View Full Version : ?mier? Dwóch 17 Latków Kraków Nowa Huta Os.Kazimierzowskie.
ODDAJMY IM CHOŁD ORAZ ICH RODZINĄ.
Dziewięciu pseudokibiców zatrzymanych
Kraków: 17-latek zadźgany w bójce
Dziewięciu mężczyzn podejrzewanych o udział w bójce, w wyniku której śmierć poniósł 17-letni chłopak, zatrzymała krakowska policja. Prawdopodobnie była to bójka pseudokibiców. Zatrzymani zostaną w poniedziałek przesłuchani.
Policyjny patrol, który w niedzielę wieczorem został wezwany na Osiedle Kazimierzowskie w Nowej Hucie, na miejscu zobaczył 17-latka reanimowanego przez przechodniów.
– Chłopak miał ranę kłutą klatki piersiowej; mimo wysiłków lekarze nie zdołali go uratować – poinformowała Katarzyna Cisło z biura prasowego małopolskiej policji.
W związku z bójką, w jednym z nowohuckich mieszkań policjanci zatrzymali 9 mężczyzn w wieku od 17 do 24 lat. Jeden z nich był ranny i trafił do szpitala. W mieszkaniu, w którym doszło do zatrzymania, znaleziono maczety i noże.
DRÓGI CHŁOPAK [UFO] Jagielońskie zawsze za wisłą.
Kraków: Tragedia na przystanku. Nie żyje 17-latek
Tragedia na os. Jagiellońskim w Nowej Hucie w Krakowie. W efekcie ostrej wymiany zdań i szarpaniny, do której doszło pomiędzy dwiema grupami młodych ludzi, 17-letni chłopak został śmiertelnie ugodzony nożem. Napastnik został zatrzymany przez krakowskich policjantów.
Do tragedii doszło wczoraj około godz. 19.00 w rejonie przystanku autobusowego na os. Jagiellońskim w Nowej Hucie. - Pomiędzy dwiema stojącymi na przystanku MPK grupami młodych ludzi doszło do ostrej wymiany zdań, a następnie szarpaniny, w trakcie której 17-letni chłopak , mieszkaniec os. Albertyńskiego, został ugodzony nożem w szyję - informuje Michał Kondzior z zespołu prasowego małopolskiej policji.
Sprawca wraz z kolegami wskoczył następnie do nadjeżdżającego autobusu 153 i próbował uciec. Jednak w tym samym czasie w pobliżu feralnego przystanku miał miejsce wypadek drogowy. Na miejscu pracowali policjanci ruchu drogowego oraz ratownicy z karetki pogotowia. Lekarz natychmiast podjął reanimację rannego 17-latka. Niestety, chłopak w wyniku odniesionych obrażeń zmarł w jednym z krakowskich szpitali około godziny 20:30.
Policjanci zorganizowali pościg za sprawcą. Autobus został zatrzymany pomiędzy przystankami, a napastnik wyprowadzony z pojazdu. Sprawcą okazał się 18-letni mieszkaniec Nowej Huty. Chłopak nie był do tej pory karany. Na trawniku obok autobusu policjanci znaleźli 33-centymetrowy kuchenny nóż, którym sprawca zadał śmiertelny cios .
Dzisiaj sprawca ma zostać przesłuchany. Najprawdopodobniej zostanie mu przedstawiony zarzut zabójstwa, za co może mu grozić nawet do 25 lat więzienia.
Nie wiadomo, co było powodem zbrodni. Z ustaleń policji wynika, że chłopcy wcześniej się nie znali i nikomu nie kibicowali.
Tego Drugiego mniej więcej znałem a jego zabujce znałem , naprawdę szkoda.:mad::mad::mad::mad::mad:
chyba zabójce. cóz ... sa ludzie sa tez parapety ... all dla klubu ...;s
Virgin of Lifee
18-05-2010, 17:44
Prawdopodobnie była to bójka pseudokibiców.
Z ustaleń policji wynika, że chłopcy wcześniej się nie znali i nikomu nie kibicowali.
To bójka pseudokibiców, ale nikomu nie kibicowali? Gz dla policji...
