PDA

View Full Version : Problem z nowo wyrobionym r keyem

yakapushi2
15-05-2010, 10:46
witam !!!
Wczoraj miałem dziwny problem. Otóż chciałem zmienić maila i passy za pomocą r-keya. Wyrobiłem nowego i po wpisaniu przy zmianie maila cały czas pokazuje się że r-key jest zły, tymczasem mam zdjęcie r keya zrobione uosu. Napisałem raport w grze co się dzieje że nowy r key nie dziala, po dłuższej ciszy odezwał się jeden z tutorów (nie wiem po co w ogole oni sa jak nie sa w stanie pomoc) ze mam napisac do Mortiisa maila i opisać cała sytuację co tez zrobilem, ponieważ jak on to stwierdził że nie potrafi mi pomóc ( ten tutor ). Teraz czekam na odpowiedz od Mortiisa co dalej z tym r keyem.

Zark
15-05-2010, 10:55
Może źle przepisywałeś? Szczerze pierwszy raz słyszę żeby nowy wyrobiony reck nie działał.
No ale jeżeli to rzeczywiście jakiś błąd to spokojnie, Mortiis w wolnej chwili Ci pomoże.

Pozdrawiam.

Demolka Knight
15-05-2010, 11:07
Musisz wpisac wszystko razem bez '-'.

Zark
15-05-2010, 11:14
Musisz wpisac wszystko razem bez '-'.
http://skepticalteacher.files.wordpress.com/2009/07/facepalm1.jpg
Chyba taki głupi nie jest żeby wpisywać z '-' co nie?

#topic
Tak jak pisałem wcześniej zobacz czy dobrze przepisujesz a jak to nie pomoże to zaczekaj na ruch Mortiisa

Vernereq
15-05-2010, 11:16
Sprawdzales wielkosc liter? Moze np. zamiast "O" napisales zero? Poprobuj rozne kombinacje, moze ruszy : d

yakapushi2
15-05-2010, 11:47
Próbowałem już all i nadal nic. Nowy r key jak nie działał tak nie działa

Marcelllo
15-05-2010, 11:58
http://skepticalteacher.files.wordpress.com/2009/07/facepalm1.jpg
Chyba taki głupi nie jest żeby wpisywać z '-' co nie?

#topic
Tak jak pisałem wcześniej zobacz czy dobrze przepisujesz a jak to nie pomoże to zaczekaj na ruch Mortiisa
Jak na tej klawiaturze od rk nie ma "-" ? :D

witam !!!
Wczoraj miałem dziwny problem. Otóż chciałem zmienić maila i passy za pomocą r-keya. Wyrobiłem nowego i po wpisaniu przy zmianie maila cały czas pokazuje się że r-key jest zły, tymczasem mam zdjęcie r keya zrobione uosu. Napisałem raport w grze co się dzieje że nowy r key nie dziala, po dłuższej ciszy odezwał się jeden z tutorów (nie wiem po co w ogole oni sa jak nie sa w stanie pomoc) ze mam napisac do Mortiisa maila i opisać cała sytuację co tez zrobilem, ponieważ jak on to stwierdził że nie potrafi mi pomóc ( ten tutor ). Teraz czekam na odpowiedz od Mortiisa co dalej z tym r keyem.
Po co robiłeś uosu jak wystarczyło obrazek png zapisać? :D

M4A1
15-05-2010, 12:07
Musisz cos zle wpisywac ja zmienialem za pomoca rk to odrazu wszystko ladnie poszlo :D

Assassin Mateusz
15-05-2010, 12:15
Musisz poprostu zle wpisywac, bo innego powodu nie widze... Czekaj na odp. Mortiis'a.