Zaloguj się

View Full Version : Co oni zrobili kurde:/

Sharks
16-05-2010, 16:06
Według mnie Ekipa APO zrobiła błąd robiąc pacc runki , jakieś hoty itp , najlepsze było stare apo... Chociaż to z przed roku... ... Co prawda chcieliśmy nowe update ale niewiem poco takie rzeczy pododawali teraz apo nie bedzie sie różnić niczym od innych serverów jedynie ilością graczy , ale to już pewnie niedługo też będzie takie same.

Samex
16-05-2010, 16:07
Nie gralem na starym APO , ale ludzie mowia ze bylo lepsze, PACC runy , kaptur amulet sa zbedne :d zgadzam sie z Toba.

deeL `
16-05-2010, 16:09
Przecież gdyby nie wprowadzali nowych rzeczy, gra stałaby się nudna i monotonna. Każde urozmaicenie ma swoje plusy i minusy.

Lord Morgan.
16-05-2010, 16:10
Ots musi rozwijać się nie będzie ciągle jak 1-2 lata temu. Inne Ots rozwijają się to i APO musi.

Okey
16-05-2010, 16:27
Przecież to oczywiste, że wszystko się zmienia. Dotyczy to również ots'a. Są lepsze i gorsze zmiany. Na niektóre mamy wpływ, na niektóre nie. Wszystkie są nieodwracalne ; o

Nagash
16-05-2010, 17:08
Przecież gdyby nie wprowadzali nowych rzeczy, gra stałaby się nudna i monotonna. Każde urozmaicenie ma swoje plusy i minusy.

Popieram pana w 100%. Jeżeli nie byłoby żadnych nowych auktualnień, byśmy znając życie również narzekali... Niby czemu PACC RUNKA jest błędem? Teraz przynajmniej może będzie mniej oszustw na zakupowanie pacc za kcc, nie pomyśleliście ? Akurat wg. mnie pomysł z runką i kapturem jest Ok. :D

Azbestowy
16-05-2010, 17:13
Wszystkie są nieodwracalne ; o
Wszystko da się zmienić, wystarczy tylko tego pragnąć

#topic
Zacznij zmienianie świata od siebie.

Marcelllo
16-05-2010, 19:46
Hoty były błędem... PACC runki to dobre rozwiązanie bo mniej oszustów jest...

Azielu$
16-05-2010, 20:00
Co do hotów muszę się zgodzić - totalna porażka. Nikt już nie idzie na solówki z ek/rp, bo ludzie sobie ubzdurali, że są niezniszczalni. Ale pacc runy to dobry pomysł.

Domcio666
16-05-2010, 21:39
dobrze zrobili sze sa pacc runki
odp mnie oszustw
Dobrze ze zrobili hoty
odp mniej botterow ;]

Krulowiec
16-05-2010, 21:53
Runy dobrze
Hoty zle, poniewaz ek'a teraz na rownym lvl jest zajebiscie trudno zabic, a co dopiero na wyzszym.

ARMEDIS
16-05-2010, 22:11
Dokładnie, nie stoimy w miejscu ots się rozwija ;p zawsze masz wyjście i nie musisz z tego korzystać a mi się te innowacyjne rozwiązania jak najbardziej podobają i brawo za to dal EKIPY APO. gram tu od zawsze i zostałem właśnie dla tego że zawsze coś nowego przyciągnie. Jedyne czego żałuje to to że GMów tak mało, kiedyś ich było pełno wszędzie czasami się pokazał najazdy były częstsze i myślę że jeszcze tak będzie.

Wnorekkk
16-05-2010, 22:30
Chciałbyś biegać przez setki leveli w EQ: MPA, Demon/Golden Helmet, Golden/DSL Legs, Softach, SOV'em i Blessedka? Nie, po to dodawali nowe itemy.
Chciałbyś tracić po kilkanaście kcc na kupywanie pacc, a ludzie by Cie okradali? Nie, dlatego dodali PACC Runkę.
Chciałbyś manasować się ciągle ręką i nie mieć banów, a w około mieć botterów, a w tym 50% bez banów? Nie, po to zrobili Hotkeye, aby każdy miał równe szanse.

Na moje wszystko co zrobili do tej pory jest dobre.

luko
16-05-2010, 23:05
Ots musi się rozwijać .. Przecież jak by stał w miejscu to by padł. Nikt tu by nie grał.

diamondback#
17-05-2010, 00:12
Według mnie zmiany na OTS są potrzebne i każde wasze narzekania ,że APO upada jest zbędne, gdyby ekipa nic nie robiła byście płakali- coś robią nadal źle. Pacc runa była bardzo dobrą zmiana ,już nie mówię update. Każdy kolejny nowy quest i resp ,przedmiot jest potrzebny i dobrze ,że takie coś wprowadzają bo coś się zmienia nie ma ciągle tego samego . ;/ Zresztą nie dawno czytałem twoje powitanie , skoro nie pasuję Ci taki serwer to dlaczego na niego wracasz ,bo właśnie tego nie rozumiem ;]?