Szkoda chłopaków, ale napewno nie byli bez winy. Gdyby stał spokojnie to nic by sie nie stało :(
(*) tragedia dla rodziny...
Dokladnie tez jestem za wisla zawsze ! Ale nie oddam za nia zycie :/ mojemu bratu wbili noz w glowe ale przezyl i potem cale zydowskie osiedla polapali za mojego brata. I ja mam wyjebane na zginiecie za klub.
Ta bo internetowe znicze coś pomogą..
Obaj kolesie się prosili o bójkę i dostali nieco więcej niż zamierzali.
Nie polecam Wam taką formę wymiany zdań :D
Szkoda chłopaków, ale napewno nie byli bez winy. Gdyby stał spokojnie to nic by sie nie stało :(
(*) tragedia dla rodziny...
WIESZ CO CI POWIEM. ZE TEN NA JAGIELONSKIM NIE ZNAŁ SIE ZBYTNIO Z TYM CO GO ZABIŁ. ZNAŁEM OBYDWU JEDEN DOSTAL 25 LAT. ZA ZABÓJSTWO ;/ zA NIC GO ZABIŁ ;/
Virgin of Lifee
18-05-2010, 17:50
WIESZ CO CI POWIEM. ZE TEN NA JAGIELONSKIM NIE ZNAŁ SIE ZBYTNIO Z TYM CO GO ZABIŁ. ZNAŁEM OBYDWU JEDEN DOSTAL 25 LAT. ZA ZABÓJSTWO ;/ zA NIC GO ZABIŁ ;/
Tak o? 4fun? Z nudów? Poprostu podszedł i wbił nóż?
Koleszko niewiesz co u nas w nowej hucie sie dzieje przyjedz kiedys w koszulce swojego klubu a zobaczysz co sie stanie... TAK U Nas jest ... z jednej strony zajebiscie z 2 nie;D
Domcio666
18-05-2010, 19:30
pewnie sie bili pewnie o jakichs swoj klub po co takie cos zalosne :"<
znałem ich obydwu poszlo o to ze wrogie osiedla ale siebie nie znali ale co zrobic;/
szkoda chlopakow
tak koncza sie bojki... bic sie nie umieja to siegaja po pomocnicze itemy, ale sa na tyle glupi ze nie wiedza jakie to ciagnie za soba konsekwencje...
Xienus :D
18-05-2010, 19:58
*****!!! takich zjebanćów trzeba przybijać za kutasa do mostu i dać im nuż do reki...
25 lat dla nich to malo...
odechce się zabijać...
Dokładnie , nieznaja konsekwencji , ze glupie 5 sekund moze ich zycie zmienic myślą ze są silniejsi ja bym ich przybił za kutasy i za języki itp :/
Corleone'
18-05-2010, 20:20
Eh mieszkam obok tych osiedli :< Szkoda mi slow na nich...
Azbestowy
18-05-2010, 20:22
Dlatego właśnie jestem biernym kibicem
Eh mieszkam obok tych osiedli :< Szkoda mi slow na nich...
Jakie osiedle? Ja Urocze;D obok zgody i slonecznego i centrum:D
Virgin of Lifee
18-05-2010, 20:27
Po 1. Nie jestem "koleszka" tylko koleżanka, jak już ;p
A po 2. To wiem jak jest na Nowej Hucie, mam tam rodzine i bywam czasami ;d Z tego co mi sie wydaje, na NH jest Cracovia? Ja cracovii nie toleruje, wole Wisłe :)
Azbestowy ja nie jestem biernym kibicem ale jak sie leja to nie leje sie hyba ze widze ze ziomków leją ... A tak to nie oddam zycia za hu*a.
Virgin of Lifee
18-05-2010, 20:31
Patrząc z perspektywy kibiców, to kibic Cracovii zaatakował kibica Wisły?
A co tam dużo pisać ...
Niektórzy tną się przez ukochaną osobę, drudzy napie***laja w kompa z buta jak padną w Tibii to trzeci zabijają dla klubu...
Idiotów w ch*j lata po tym świecie.
