Zaloguj się

View Full Version : Noobowstwo itp

peper
19-05-2010, 22:36
Pozwole sobie najpierw dac link do innego tematu http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=73013

Wszyscy oszukuja, kradna i noobia sie
Wczoraj padlem kilkakrotnie, poniewaz jakis 200 ek biegal sobie za low lvlami na dragach, ale olac to. Co tam jakis koles trzeba robic cos dalej. Jako, iz mialem zbedne pieniadze na komie, zainteresowalem sie kupnem kasy za sms, tak zeby sie przyjemniej gralo. Oczywiscie koles oszukal, a potem nawet sie nie odezwal.

Ludzie gdzie Wasze resztki honoru?! Nie da sie do nikogo zagadac bo w 1 sekunde znika ci z ekranu. Zabijaja cie 1k lvle, majacy wszystko w dupie.

Nie, nie robilem screenow z rozmowy czy cos, bo po co. Nie o to mi chodzi przecierz. Nie chce rownierz, zeby wszyscy mowili "dziendobry", "dziekuje" itp
Chcialbym aby ludzie zachowywali sie jak na ludzi przystalo. Czy to tak wiele?

Wyprzedze niektorych- niech nikt nie pisze, ze ten temat nie ma sensu(wali mnie to). Niech sie wypowiadaja ci, ktorzy maja cos do powiedzenia.

Rembik
19-05-2010, 22:58
Napisz w grze do Rembik to ci pomoge.

Faramir
19-05-2010, 23:17
ten temat nie ma sensu...

Joke :)

Po pierwsze - Noobowstwo?
Po drugie - kupujesz kasę na allegro - nie ma litości http://www.youtube.com/watch?v=ZHExOhik6nQ
Po trzecie -

Nie da się do nikogo zagadać bo w 1 sekundę znika ci z ekranu.
Też bym tak chciał, ale na razie za wolno biegam i mam za łatwy nick. Nie masz z kim pogadać? Dzwoń na 0700. Obecnie nie mam nikogo w VIP, nie mam w ogóle kolegów na APO, ani też nie jestem w żadnej gildii. Nie szczycę się tym, ale bo niby z kim miałbym się tu kolegować?
Skreślam kolesia za samo to że używa bota, sharował postać albo kupował COKOLWIEK na allegro do gry na APO. I machajcie głowami ile chcecie, ale kupowanie postaci jest dla mnie równoznaczne ze sharowaniem.

Może za dużo wymagam od ludzi i umrę samotnie, ale... gówno mnie to obchodzi.

Ale tak poza tym - tak masz całkowita rację. Trzeba siać, siać, siać... Szkoda że naprawdę takie tematy nie mają sensu. Chociaż może jeśli będzie powstawał taki temat średnio raz dziennie to ludzi w końcu załapią że coś robią nie tak?

@edit
Zapomniałem wspomnieć o tzw. smutnych ziomkach.
Kim jest smutny ziomek? To ktoś kto jest tak zdesperowany że zaczepia przechodzących obok ludzi w celu zawarcia przyjaźni. To nie jest Czatruletka....

KaZeK
20-05-2010, 08:37
Cóż zrobisz? Nic! Takie są realia APO, ludzie udają ziomka i okradają Cię przy najbliższej okazji ;)

Jak już chcesz 'inwestować' w PACC SMS/bądz PACC Rune to kupuj u kogoś zaufanego (poszukaj na forum, pełno tego), a nie od 15 lvl'a, a to że ktoś Cię okradł to już trochę Twoja wina, wiesz jak jest na APO i tak pchasz rączki.

Ernii
20-05-2010, 09:07
Cóż zrobisz? Nic! Takie są realia APO, ludzie udają ziomka i okradają Cię przy najbliższej okazji ;)

Jak już chcesz 'inwestować' w PACC SMS/bądz PACC Rune to kupuj u kogoś zaufanego (poszukaj na forum, pełno tego), a nie od 15 lvl'a, a to że ktoś Cię okradł to już trochę Twoja wina, wiesz jak jest na APO i tak pchasz rączki.

jak mozna oszukac kogos na pacc runke ? xd zlodzieje byli sa i beda wszedzie taka ich natura o.o

ARMEDIS
20-05-2010, 10:30
Taka już mentalność ludzi kradną i niestety kraść będą tym. No ja oceniam to tak, nieuczciwych jest 40 % uczciwych 60% przy zamianie rook/main trochę się na niektórych poznałem.

