View Full Version : [Forum] Zobacznie reputów przyznawanych przez siebie.
Wujaszek
17-05-2010, 17:16
Witam.
Moja propozycja polega na tym aby każdy użytkownik mógł zobaczyć 5 swoich ostatnio przyznanych reputów, czyli komu dał je jako ostatnim. Chyba każdy wie o co chodzi. Dodaje sondę.
Myślę że to nie potrzebne, jak nie rozdajesz jak głupi to wiesz komu ostatnio dałeś.
Jestem na nie.
Jestem na nie, ponieważ jest to nie potrzebne i kto się patrzy komu dawał reputy. Jak dajesz to patrzysz komu, a nie kto się nawinie :D
Mortalix
17-05-2010, 18:16
Jestem na nie, bo to niepotrzebne.
Masz swoje konto (chyba, że sharujesz konto na forum XDD) i masz mózg co powinno wystarczyć.
Jestem na nie :x Do szczescia to nie potrzebne.
Seth Drut
17-05-2010, 19:03
niepotrzebne.
ja tam wiem komu i za co reputka dalem :d
w sumie takie coś nikomu by nie przeszkadzalo ...
dlatego mi obojętnie
Baby Face
17-05-2010, 19:04
Po co to komu ?
Chyba wiesz komu reputa dales chyba, ze rozdajesz kazdemu lepszemu uzytkownikowi :D
Tak samo jak wyżej. ^
Jest to niepotrzebne.
Ja np. bardzo rzadko rozdaje reputy i pamiętam komu je daje. : >
Ja osobiście rozdaje dużo reputów, ale tylko osobom, które znam i lubię,
bądź uważam, że ich post jest dobry.
Sorka Wujek, ale mi nie jest to potrzebne.
Kornas Pall.
17-05-2010, 19:40
Jestem na tak , chociaż mi to nie potrzebne . Ale chyba każdy lubi bajery ^^
Jestem na nie, poćwiczysz przynajmniej pamięć. XD
.vimpex.
17-05-2010, 20:12
Jestem na Nie.
Codziennie można rozdać do max. 10 reputów (chyba), więc nie masz raczej tak słabej pamięci, żeby zapomnieć komu dawałeś. :>
Marcelllo
17-05-2010, 20:58
Jestem na tak, czasem się to przydaje (oczywiście wraz z datą) :)
Zarexoholik?
18-05-2010, 10:18
W sumie dlaczego nie. Jestem na TAK. Oczywiście powinien być tam napisany komentarz do naszego reputa i temat, w którym znajduje się post, za który ktoś otrzymał od nas punkt reputacji.
Knight Lukas
18-05-2010, 10:21
Chyba wiesz komu dajesz reputy? Czy macie konto na 2 osoby?
A ostatnie 5 otrzymanych reputów można zobaczyć w ustawieniach
diamondback#
18-05-2010, 13:32
Według mnie to fajna propozycja i jeśli wymaga mało czasu ,by ją wykonać można wprowadzić ,ale w sumie skoro dajesz komuś punkt reputacji to chyba wiesz komu?
Jestem na nie, bo to nie jest potrzebne.
Najlepiej przestań się w to bawić bo żenujące to jest.
Cześć.
Jestem na Nie ,ponieważ był już taki temat ze 3 razy..Radze pamięc trenowac i to bardzo długo ;]
Mnie to nie jest potrzebne, chyba reszcie też. Wszyscy chyba pamiętają, komu dawali reputy.
Euzebio.
18-05-2010, 18:52
Jestem na nie poniewaz jesli nie dajesz reputów typu : "Oddaj // Wujaszek" to powinienes pamietac komu ostatnio dales reputa, mi to do szczescia nie potrzebne.
Dla mnie to obojętne bo ja się nie ścigam w reputach po prostu jak ktoś zasłuży to oddam lub jak ktoś da to oddam.
Domcio666
18-05-2010, 19:28
by sie przypadalo ;] poniewaz bym chcial sprawdzic kto jest dla nmnie mily i moze ja temu kolesiowi dam kiedys reputa za cos ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.