Kondolencje dla rodzin/y
Ja jestem za wisłą , tu niema czegoś takiego ze jak są wrogie osiedla i sie nie spotkają to sie nie nadupca*ą. Tak było i jest. Proste. ale niech nie jadą ze sprzętami.
Na jagielońskim kibic Hutnika kibica Wisły. A Na kazimierzowskim chcieli złapać wiślaka pocieli go w 10 ale niechconcy zydzi <cracovia> tneli swojego i go zabili. i zlapali ich 9 i moga od 10 lat dostać do 25 albo dożywocie najprawdopodobniej dożywocie.
Virgin of Lifee
18-05-2010, 20:47
oby dożywocie, chodziaż 25 lat w takich warunkach ich zmieni. Nowe cioty prysznicowe <3 ;p
⊕ Cineczeq ⊕
18-05-2010, 20:51
Wszyscy wiedzą, że w Krakowie jest średniowiecze, zadnych paktów tylko napierdalają się bez szacunku ze sprzętem. :x
Dokladnie , mam nadzieje ze tyle dostaną...
Znowu bójka w Krakowie z ofiarami śmiertelnymi, bodajże w wakacje był podobny przypadek.
W Krakowie te dwa osiedla są najniebezpieczniejsze...
Oczywiście szkoda chłopaków.
jakie dwa osiedla? kazimierzowskie No raczej:D ale jagielońskie raczej nie;D no i oczywiscie Dywizjonu 303 , Lotnisko itp:D
Koleszko niewiesz co u nas w nowej hucie sie dzieje przyjedz kiedys w koszulce swojego klubu a zobaczysz co sie stanie... TAK U Nas jest ... z jednej strony zajebiscie z 2 nie;D
Teraz udowodniles ze jestes kozakiem internetowym.
nie jestem kozakiem internetowym ale tylko uswiadamiam co sie tu dzieje i tyle bo niektórzy nigdy tu nie byli a komentują ...
dobra zamknij pysk i nie nabijaj tych postow.
A co tam dużo pisać ...
Niektórzy tną się przez ukochaną osobę, drudzy napie***laja w kompa z buta jak padną w Tibii to trzeci zabijają dla klubu...
Idiotów w ch*j lata po tym świecie.
Kondolencje dla rodzin/y
Musiałeś o tym akurat k***a napisać ? :C
#Topic
Gratz, żeby zabijać z takiego powodu. Trzeba mieć ostro nasrane w głowie : / Zabić dla klubu? Co to klub Ci pomaga w czymś; daje Ci jeść, czy coś? Nie ogarniam. Współczucia dla rodzin...
Oczywiście, Kraków miasto nożowników, jak nie Cracovia to Wisła, bez szacunku dla kibiców tych klubów.
Cineq ma racje, Kraków to średniowiecze, bo kto normalny podczas minuty ciszy na stadionie bluzga na kibiców przeciwniej drużyny (chodzi tu o mecz Ruch - Cracovia)?
dobra zamknij pysk i nie nabijaj tych postow.
ja nabijam posty? look ile ty nabijasz chodzby na tym poscie.
mojemu bratu wbili noz w glowe ale przezyl i potem cale zydowskie osiedla polapali za mojego brata.
KOCHAM CIĘ W CHUJ TWOJEGO BRATA TEŻ, ZJADŁ PEWNIE MAGICZNĄ FASOLKE Z DRAGON BALLA I DALEJ WBIJA KOSY W ŻYDÓW Z KRAKOWII...??
http://www.myfavoritegames.com/dragonball-z/Images/ItemsGuide/MysticalItems/SenzuBeans.gif
Ogółem powiem tak, JE**Ć WISŁE SIEKIERAMI..
szkoda typa...
Dobra napinaczu spierdalaj bedzie tego na dzis ...szkoda mi slow do takich jak ty...
Ajee zamknij ze sie hu*a wiesz o Hucie wiec sie nie udzielaj.. Ogar Please...