Moje rady:
- chcesz coś kupić kup na allegro 10kcc styknie a to tylko 7 zł

- chcesz mieć łatwiej kup pacca jest więcej respów 48 dni przelewem za 10zł

- widzisz jakiegoś nooba pisz kto ma wolnego fraga na game chat;p może się uda ;]

Zarexoholik?
20-05-2010, 10:35
rownierz

A gdzie są przeprosiny za brak patriotyzmu? Skoro jesteś Polakiem to pisz po polskiemu. : /

#Topic

Tak było, jest i będzie. Jednak na APO masz exp x5, więc wyjdź z dragów. Pizdy, którym się 'nudzi' wchodzą na noob chary i pekują. Ja nie wiem, czy to może być fajne, że kogoś się ściągnie na 1 ue, czy tam maxa. Ale oki. Przyzwyczajaj się, bo to Polska. :O !

Kichu
20-05-2010, 11:03
Pozwole sobie najpierw dac link do innego tematu http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=73013

Wszyscy oszukuja, kradna i noobia sie
Wczoraj padlem kilkakrotnie, poniewaz jakis 200 ek biegal sobie za low lvlami na dragach, ale olac to. Co tam jakis koles trzeba robic cos dalej. Jako, iz mialem zbedne pieniadze na komie, zainteresowalem sie kupnem kasy za sms, tak zeby sie przyjemniej gralo. Oczywiscie koles oszukal, a potem nawet sie nie odezwal.

yyyy w moim skromnym rozumowaniu, powiniens za tego smsa kupic pacc rune, a nastepnie ja sprzedac, nikt by Cie nie oszukal :l wiem myslenie boli czasem no ale coz....
moim zdaniem nie powinienes tam grac, chociaz wszedzie podobny syf panuje, dlatego tez nie powinines grac w ogole w Tibi(j)e (po co sie wkurwiac?) zeby wbic jakis wiekszy lvl trzeba maniaczyc albo stawiac cave, wbilem 1,2k lvl i powiem Ci... szkoda czasu. Siedza maniaki przy kompach 24/7 ,co szaruja i jeszcze Ci co cave stawiaja. Te 2,5k lvle z kosmosu sie nie wziely tym bardziej ze lvl wbija sie cos kolo 40-60minut: P chyba ze nowe respy dorobili <lol>
<peace> : >
@edit
a zeby nie bylo ja ci tylko radze a zrobisz jak zechcesz :)

Fangol
20-05-2010, 11:52
@up Rune 23 zł , a może tyle nie miał, wiem myślenie czasami boli Up.

Najgorsze na apo jest to że dzieci wyzywają... siedząc sobie na respie koleś mówił ze chce sobie coś sprawdzić, po czym zaczął mnie wyzywać od psów i kazał wołać, pro nie wiem o co mu chodziło ;C

Ci "tutorzy" to ściema zrobili to po ty , że niby "coś" robią a gówno robią, jeżeli ktoś sie wyzywa na g-ch nie dostaje się bana a jak obraziłem niby "16 tutora" dostałem bana w jedną sekundę..
Apo już od bardzo dawna śmierdzi..
Nie pozdrawiam.

Domcio666
20-05-2010, 12:54
wez slownik ortograficzny najepierw i poznije pogadamy :<
po przeczytanoiu tego tematu uznalem ze ty tez jestes noobem bo nigdy nie dawaj 1 jak kupujesz cos za sms :<

ViVuSeK
20-05-2010, 13:32
Kiedyś było inaczej..Teraz to co innego każdy ma każdego gdzieś,wszyscy się oszukują...APO nigdy się nie zmieni i dobrze wiadomo że 60% osób oszukuje.

peper
20-05-2010, 13:59
pacc runka? wyslalem smsa za smieszna kase, nie chodzi o to, ze stracilem cos bo wali mnie to.
ciekawe kto by dal 1 kase, hmm?

z slowem rowniez zawsze mialem problem nie wiem dlaczego
gram z nudow, dla zabicia czasu
Domcio666, wlasnie o takich postach napisalem na poczatku ...

Solex
20-05-2010, 14:18
Wszyscy co choć raz napiszą wymienie kase za sms odrazu ban powinien 4eva iść. Kto kiedyś na starym APO myślał o wymianie takiej? Chyba tylko liczni...
:)
Zgadzam Sie z ViVuSKiem (http://forum.toproste.pl/member.php?u=22109):D

Bambo
20-05-2010, 14:42
Zagadam się z twoją wypowiedzią .Wszyscy na game-chat piszą sell ............
.Stare APO było lepsze a nie teraz 1 k lvl bija 200 lvl .