View Full Version : 2 drobne zmiany na 7.6
1. Proponuje nie jako jedyny i nie jako pierwszy - masowe sprzedawanie itemków u NPC np: hi, sprzedam 10 mpa
2. Proponuje by tak jak na innych klientach tibii przeciągając eq z bp lub z dp na profil postaci (miejsca na helm, tarcze, buty ring, torch, bron, spodnie, armor) zamieniały się miejscami. np: zmieniając mpa na crown armor przeciągając> c armor wskakuje na miejsce mpa.
_Kuba.Wojewódzki_
15-05-2010, 22:57
Pierwsza jak najbardziej..xd
Euzebio.
15-05-2010, 22:59
Podoba mi sie pierwsza oraz druga propozycja , jesli wprowadza to w zycie naszych tibijczyków, bedzie to bardzo pomocne.
Demolka Knight
15-05-2010, 23:04
Ta 1 propozycja jest interesująca. A co do 2 to to jest nie potrzebne.
diamondback#
15-05-2010, 23:16
Jestem za obydwoma ,są dobre i co tu więcej się rozpisywać ? Massowe sprzedawanie itemów + np
sell 10 mpa -> 100cc w bp, a nie 10x10;D (raczej oczywiste)
zal a jak ja pisalem o tym to nikt nic nie zrobil ;s n/c
.vimpex.
16-05-2010, 07:33
Jestem za 1 jak i 2 propozycją.
Pierwsza bardzo mi się przyda ^^
Nieraz sprzedaję loota w 15 minut, a z tym bym po 2 minuty ^.-
Jestem za propozycją numer 1 i 2.
Z tą numer 2 to już uciąża życie np: podczas zmieniania b robe na pandemke.
Jestem na tak z 1 i 2 propozycją. Ten drugi pomysł fajny, bo często mnie to denerwowało że muszą ściągnąć armora i potem drugie armora moge ubrać :(
Seth Drut
16-05-2010, 10:03
Obie propozycje bardzo przydatne :p
Jestem na tak w obu przypadkach.
Sub Zero 2
16-05-2010, 10:25
Jestem za 1 i 2 propozycją.Czasem jak się sprzedaje u Mad'a lub Sonii to denerwuje to naciskania ciągle i muted (nie przeszkadza w sprzedawaniu , ale potem nie można pisać).I to zakładanie...denerwujące jest to , że najpierw ściągamy a potem zakładamy.
Pierwsza propozycja jak najbardziej. Już dawno powinni to zrobić. :s
Co do drugiej propozycji to jest mi to obojętne.
Bastek10
16-05-2010, 10:31
No tak,1 propozycja była wałkowana wiele razy i nic z tego nie wyszło.
2 propozycji bodajże nie było.
Jestem za 1 i 2 propozycja
MI się obie podobają siedze RP na apo i sa te comvertery i zeby ubrac h-spera musze sciagac kusze i ubierac spera a tak bym sobie tylko zamienil ... ale na apo tak mamy robia rzeczy ktore sa malo zauwazalne a nie zrobia podstaw np. powinni cos wydumac z party zeby nie crashowalo serva albo z tym sellaniem itemow czy np. jezeli klikniemy na bramke lvlowa pisze od jakiego lvla zeby to sie dalo spr. jezeli masz 1k lvl a bramka jest od 100
Jeśli by weszło w życie:p to by ułatwiało grę i właśnie w tym chodzi :Dtak.
1 propozycja powinna wejść
2 co do niej Ekipa bd się zastanawiać:confused:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.