, nie musisz się z nim zgadzać. Jeżeli będę tylko miał okazję podejść bliżej to powiem mu osobiście co o nim myślę, nie boję się jego prostackiej reakcji, nie jestem Muflonem. Nie szanuję tego przereklamowanego hajpmena Eldoki, chociażby za jego zachowanie wobec dużo słabszego fizycznie Muflona, któremu skillsami na wolno nie dorównuje to posuwa się do rękoczynów i sprzedaje mu płaskiego. Mógłbym rzucać wieloma argumentami w temacie (dlaczego mam taki stosunek do Dioxa) ale to nie ma najmniejszego sensu skoro jesteś zielony w tym temacie.
Eldoka jest w chj żałosny na freestyle'u.
Nie zrozumieliśmy się chyba, Eldoka może i jest żałosny na freestyle'u, ale w przeciwieństwie do Dioxa ma klasę i potrafi się zachować na scenie.
Mikiel Król Sedesów, ej!
15-05-2010, 09:33
GRUUUUUUUUUUUUBO.
Zajebista nuta, oczywiscie jak ich cała nowa płyta która ostatnio wyszła...
przecież ta płyta ma 3 lata, fp
^top
Wyjebany track, mocny lirycznie na dobrym bicie i zajebiście nawinięty.
Bardzo lubię styl Diox'a i zawsze się nim jaram.
Jak go słucham to mi się wydaje że gdzieś to już słyszałem...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.