View Full Version : [7.6] Kusza i Tarcza
Siemano. Grałem tutaj ze 3/4 lata temu i pamiętam, że kolesie wykorzystywali jakiś tam bug, że mogłeś mieć kuszę i tarczę jednocześnie. Jak oni to robili? Czy to działało tylko na APO?
Działa to na większości OTS 7.6 które nie poprawiły tego błędu.
Polegał on na daniu wyliczonej gotówki do ręki w której chciałeś mieć xbowa a w drugiej tarczę bądź co tam chciałeś.
Kazek na napisał, ale na APO to nie działa, poprawili ten błąd. Z tego co mi wiadomo to na mazurku bodajże działa, ale nie jestem pewny, bo może poprawili to.
o ile pamietam cos takiego dzialalo na mazurskim . tutaj na szczescie nie ma takiego bledu . pall i tak jest mocny ;d
Xienus :D
18-05-2010, 17:57
o ile pamietam cos takiego dzialalo na mazurskim . tutaj na szczescie nie ma takiego bledu . pall i tak jest mocny ;d
ty jesteś transwestyto mocny...
nabijasz bezsensowne posty jak jakiś paralityk...
a pall jest najsłabszy teraz...
@topic
grałem nie dawno na kilku otsach pod protokol 7.6
i sprawdzałem, na większości działało... lecz na wielu forach można znaleźć skrypt uniemożliwiający wykorzystywanie buga i nawet noob ots może go nie mieć działającego
Euzebio.
18-05-2010, 19:55
ty jesteś transwestyto mocny...
nabijasz bezsensowne posty jak jakiś paralityk...
a pall jest najsłabszy teraz...
@topic
grałem nie dawno na kilku otsach pod protokol 7.6
i sprawdzałem, na większości działało... lecz na wielu forach można znaleźć skrypt uniemożliwiający wykorzystywanie buga i nawet noob ots może go nie mieć działającego
a Ty moze nie nabijasz bez sensownych postów, w akazdym temacie cos musisz napisac.. ; /
@topic
na apo naprawili taki debug, ale nic wiecej nie moge powiedziec, cos wiem jak to dziala...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.