PDA

View Full Version : urodziny

Songoku v.2.0
15-05-2010, 14:16
elo elo
dzi¶ najlepszy Polski raper obchodzi urodzinki i to 30.
wiec wszystkiego najlepszego dla Adama Ostrowskiego !
HEJa

party starter
15-05-2010, 14:35
Zapomniales dodac ze najlepszy z tych ktorych znasz , a watpie zeby ta lista byla dluga. Jak dla mnie ten koles nie ma nic ciekawego do powiedzenia :)

Xienus :D
15-05-2010, 14:46
Zapomniales dodac ze najlepszy z tych ktorych znasz , a watpie zeby ta lista byla dluga. Jak dla mnie ten koles nie ma nic ciekawego do powiedzenia :)

popierdoliło cie dziecko...

O.S.T.R jest zajebisty :D
30tka heh

ajee
15-05-2010, 15:39

POPIERAM.

OSTRY jest MEGA mierny!.. jest w polsce w chuj raperów lepszych od niego

HAST
15-05-2010, 15:51
POPIERAM.

No oczywi¶ćie, że s±.
Podaj przyłady...

Krulowiec
15-05-2010, 16:29
@up
Jak to , nie wiesz ?
FIMRA JP JP !!

@topic

Stufka !

Mikiel Król Sedesów, ej!
15-05-2010, 16:33
Lepszy raper od O.S.T.R.'a to Hemp Gru, jak tego nie można wiedzieć. Hemp Gru dobry raper zawsze.

Midq
15-05-2010, 16:45
firma dobry raper, dobry przekaz od tylu lat, jp jp 100%.

stufka ;)

btw w americe tez sa lepsi
http://failblog.files.wordpress.com/2010/05/129179706519779800.jpg

Mortalix
15-05-2010, 18:23
Lepszy raper od O.S.T.R.'a to Hemp Gru, jak tego nie można wiedzieć. Hemp Gru dobry raper zawsze.

No prosteeee! :cool:
Za Panem HG jest Pani Firma.

^Topic
Nice, tylko obawiam się, że adresat może tego nie przeczytać. :(

Kosmo
15-05-2010, 18:44
nie lubie go wole np. palucha wsrh

@top
go go go 31

Axelo .
15-05-2010, 19:02
POPIERAM.

To przecież jasne że rychu miażdży Adama jednym wersem!11

#topic

Najlepszego Adamowi i niech robi now± płytę. :D

Zark
15-05-2010, 19:36
No wg. mnie to Ostry jest lepszy od Ry¶ka :P
#topic
Najlepszego :D

bydle_
15-05-2010, 21:57
Up
Zjada jednym wersem Rycha

#topic
100 lat :D

ajee
16-05-2010, 00:18
Dlaczego porównujecie do Peji........ Nie ogarniam co za........

Lepszy jest chociażby Rafi aka Degustator... :)

Τettmeier
16-05-2010, 08:30

kto to te hemp gru
??
shellerini jest leprzy ;] i słoń ;]]]

@topic
No 100 lat Adasiowi i lepszych płyt życzę, bo TDD nie go¶ci u mnie na stałe, słabe. :s

Kapitan Alkohol.
16-05-2010, 10:53
POPIERAM.

Wspaniałe Trio - Mezo, Liber, Doniu ? A może Firma JPJPJP, a no i ewentualnie Rychu 'WIECIE CO Z NIM ZROBIĆ' Peja. Kole¶ o¶mieszasz się.

#top
No oczywi¶cie, życze Ostremu stówki, ale jak napisał Mortalix - w±tpie żeby adresat to przeczytał :D

.Serafin
16-05-2010, 11:29
kto to te hemp gru
??
shellerini jest leprzy ;] i słoń ;]]]

@topic
No 100 lat Adasiowi i lepszych płyt życzę, bo TDD nie go¶ci u mnie na stałe, słabe. :s

Od Szelki i Słonia sie odjebuj ;]]]]]]]

Up:
Mezio <3333

Top:
Spóznione sto lat, he.

deeL `
16-05-2010, 11:34
Najlepszego dla Adasia niech dalej rymuje tak jak to robił do tej pory :)

Ja raczej preferuję Żuroma i Tadyka. No i nie mogę zapomnie¶ć i Sokole i Pono(będę cię pieprzył w aucie ijhaaaa)

Show 2.9.1
16-05-2010, 12:09
Eh każdy ma inny styl każdy ¶piewa inaczej , o czym innym lecz wodze komentarz Rycha vs Adama ~~ nie nie mam do Rycha ¶piewa o czym ¶piewa i jak ¶piewa ale kto ma lepsze flo ? nie komentuje ostatnio przesłuchałem jakie¶ 2 kawałki momentami zastanawiałem się po jakiemu ¶piewa Rychu bo nic nie rozumiałem... i nie chodzi tu o trudny tekst do rozkminki tylko o bełkot wypływaj±cy z ust rapera...
Nie na darmo zebrała się pewna ekipa zęby pojechać Ryska i zakończyć walkę która dla mnie była ¶mieszna Rychu vs Tede która miała na Celu nacelować lepszego : Jedyne co mam do powiedzenia to to ze idzie się na jako¶ć nie na ilo¶ć ...
Ale schodĽmy do sensu Tematu Najlepszego : D wersu najlepszego majka połamanego syna jeszcze lepszego : ) ...

PS: A Gdzie jest Majdan i Doda ~ Doda teraz komu innemu będzie robić loda ^^
PoZDrO.~!
Kto był to wie OCB ; >

Airalion
16-05-2010, 12:17
Eh każdy ma inny styl każdy ¶piewa inaczej , o czym innym lecz wodze komentarz Rycha vs Adama ~~ nie nie mam do Rycha ¶piewa o czym ¶piewa i jak ¶piewa ale kto ma lepsze flo ? nie komentuje ostatnio przesłuchałem jakie¶ 2 kawałki momentami zastanawiałem się po jakiemu ¶piewa Rychu bo nic nie rozumiałem... i nie chodzi tu o trudny tekst do rozkminki tylko o bełkot wypływaj±cy z ust rapera...
Nie na darmo zebrała się pewna ekipa zęby pojechać Ryska i zakończyć walkę która dla mnie była ¶mieszna Rychu vs Tede która miała na Celu nacelować lepszego : Jedyne co mam do powiedzenia to to ze idzie się na jako¶ć nie na ilo¶ć ...
Ale schodĽmy do sensu Tematu Najlepszego : D wersu najlepszego majka połamanego syna jeszcze lepszego : ) ...

PoZDrO.~!

Kto był to wie OCB ; >

?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????
co ty chcesz???????????????

/teti

Show 2.9.1
16-05-2010, 12:17

PoZDrO.~!
Kto był to wie OCB ; >

Airalion
16-05-2010, 12:19

PoZDrO.~!
Kto był to wie OCB ; >
już to słyszałem po co drugi raz?? co ty chcesz w ogóle????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????