Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Forum - Zg?oszenia (Prefix).

Euzebio.
20-05-2010, 16:25
A wiec dzisiaj przygladajac sie dokladniej forum znalazlem cos takiego w zgloszeniach jest napisane

Tutaj możecie zgłaszać naruszanie regulaminu przez graczy i użytkowników forum.
Ale w prefix mozna wybrac tylko
Serwery:
7.6
8.42
Rox
A wyraznie napisane jest ze mozna zgłaszac naruszanie regulaminu przez uzytkownikow forum.

Wiec moja propozycja jest nastepujaca:
-mozna bylo by dodac do Prefixa taka opcje jak jest w innych tematach "Forum". Co wy na ta propozycje?

Orlen Ochrona
20-05-2010, 16:27
Zupełnie zbędnne. Jeżli wysyłamy zgłoszenie to opisujemy dokładnie co jak gdzie i kiedy więc nie widze sennsu dodawania tych prefiksów. :rolleyes:

Mortalix
20-05-2010, 16:40
Zwisa mi to. : (
Jeśli naprawdę chcesz coś zgłosić, a nie tylko szukać dziury w całym to możesz opisać problem niezależnie jaki będzie miał prefix. ;x
Z drugiej zaś strony nikomu by to nie przeszkadzało. ; p

KaZeK
20-05-2010, 17:10
Moim zdaniem jest to zbędne.

Jak ktoś łamie regulamin szybsza reakcja będzie wtedy gdy napiszemy do odpowiedniego Moderatora lub Scoopa.

Jak ktoś się chce bawić w Zgłoszenia to proszę bardzo, dłużej trzeba czekać.

Azbestowy
20-05-2010, 20:05
Kogo to obchodzi? :takbardzoconfused

Uważam, że modki i tak zbyt dobrze pracują. Takie zgłoszenia nie są potrzebne bo i tak brązowo-zielono-czarni wszystko psują ogarniają i jest ok

.vimpex.
20-05-2010, 21:34
Jest to zbędne, moim zdaniem nie jest to potrzebne, bo i tak Modek sprawdza wszystko :>
Zaznaczyłem odpowiedź "Nie podoba sie! Pierdol Sie!"

Wyjazd!

Euzebio.
23-05-2010, 08:34
Odświerzam temat, poniewaz chcialbym usłyszec wypowiedz jakiegos Adminisratora/Moderatora.

Axelo .
23-05-2010, 08:45
W sumie to można dodać, nie obciąży to forum a stanie się przynajmniej o troche lepsze. ;d

Myst
23-05-2010, 09:31
Jestem na nie, ponieważ jest to zbędne. Tak jak Kazio napisał piszesz to moderatorów lub raportujesz post.

Mc Maciek
23-05-2010, 09:39
Zgłoszenia tam mogą być jedynie przeglądane przez Administratorów, Super Moderatorów i Gamemasterów (tutaj mam na myśli Zoltana). Poza tym, myślę, że szybciej będzie Ci zgłaszać kogoś na PW do kogoś z Moderatorów (lub wyżej).

[KaZeK] lub niżej.. :D

Marcelllo
23-05-2010, 21:05
Jestem na tak. Ostatnio zgłaszałem jednego użytkownika <konfident xD> i nie miałem opcji do wyboru więc zaznaczyłem 7.6 i dopisałem [Forum] xD
Bardzo przydatne xd

Brachu!
24-05-2010, 10:00
W sumie nikomu by to nie przeszkadzało. Ale dazymy aby APO było lepsze i lepsze wiec , jestem oczywiscie za propozycja.