View Full Version : Cosik dla hejterów.. Gibson - Hejtuj 2010 !
Witam. To projekt dla wszystkich hejterów ;** Specjalnie dla Was z dedykacją : ))
Do odsłuchania http://www.sendspace.pl/file/83dc83ba6c94af04aa63d3e oraz na moim myspace : )
Pozdrawiam :D HEJTOWAĆ !
Bartek, znów dobry tack.
Fajny bicik no i nawijaj dalej. :)
Ziomuś, bit zajebisty, flow totalnie po twojej stronie. Mega track, propsy ;D
Kamor Wielki
17-05-2010, 22:30
Bit jako tako dobry
Popracuj trochę nad modulacją głosu
NO I RÓB GŁOŚNIEJSZE TE TRACKI BO COŚ CICHE.
Ogółem props.
Mortalix
17-05-2010, 22:40
Ogólnie może być, ale kiedy słyszę 'se hejtuj' to po prostu rzygam. xd
Co do 'avatarów z dupami' wolę tam wstawić jakąś fajną laskę niż pro elo kozackiego gibona. :(
Ogólnie może być, ale kiedy słyszę 'se hejtuj' to po prostu rzygam. xd
Co do 'avatarów z dupami' wolę tam wstawić jakąś fajną laskę niż pro elo kozackiego gibona. :(
Małpa też miał powtórzenia : D " Postaw na mnie " I Co ? ; p HEHEHE
@ Down
Uczymy się na błędach : )
ilovehh.
17-05-2010, 23:06
Ale mu pewnie chodzi o poprawną polszczyne, bo 'se' to tak nie bardzo, Sobie jak już. ;d Ogólnie bit dobry i flow w miare możliwości. Gratuluje progresu. ;d
#Gakori
Dokładnie. ;d
Glos, flow, bit zajebiste. Zycze sukcesow :cool:
Habemus Papam
18-05-2010, 14:02
dobre, dobre.. ; >
Tekst ok, ale te 'se hejtuj' troszkę wqr. ; >
Dobrze jest! ; >
.Serafin
18-05-2010, 14:05
Rozwinął się <3333333
Twój najlepszy track ;d Ktos coś o modulacji głosu - popieram. Ale tak czy siak - jest dobrze ;d Fajny bit. Czekamy na 1 epke : d
Patryk1441
18-05-2010, 14:12
Ogólnie najs tylko jakoś nie podchodzi mi "se hejtuj" XD Ale prócz tego wszystko fajnie powodzenia.
Zjebałes refren Siema!
reszta ok!:D
Xienus :D
18-05-2010, 18:57
se hejtuj :D
fajna nuta
hejtuj dalej xD
Zajebista nutka, tylko jakoś mi też nie podpasowało to 'se hejtuj' - nie po Polsku ;D. Reszta wyjebista, nagrywaj dalej i życzę powodzenia ; )
ogolnie track zajebisty tylko to "se hejtuj " XD
Zarexoholik?
18-05-2010, 19:48
Raczej obejdzie się bez 'se'. : / !
Bit dobry, ale taki tekst napisałby nawet akuzino, czy edward pierwszy.
Raczej obejdzie się bez 'se'. : / !
Bit dobry, ale taki tekst napisałby nawet akuzino, czy edward pierwszy.
Stary co miałem dla hejterów pisać z przesłaniem ? Skoro nie rozumieją po słownictwie zaawansowanym to może po potocznym ; p
No ale jak to się mówi HEJTUJ !
DOWN ;d
No oczywiście że ja jak nie ja to kto XD
Don Amus
18-05-2010, 20:43
Gakori ty jesteś ten Gibson co to śpiewa co?? ładnie, dobry bicik i dobre teksty i dobry podklad i nawijka !! GIRBRON ZONDZI
Ok hejtuje.
'Se' - nie ma takiego słowa w języku polskim. Jest słowo 'sobie'.
Bit - może być, jest dobrze.
Tekst - nie podoba mi się, co ma avatar dupy do hejtingu (Ty się spinasz, bo mu cisniesz, a może mieć w tym av~ co tylko chce) to co piernik to wiatraka.
Twój avatar, też jest zajebisty. Gibon na forum, gdzie średnia wieku to ~13 lat. Imponujesz małolatom.
Ogólnie, jestem hejterem, który hejtuje osoby z podziemia.
swiety mikolaj
19-05-2010, 16:35
Mi w ogole nie podeszło, ale zalezy od gustu.
Beat dobry, ale nie potrafisz go dobrze wykorzystac.
Po przepisaniu tekstu na kompa z twojej piosenki, stwierdziłem że mogło by byc lepiej.
Zakoncze te gowno kilkoma wersami , bo mam natchnienie.
'Jestes chujowy, chcesz podsumowanie? Juz wkrótce
Twoje piosenki , naciągane jak moda na sukces
Robie rowniez swoje gowno, jestem skurwysynem
Ja mam avatar z dupą a Ty masz w necie Dziewczyne.
Pokazał bym Ci chłopcze klase .
Ty mi również, ale na naszej-klasie.
pohejetowalem 'se'
Gibon na forum, gdzie średnia wieku to ~13 lat. Imponujesz małolatom.
