Zaloguj się

View Full Version : Pacc rune!!(Z?o)

piotrekbrk
17-05-2010, 23:50
Witam wszystkich. Dziś chciałbym sie podzelić z wami moją opinią na temat:pacc runa PACC RUNA TO JEST TOTALNY BEZSENS PONIEWAŻ:nawet każdy zaprzeproszeniem noobek"Początkujący gracz na ots apo możę i to w bardzo szybki sposob zarobisz to 80-100sc i to włatwy sposob bo tylko wyśle sms na nr podany na stronie i przyjdze mu to do miejsca w depo w którym znajduje się skrzynia na pacc runy to jest besens bo teraz to 15-30 lvl latac moze sobie w pandemce albo jeśli kupie wincej pacc run to może klapki,s seta,pandeme czy tam jakieś inne itemki prosił bym was abyście mi coś z tym zrobić server może w inny sposób zarobic np: płatność za tutora i gm,,,,,, dalej jakieś inne pomysły w tej chwili nie przychodzi mi nic do głowy ale chciałem sie z wami podzielić to co sądze myśle że wy tak samo hehe.
Pozdrawiam:Piotrekbrk nick gry:Stachurox
....prosze o wyrozumiałość to mój pierwszy post na forum prosze nie komentować negatywnie nie spasuje to gm zamknie post........

Azoreh
18-05-2010, 07:17
chyba cie z kapci wydarlo kasa za tutor/gm wyjdz.

Simi
18-05-2010, 07:17
Moja opinia - wypierdalaj z forum i z serwa. Jak Ci nie pasuje, to po co grasz ? Co Ci do tego, kto w jakim eq biega ? -,-

Tutor i GM za smsa ? No chyba Cię zdrowo ....

Proszę o zamknięcie tematu, żeby flame war się nie zaczął. ;s

Saylor
18-05-2010, 07:32
Po 1 ile masz lat?

Po 2 zwariowałeś.

po 3. wyjdz i nie pisz tu więcej!

Wnorekkk
18-05-2010, 07:36
prosił bym was abyście mi coś z tym zrobić server może w inny sposób zarobic np: płatność za tutora i gm,,,,,,

Człowieku, 1 Twój post na Forum, a ja Ci już radzę, abyś wypierdalał. Ekipa po to zrobila PACC Runkę, aby ludzie nie tracili po xx kcc na zakup paca.

PS. Wypierdalaj!

Lagga
18-05-2010, 07:45
HAHAHAHHA jak to przeczytalem myslalem ze padne . a jak na allegro kupuja kase to moze allegro zlikwidowac? najlepiej niech dadza free gm free sc... wyjdz .

Matello
18-05-2010, 08:06
Moja opinia - wypierdalaj z forum i z serwa. Jak Ci nie pasuje, to po co grasz ? Co Ci do tego, kto w jakim eq biega ? -,-

Tutor i GM za smsa ? No chyba Cię zdrowo ....

Proszę o zamknięcie tematu, żeby flame war się nie zaczął. ;s
Sign.
Aha dodam, że powinieneś wysłać e-mail do zarządu allegro, bo tam też sprzedają kcc. Już możesz zbierać podpisy na apelacje ;d

Lord Morgan.
18-05-2010, 08:08
Omg ! : /

Niech najlepiej zrobią tak:
1. Tutor sms za 1,22 zł ?
2. Gm sms za 3.66 zł ?
Weź koleś wyjdź z tego forum bo jak czytam twój post to spadłem z fotela : /

Mareczekk
18-05-2010, 09:02
Jemu chodzilo o to zeby obecni gm/tutorki tak jak cs co miesiac placili po iles tam zl. Po prostu chodzi mu o oplacanie stanowiska. Wiem ze on chce aby skasowano pacc rubnki bo 1 lvl biegaja w setach itd... Jezeli Mortiis nie ma kasy to niech pobiera oplate od obecnych Gm/tutorow. - O to mu dokladnie chodzi. :>

Orlen Ochrona
18-05-2010, 09:05
Lepiej wydac pare groszy na server niz na kcc z allegro :rolleyes:.
Aha, ogarnij składnie ; d.

Zarexoholik?
18-05-2010, 10:23
Lepiej wydac pare groszy na server niz na kcc z allegro :rolleyes:.

Signed.

#Topic

Co Ci do tego, czy ktoś ma pandemonium armor na 15 levelu, czy też nie? Jego sprawa na co wydaje swoje pieniądze. Nie płacz już więcej tylko wyślij sms'a [?]

Alanaste
18-05-2010, 10:27
hehe wiem ze bardzo duzo ludzi sie z tym niezgadza jak widza ile kosztuje pacc runka na serwerze ale pomysl logicznie kto wysyla smam za 23zł++ Juz lepiej zamówic na allegro kase i masz 2x wiecej czy tam ile...

@top.
DO zamkniecia

Knight Lukas
18-05-2010, 10:28
Ma kase na fonie wysyła niema kasy nie wysyła....|
Tak samo ma zł kupi sobie hara niema nie kupi ;-)