Wy ***** wszyscy macie pojecie co to znacza pseudokibi...I ty Sharks i ty Azoreh. Widzialem kilka dobrych walk pomiedzy kibicami i uwierzcie ze nie bylo zadnych nozy itp. Gole piesci i to wszystko. Ktos lezal to juz nie byl kopany czy cos w tym stylu :< Dlatego nie chce mi sie wierzyc ze to byli kibice/pseudokibice. To byla banda idiotow pokroju Sharksa ktorzy w dupie byli i gowno widzieli i mysla ze jak ktos jest boiskowym wrogiem to trzeba mu wjebac kose i zabic. Elo
Jankulowski
18-05-2010, 22:44
Tak jest na zadymach. Taki pseudokibic na zadymie to potrafi wrzystko
Zarexoholik?
18-05-2010, 22:54
Tak to jest jak się za dużo hooligansa naoglądają dzieciaki.
Między innymi dlatego nie kibicuje żadnemu klubowi ; ).
misiek rambo
19-05-2010, 13:36
najgorsze osiedla to są piastów willowe itp hehe a i jescze kurdwanów ;bo kolo tego mieszkam a do huty jeżdże do kuzyna na piastów to wiem :D:D a zkuzynem na willowe opowiadali co sie tam wyprawia ;p
Marcelllo
19-05-2010, 17:57
"ODDAJMY IM CHOŁD ORAZ ICH RODZINĄ."
Te 2 słowa wystarczą.
A co do tematu - ciągle giną ludzie... A to że są idiotami i biją się za "swój klub" to już nie nasz problem...
.vimpex.
19-05-2010, 18:40
Dziewięciu pseudokibiców zatrzymanych
Z tego co mi kumple mówili w szkole, to nie 9 tylko 8.
Też jestem z Krk. ;D
@Topic
No wielka tragedia dla ich rodzin.
Ale i tak nic nie zmienimy bo ludzię są zbyt głupi
PS: Zapomniałbym o internetowej świeczce, nie darowalibyście mi tego :\
xD Lukki xD
19-05-2010, 19:00
Wali mnie to.
Pojebani byli to zginęli, mogli się w takie rzeczy nie angażowac.
Nie współczuję.
'Kto szuka, ten znajdzie.'
Osobiście, nie będę stawiał wirtualnych świeczek na forum, skoro tak na prawdę, to mi to tam hmmm (lata?) że ich zabili... Wiadomo, że nikt nie zasługuje na śmierć, ale nie ma się co użalać. Osoby są połapane, więc znając Polskie prawo, pójdą do więzienia na 11 lat i wyjdą za dobre sprawowanie. Ja byłbym za takim prawem, żeby ten kto zabije np. z nożem w ręku, odciąć rękę. Parę osób by dostało taki właśnie wymiar kary i byłby spokój. ;)
'Oko za oko, ząb za ząb.'
Znalem ich wszystkich i Piastów nie jest grozne tam jest hutnik a on wedlug mnie za duzo nie zdziała jest duzo postów , w wydarzeniach jak kibice wisły atakują piastów:/ wiem bo znam osiedla ale jak uwazasz conie kazdy ma swoje zdania;D
Wy ***** wszyscy macie pojecie co to znacza pseudokibi...I ty Sharks i ty Azoreh. Widzialem kilka dobrych walk pomiedzy kibicami i uwierzcie ze nie bylo zadnych nozy itp. Gole piesci i to wszystko. Ktos lezal to juz nie byl kopany czy cos w tym stylu :< Dlatego nie chce mi sie wierzyc ze to byli kibice/pseudokibice. To byla banda idiotow pokroju Sharksa ktorzy w dupie byli i gowno widzieli i mysla ze jak ktos jest boiskowym wrogiem to trzeba mu wjebac kose i zabic. Elo
a myslisz ze ja niewiem? kosy/maczety itp to hu*stwo... Nikt z tym mądry nie lata... widziałem też wiele walk dobrych np: moje osiedle albo kazimierzowskie , jagielońskie itp i bez sprzętu to sie nazywa HONOR A NIE SPRZET !
Orlen Ochrona
20-05-2010, 16:19
nuż
Proponował bym im dac nóz.
^Top
Wileka tragedia, współczucia dla rodzin zamordowanych :(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.