PDA

View Full Version : [8.42] Booty

rico3
15-05-2010, 07:06
Zoltan kiedy skonczyz z botami .Perrymon jedzie na bocie całą noc wbija 10lvl albo i wiecejjuz raz chyba miał bana teraz znów zaczyna na bocie grac jak maja grac uczciwie inni jak Ty nic nie robisz w tym kierunku nie jestem pewien ale Xarimar też chyba gra na bocie ten lepszy 11 lvl wbił za noc

Moon Red
15-05-2010, 07:09
NIe ja wbiłem to manualnie jeżeli o to ci chodzi :) leciało Energy więc sobie przyexpiłem trochę...

luko
15-05-2010, 08:36
To jest powód żeby zakładać temat? Wyjdź ; <
Płaczesz że inni używają cave. Ale to do czasu.

.vimpex.
15-05-2010, 08:40
Zoltan kiedy skonczyz z botami .Perrymon jedzie na bocie całą noc wbija 10lvl albo i wiecejjuz raz chyba miał bana teraz znów zaczyna na bocie grac jak maja grac uczciwie inni jak Ty nic nie robisz w tym kierunku nie jestem pewien ale Xarimar też chyba gra na bocie ten lepszy 11 lvl wbił za noc

Ojj, mama nie pozwoli w nocy grać, to mówisz, że ci co grają w nocy to od razu boty?
:C
Przestań płakać i też puść Cave Bota.

.Gonzalo.
15-05-2010, 09:09
Chłopak nie ogarnia Cave i tyle... Mamusia każe wyłączyć kompa o 22 i do spanka...

@topic
Jeb** botów :D

Kornas Pall.
15-05-2010, 09:12
Nie wiem jak jest teraz , ale powinno być ,że za 3 banem (obojętnie jakim , tylko nie za pk ) jest delete postaci ^^

Axelo .
15-05-2010, 09:16
Jak masz jakieś dowody to jest odpowiedni dział do zgłaszania takich rzeczy.
To tylko spekulacje które nie są potwierdzone więc temat do zamknięcia.

Myst
15-05-2010, 09:39
Najpierw trzeba posiadać dowody, że ta osoba botuje...., a nie od razu wyzywać, jak w nocy expi....

rico3
15-05-2010, 09:40
Ojj, mama nie pozwoli w nocy grać, to mówisz, że ci co grają w nocy to od razu boty?
:C
Lol chłopcze ogarnij sie troche.wybociłes hara i teraz podskakujesz wielki ogar. Nie po to kupuje pacc aby taki nob włączał bota bo mu rodzice nie daja grać po nocach nie dał mi poexpic ja wstaje o 3 rano i nie pogram bo tam gdzie chce expic to boot i to ma być sprawiedliwe?
Na RL tibia takich nobów na bocie odrazu delete i mam nadzieje ze tu tez tak bedzie

Xienus :D
15-05-2010, 09:56
@up
na rl tibi można bocic bardziej niz na apo...
mój kumpel boc 180rp na rl i jakoś ani jednego bana nie miał...
a tutaj??
nawet gdy nie masz bota to i tak dostaniesz bana za bota...

Demolka Knight
15-05-2010, 10:16
Masz dowody to napisz Mortiisowi na E-maila :D powinien ci odpisac.

Bambucha Rook
15-05-2010, 10:24
Jesli tobie mama nie pozwoli grac w nocy to nie nasz problem a masz niby jakies dowody dotyczace ze on uzywa bota bo jakos watpie

Show 2.9.1
15-05-2010, 10:43
Xarimar posiada oryginalnego Elfa sam mówił Wiec ?

Kosmo
15-05-2010, 10:58
nie pozwoli mu bo za duzo prądu pójdzie
://

Zazdroscisz im teraz do moja większy lv od cb ale jak dostana delate i ty bedziesz miał większy :cool:

Moon Red
15-05-2010, 11:22
Xarimar posiada oryginalnego Elfa sam mówił Wiec ?

Każdy posiada bota na 8.42 więc???

Udowodnij mi że jadę na bocie... Kolejny ziomek który uważa ze wszyscy bocą oprocz niego...

TuK!
15-05-2010, 12:11
Dobra niech sobie boci, a wiesz co to jest grać 'nockę'?
Dużo osób robi nocki, więc nie płacz nam tutaj, zakladając ten durny temat..

Assassin Mateusz
15-05-2010, 12:21
ja wstaje o 3 rano i nie pogram bo tam gdzie chce expic to boot i to ma być sprawiedliwe?

To mowisz, ze wstajesz o 3 rano, zeby poexpic? _/
@topic
Nie pasuje to odejdz, albo postaw cave... :(

rico3
15-05-2010, 14:16
To mowisz, ze wstajesz o 3 rano, zeby poexpic? _/
@topic
Nie pasuje to odejdz, albo postaw cave... :(

Glupszej odpowiedzi jak zyjesz nie słyszałem ale ty jesteś noob wiesz co to jest uczciwość czego ty się w życiu nauczyłeś tylko oszukiwać i kłamać tak chcesz przezyc swoje życie na kłamstwie i oszukiwaniu?Ale tak to jest ze my innaczej nie poptrafimy tylko oszukiwaci jeszcze jaka ich duma rozpiera ze zrobili w konia GM A potem booty sie chwala ze wbili 300+ lvl tylko ze grał moze 2 dni a reszta na boocie jechał tez mi chwała.A czego mam załować ze nie gram na bocie?Mam taką satysfakcje ze sam ten lvl wbiłemi z tego sie ciesze