View Full Version : Gol, Gol 2, Gol 3
Wczoraj po raz 1 zobaczylem ten film na TVP2 i tak mi sie spodobal ze dzis sciagnalem sobie dwie nastepne czesci trylogii. Wedlug mnie film jest zajebisty, fabula spox no i duzy plus ze jest on o tak wspanialym sporcie jakim jest Pilka Nozna "_*
Co wy o nim sadzicie?
Oglądałem tylko pierwszą i drugą część.
Druga podobała mi się bardziej od pierwszej.
Wspaniała obsada gwiazd sportu jak na tamte czasy ;q
Też na TVP2 oglądałem, wg. mnie:
I część - 8/10
II część - 6/10
III część - 5/10
Film jest bardzo przewidywalny, ale ogółem spoko ;d
zgadzam się :) film jest spoko :) ale niestety nie oglądałem jeszcze 3 częsci ;/
Ja tez oglądałem w tv ten film ale wczesniej juz hm widzialem kilka razy... Ale według mnie 3 część jest najlepsza...
Oglądałem cześć 1 i 2-gą ale 3-ciej nie miałem okazji ale niedługo to odrobię. :D
W 2-ce podoba mi się to że tyle gwiazd piłki nożnej występiło gościnnie.
Ogólnie za film 8/10.
Oglądałem ten film na TVP2, lecz kiedyś też miałem z nim styczność. Co do fabuły i samej opowieści to jest bardzo dobra. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić, to efekty podczas meczów - troszkę sztuczne.
oglądałem na tvp2, aż przeszedł mnie dreszcz jak zobaczyłem miasto, w którym spędziłem wakacje 3 lata temu ;p
ogólnie fajny, chociaż fabuła trochę oklepana, jak zwykle chłopak, który marzy o tym, aby zostać gwiazdą, jednak nie stać go na to :/
xD Lukki xD
20-05-2010, 17:37
Film bardzo dobry.
1 jak i 2, a 3 częśc nie mam zamiaru oglądac po tym jak mi opowiedzieli znajomi i recenzja na filmweb...
Juz dawno to ogladalem ;p Film jest kox oraz duzo fajnych gwiazd ;d ale troche malo bylo gry :P
tak :) do fabuły można sie przyczepic ale film jest bardzo przyjemny do oglądania :)
Oglądałem według mnie fajny film ;p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.