Oki ja tam nie widze Gibon tylko Gibson : ) Nawet jakbym jarał to co ? ;x
Mi w ogole nie podeszło, ale zalezy od gustu.
Beat dobry, ale nie potrafisz go dobrze wykorzystac.
Po przepisaniu tekstu na kompa z twojej piosenki, stwierdziłem że mogło by byc lepiej.
Zakoncze te gowno kilkoma wersami , bo mam natchnienie.
'Jestes chujowy, chcesz podsumowanie? Juz wkrótce
Twoje piosenki , naciągane jak moda na sukces
Robie rowniez swoje gowno, jestem skurwysynem
Ja mam avatar z dupą a Ty masz w necie Dziewczyne.
Pokazał bym Ci chłopcze klase .
Ty mi również, ale na naszej-klasie.
pohejetowalem 'se'
Jak chcesz free to zapraszam na skype hehe ; p Odpowiedziałbym Ci tu teraz ale to nie temat do tego hehe ;] ;d
Xienus :D
19-05-2010, 17:42
Ok hejtuje.
'Se' - nie ma takiego słowa w języku polskim. Jest słowo 'sobie'.
Bit - może być, jest dobrze.
Tekst - nie podoba mi się, co ma avatar dupy do hejtingu (Ty się spinasz, bo mu cisniesz, a może mieć w tym av~ co tylko chce) to co piernik to wiatraka.
Twój avatar, też jest zajebisty. Gibon na forum, gdzie średnia wieku to ~13 lat. Imponujesz małolatom.
Ogólnie, jestem hejterem, który hejtuje osoby z podziemia.
nawet O.S.T.R. używa słowa "se" a jest uważany za jednego z najlepszych raperów w Polsce :<
Spoko Nuta
a mi sie podoba, jest progres, wreszcie rozumiem 90% tego co rapujesz i wszystko ok, tylko troche se hejtuj nie pasuje XD
co ma wiek do rozumu? sam mam 14 lat a wszyscy z kim gadam mówią ze mam 16-17 , na skype też. nie jestem z tych 14 co są jpjp i tylko szukam gibona zeby zajarac ;|
"Se hejtuj jeśli chcesz się zbłaźnić błaźnie" - to mnie rozjebało xdd
Mogłeś darować te "se" - hejtuj by wystarczyło.
Głos masz fajny, bit świetny, tekst nie dopracowany, ale ogólnie fajny track ; )
co ma wiek do rozumu? sam mam 14 lat a wszyscy z kim gadam mówią ze mam 16-17 , na skype też. nie jestem z tych 14 co są jpjp i tylko szukam gibona zeby zajarac ;|
I co ma wiek do rozumu ? Skoro piszesz, że mówią Ci że masz 16-17 lat, bo po głosie. : O Koledzy na dworze, też Ci powiedzą, że masz 17 lat, bo masz mutację ? W Twoim wieku dawano mi 20 lat, z głosu i do dziś mam dość niską tonację głosu. Ci co ze mną gadali wiedzą. To cieszę się, że nie latasz i krzyczysz jp, ani nie szukasz gibona, aby zajarać, ale nie zrozumiałeś co ja chciałem przekazać doczepiając się do jego avatara, ktoś się szczyci jak ma dupe, a on jak ma gibona, więc po co się czepiać ?
Gibson`a widzisz w ręku na Twoim avatarze ? Ja widzę tylko napis 'Gibson', co jak się domyślam jest Twoją ksywą. Chcesz, to jaraj, ja się nie tego czepiam. A nawet jeśli kogoś jarają dupy w avatarach, to co ? ;x
@Topic.
Już hejtowałem. Bit dobry, wyczucie rytmu też w miarę, ale nie jaram się.
Jaros Jaroz Jaro
19-05-2010, 21:50
Gakori możesz mi napisać czy sam robiłeś bit? czy ukradłeś?
z gory dzieki za odp. ;)
Może nie ukradłem XD Pożyczyłem hehe ;d Póki co szukam producentów ; ]
swiety mikolaj
19-05-2010, 23:06
Jak chcesz free to zapraszam na skype hehe ; p Odpowiedziałbym Ci tu teraz ale to nie temat do tego hehe ;] ;d
Odpowiedziec to możesz twoim 13 letnim fanom.
Nie mam działającego mikrofonu...
Skype? Ustawka na następnej walce w Strzelcach opolskich z Czeskim w bitwie o strzelce jak takiś cwaniuś
Odpowiedziec to możesz twoim 13 letnim fanom.
Nie mam działającego mikrofonu...
Skype? Ustawka na następnej walce w Strzelcach opolskich z Czeskim w bitwie o strzelce jak takiś cwaniuś
Dobra ***** wez stary ogarnij bo się napinasz jak pies ? Co zazdrość Cię zżera ? Stary nie będę komentował tych Twoich śmiesznych linii które mi w ogóle wyjebałeś... Chwalisz się że znasz Czeskiego ... ? Okej ja znam wielu innych freestyle'owców więc sram na ustawki ;x
Chyba SE nie radzisz z hejtingiem
Zajebiście
Propsy, nagrywaj dalej :D
#
Nie czepiajcie się tego 'se', każdy z was używa tego słowa...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.