View Full Version : [Forum] Prefix(Nowe Oblicze)
[B]
Chodzi mi o dział Opinie/Krytyka..Aby w tym dziale znajdował się prefix Strona/Forum ponieważ nie ma ich a powstaje wiele tematów na temat forum/strony//Dodaje sondę nieboraczki ;s..Pomyśl zanim coś napiszesz bo to by się bardzo przydało dla forum.Myśle ,że wiecie o co mi chodzi i nie jesteście pipkami ;]..Wy już wiecie o co chodzi...
Pozdrawiam Marcello/KaZeK/Saylora/Senshi i każdego który czuje się pozdrowiony(oczywiście nie noobki xD)
Możnaby było to wprowadzić ale po co? Jaki jest problem wpisania samodzielnie tagu?
Euzebio.
21-05-2010, 15:44
Jestem na nie , poniewaz wystarczy zrobic takie cos
Nie działaja statystyki - Strona
nie trzeba oddzielnego prefixu robic...
Jestem na nie z dwóch powodów, wiec :
- Euzebio miał podobna propozycje , a ty sciagnoles od niego to i zrobiles inna propozycje.
- nie potrzebne jest takie cos , z powodu takiego iz wystarczy opisac co sie dzieje w poscie, a GM/Moderator bedzie odrazu wiedział o co chodzi.
Marcelllo
24-05-2010, 10:00
Przyda się a ekipę to kosztuje hmmm:
5sec - logowanie się na panel admina
3sec - znalezienie "Prefixy"
5sec - dodanie nowego
3sec - akceptacja
Z czego wychodzi 16 sec, więc dajmy na to, że ktoś jest wolniejszy to 30 sec xD
Uważam że to jest nie potrzebne, dlatego jestem na nie. Nawet jakby dużo osób było na TAK to nie zostałoby to wprowadzone ponieważ lagowałoby to w jakimś sensie forum np. dłużej o 10 setnych sekund.
Jestem na nie. Jaki jest sens wprowadzania zmian, które są niepotrzebne? :X
Mało jest uwag dotyczących forum, jak już są to pisane w dziale Forum (http://forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=29).
Jestem na nie.
Jestem na nie, moim zdaniem jest to nie potrzebne.
Jestem na nie, ponieważ aż tak bardzo to nie przeszkadza i jest nie potrzebne.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.