View Full Version : [8.42] Booty
Zoltan kiedy skonczyz z botami .Perrymon jedzie na bocie całą noc wbija 10lvl albo i wiecejjuz raz chyba miał bana teraz znów zaczyna na bocie grac jak maja grac uczciwie inni jak Ty nic nie robisz w tym kierunku nie jestem pewien ale Xarimar też chyba gra na bocie ten lepszy 11 lvl wbił za noc
Moon Red
15-05-2010, 07:09
NIe ja wbiłem to manualnie jeżeli o to ci chodzi :) leciało Energy więc sobie przyexpiłem trochę...
To jest powód żeby zakładać temat? Wyjdź ; <
Płaczesz że inni używają cave. Ale to do czasu.
.vimpex.
15-05-2010, 08:40
Zoltan kiedy skonczyz z botami .Perrymon jedzie na bocie całą noc wbija 10lvl albo i wiecejjuz raz chyba miał bana teraz znów zaczyna na bocie grac jak maja grac uczciwie inni jak Ty nic nie robisz w tym kierunku nie jestem pewien ale Xarimar też chyba gra na bocie ten lepszy 11 lvl wbił za noc
Ojj, mama nie pozwoli w nocy grać, to mówisz, że ci co grają w nocy to od razu boty?
:C
Przestań płakać i też puść Cave Bota.
.Gonzalo.
15-05-2010, 09:09
Chłopak nie ogarnia Cave i tyle... Mamusia każe wyłączyć kompa o 22 i do spanka...
@topic
Jeb** botów :D
Kornas Pall.
15-05-2010, 09:12
Nie wiem jak jest teraz , ale powinno być ,że za 3 banem (obojętnie jakim , tylko nie za pk ) jest delete postaci ^^
Jak masz jakieś dowody to jest odpowiedni dział do zgłaszania takich rzeczy.
To tylko spekulacje które nie są potwierdzone więc temat do zamknięcia.
Najpierw trzeba posiadać dowody, że ta osoba botuje...., a nie od razu wyzywać, jak w nocy expi....
Ojj, mama nie pozwoli w nocy grać, to mówisz, że ci co grają w nocy to od razu boty?
:C
Lol chłopcze ogarnij sie troche.wybociłes hara i teraz podskakujesz wielki ogar. Nie po to kupuje pacc aby taki nob włączał bota bo mu rodzice nie daja grać po nocach nie dał mi poexpic ja wstaje o 3 rano i nie pogram bo tam gdzie chce expic to boot i to ma być sprawiedliwe?
Na RL tibia takich nobów na bocie odrazu delete i mam nadzieje ze tu tez tak bedzie
Xienus :D
15-05-2010, 09:56
@up
na rl tibi można bocic bardziej niz na apo...
mój kumpel boc 180rp na rl i jakoś ani jednego bana nie miał...
a tutaj??
nawet gdy nie masz bota to i tak dostaniesz bana za bota...
Demolka Knight
15-05-2010, 10:16
Masz dowody to napisz Mortiisowi na E-maila :D powinien ci odpisac.
Bambucha Rook
15-05-2010, 10:24
Jesli tobie mama nie pozwoli grac w nocy to nie nasz problem a masz niby jakies dowody dotyczace ze on uzywa bota bo jakos watpie
Show 2.9.1
15-05-2010, 10:43
Xarimar posiada oryginalnego Elfa sam mówił Wiec ?
nie pozwoli mu bo za duzo prądu pójdzie
://
Zazdroscisz im teraz do moja większy lv od cb ale jak dostana delate i ty bedziesz miał większy :cool:
Moon Red
15-05-2010, 11:22
Xarimar posiada oryginalnego Elfa sam mówił Wiec ?
Każdy posiada bota na 8.42 więc???
Udowodnij mi że jadę na bocie... Kolejny ziomek który uważa ze wszyscy bocą oprocz niego...
Dobra niech sobie boci, a wiesz co to jest grać 'nockę'?
Dużo osób robi nocki, więc nie płacz nam tutaj, zakladając ten durny temat..
Assassin Mateusz
15-05-2010, 12:21
ja wstaje o 3 rano i nie pogram bo tam gdzie chce expic to boot i to ma być sprawiedliwe?
To mowisz, ze wstajesz o 3 rano, zeby poexpic? _/
@topic
Nie pasuje to odejdz, albo postaw cave... :(
To mowisz, ze wstajesz o 3 rano, zeby poexpic? _/
@topic
Nie pasuje to odejdz, albo postaw cave... :(
Glupszej odpowiedzi jak zyjesz nie słyszałem ale ty jesteś noob wiesz co to jest uczciwość czego ty się w życiu nauczyłeś tylko oszukiwać i kłamać tak chcesz przezyc swoje życie na kłamstwie i oszukiwaniu?Ale tak to jest ze my innaczej nie poptrafimy tylko oszukiwaci jeszcze jaka ich duma rozpiera ze zrobili w konia GM A potem booty sie chwala ze wbili 300+ lvl tylko ze grał moze 2 dni a reszta na boocie jechał tez mi chwała.A czego mam załować ze nie gram na bocie?Mam taką satysfakcje ze sam ten lvl wbiłemi z tego sie ciesze
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.