PDA

View Full Version : [7.6] Kusza i Tarcza

Creev
18-05-2010, 17:28
Siemano. Grałem tutaj ze 3/4 lata temu i pamiętam, że kolesie wykorzystywali jakiś tam bug, że mogłeś mieć kuszę i tarczę jednocześnie. Jak oni to robili? Czy to działało tylko na APO?

KaZeK
18-05-2010, 17:32
Działa to na większości OTS 7.6 które nie poprawiły tego błędu.
Polegał on na daniu wyliczonej gotówki do ręki w której chciałeś mieć xbowa a w drugiej tarczę bądź co tam chciałeś.

Myst
18-05-2010, 17:50
Kazek na napisał, ale na APO to nie działa, poprawili ten błąd. Z tego co mi wiadomo to na mazurku bodajże działa, ale nie jestem pewny, bo może poprawili to.

Lagga
18-05-2010, 17:52
o ile pamietam cos takiego dzialalo na mazurskim . tutaj na szczescie nie ma takiego bledu . pall i tak jest mocny ;d

Xienus :D
18-05-2010, 17:57
o ile pamietam cos takiego dzialalo na mazurskim . tutaj na szczescie nie ma takiego bledu . pall i tak jest mocny ;d

ty jesteś transwestyto mocny...
nabijasz bezsensowne posty jak jakiś paralityk...

a pall jest najsłabszy teraz...

@topic
grałem nie dawno na kilku otsach pod protokol 7.6
i sprawdzałem, na większości działało... lecz na wielu forach można znaleźć skrypt uniemożliwiający wykorzystywanie buga i nawet noob ots może go nie mieć działającego

Euzebio.
18-05-2010, 19:55
ty jesteś transwestyto mocny...
nabijasz bezsensowne posty jak jakiś paralityk...

a pall jest najsłabszy teraz...

@topic
grałem nie dawno na kilku otsach pod protokol 7.6
i sprawdzałem, na większości działało... lecz na wielu forach można znaleźć skrypt uniemożliwiający wykorzystywanie buga i nawet noob ots może go nie mieć działającego

a Ty moze nie nabijasz bez sensownych postów, w akazdym temacie cos musisz napisac.. ; /

@topic
na apo naprawili taki debug, ale nic wiecej nie moge powiedziec, cos wiem jak to dziala...