Belhior
17-05-2010, 08:31
Najlepiej stanąc w miejscu. Gdyby nie tacy ludzie jak Mortiis i Tygrys ty już byś szukał serverów na ots.pl. Jak by ludzie byli tacy jak ty nadal patrzylibyśmy w ziemię i wydawali dźwięki "łułułułu".

@topic
Założę się, że na starym apo w ogóle nie grałeś tylko czytasz jakieś posty ludzi, którzy mówić, że było fajnie.

Euzebio.
17-05-2010, 09:04
Pacc runki - wydaje mi sie ze dobrze ze cos takiego zrobili, dzieki temu jest teraz mniej oszustów.
Hotkey'e - ale to juz wielke przesada, uh na hocie dla ek to ek juz nie do pokonania....

Podsumujmy, stare apo było najlepsze.

Belhior
17-05-2010, 09:10
Pacc runki - wydaje mi sie ze dobrze ze cos takiego zrobili, dzieki temu jest teraz mniej oszustów.
Hotkey'e - ale to juz wielke przesada, uh na hocie dla ek to ek juz nie do pokonania....

Podsumujmy, stare apo było najlepsze.

Jak dla mnie najlepsze rok to było od tamtych wakacjii do wprowadzenia hotów. Nie mam nic przeciwko uh i manasów na hota, ale jak narazie nie ma się czym cieszyć. Knight jest do pokonania i moim zdaniem jest teraz dobrze tylko all sobie ubzdurali że jak padają solo to przez balans, a nie ich PVP.

KaZeK
17-05-2010, 15:09
Wiadomo że z czasem wszystko idzie do przodu i jest potrzebne coraz to nowsze wyspy/itemy i tego nie zmienisz.

Wszystko idzie w dobrym kierunku.

Devixx
17-05-2010, 15:44
Trzeba imprezowac i sie nie przyzwyczajac, nie?

Kto by chcial grac caly czas na tym samym ots'ie. Te same potwory bic itd..

Siz@r
17-05-2010, 15:44
1000 Post typu stare apo bylo lepsze. Ponizej przedstawie argumenty dla jakich apo spada na psy:
1. Czas w jakim mozna wbic konkretny lvl jest zbyt krótki
2. xx postaci o lvl 1k+
3. atmosfera wulgaryzmy/agresja wobec nowych graczy
4. zbyt duza ilosc kasy na serwie
5. kupowanie postaci na allegro co wiaze sie niewatpliwie z punktem 2
6. Grafika tibi
7. Wbijanie na czyjś resp

Sharks
17-05-2010, 17:35
PVP PVP najwazniejsze ale naprawde trudno zabić teraz ek. Z HOTEM PANDA ITP. z uh na hot lol:D z jednej strony dobrze bo zaczynam od nowa grac ek ALe z 2 lipa;D bo takiego trudno zabic;D map clicki robi i niema szans zabic takiego 2k ek nawet w 5-6 xD

Maly
17-05-2010, 17:50
pacc runki dobry pomysł co do kapturów niestety też bo tak to by im się znudziło latać dawno temu 900 level latał w b robe m turbanie a teraz to by bylo nie do pomyslenia...

adrianeq :)
17-05-2010, 18:11
Nie gralem na starym APO , ale ludzie mowia ze bylo lepsze, PACC runy , kaptur amulet sa zbedne :d zgadzam sie z Toba.

Wszystko to oprócz Pacc runy jest wynikiem a dokładniej ukończenia misji (questu). Chcieliście zagadki i nowe misje to je macie.

Baron
17-05-2010, 18:56
Nie ma wogóle co porównywac, stare APO wymiatało

Eothar
17-05-2010, 19:06
W sumie serwer się non-stop rozwija więc prędzej czy później takie coś by powstało. Ciesz się że grasz na wyróżniającym się serwerze a nie na chujni jaką można zobaczyć na otservlist....

Flamaster
17-05-2010, 19:11
A co ludzie na 1000 lvl mają sie wozić w pandemce, która kiedyś była najlepszą zbroją??? Niewiem czy wogóle ktos by grał na OTS jeżeli po 3 latach nie zostały wprowadzone żadne modyfikacje. Dobrze jest! administracja próbuje wprowadzać coraz to nowsze i lepsze pomysły a wy tylko nażekacie zamiast dodać Ciekawą i mądrą propozycje, aby zwiekszyć morale serwera.

A po za tym to ludzie! administracja nie bierze tych pomysłów z dupy tylko to są wasze propozycje, które może w minimalnym stopniu są zmieniane

Stoner
17-05-2010, 19:11
Zawsze jest tak, że jednym zmiany się podobają a innym nie.
Możesz tu pisać i się wyżalać, ale to nic nie zmieni.