View Full Version : Ilosc punktów reputacji - widoczna tylko dla znajomych.
Euzebio.
22-05-2010, 14:27
Wiec moja propozycja jest taka , zeby obok kwadracików bylo napisane ile kto dokladnie ma pkt. Ale tylko dla znajomych, ktorych mamy na tym danym koncie. Nikomu to nie zaszkodzi, a bedzie taka ciekawostka dla uzytkowników.
Prosze jakiegos moderatora/administratora o usuniecie tego tematu :
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=73282
Zbigniew Wodecki
22-05-2010, 14:38
Dałeś już podobną propozycje, tylko nie została wprowadzona.
Ale jestem na, ni... tak ; ]
A czemu tylko dla znajomych? Lepsza była poprzednia propozycja.
Euzebio.
22-05-2010, 14:49
A czemu tylko dla znajomych? Lepsza była poprzednia propozycja.
Poniewaz nie kazdy bedzie chciał , aby ktos oglądał jego pkt reputacji, dlatego zrobilem nowa propozycje, aby bylo to widoczne tylko dla znajomych danej osoby.
Ta ale dla wszystkich a nie dla znajomych. 1. This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 58 seconds.
Jak już wcześniej pisałem, można się po prostu zapytać, od czego jest np. GG?
#Jestem na nie.
(przed przypadek zaznaczyłem tak)
kazek sporo reputów:)
@TOP
moze po prostu lepiej zapytac sie kogos ile ma punktow? jestem na nie.
No i po co to?
Te twoje pomysły...ehh
Nie.
A może przestałbyś nabijać posty ,bo z tego co widzę to twój piąty post z rzędu.
@topic
Jestem na tak ,mogło to by się przydać [ ;
Seth Drut
22-05-2010, 21:13
w tamtym tamacie sam dałem taką propozycję, więc głupio by było jakbym się nie zgodził :s
jestem na tak...
Marcelllo
22-05-2010, 21:33
Jestem na tak, uważam, że przyda się ;)
I po co? Widzisz ile ktoś ma kwadratów i to wystarczy.
Jest dobrze tak jak jest, jak chcesz wiedzieć to zrób to co napisał Kazek. Użytkownicy na forum nie są po to aby mieć punkty reputacjii, a Twoja propozycja sprowokowałaby ich do rywalizacjii nad innymi
Jestem na nie. Jak chcesz się kogoś zapytać ile ma pkt to możesz napisać prywatną wiadomość.
A po drugie będzie to brzydko wyglądało.
Cześć.
diamondback#
22-05-2010, 22:28
Według mnie jest to zbędne :P chcesz wiedzieć ile kolega ma punktów to go zapytaj -proste : /
#offtopic ile dajesz propozycji na godzinę?
DonieX <3
22-05-2010, 22:46
Dlaczego tylko dla znajomych? Ja kogoś znam z forum to i tak nie zapraszam,bo nie myślę o "znajomych" na forum ;o Ale propozycja ogółem w miarę.
Ze względu na osobę dającą propozycję z góry jestem na NIE!
Jestem na nie.
Ludzie, już nie bądźmy tacy leniwi.
Nie... Bardzo trudno kliknac <klik> magiczny przycisk Ustawienia?
Euzebio.
23-05-2010, 07:56
Nie rozumiem was zupełnie, jestescie po*ebani na max'a. W pierwszym takim moim temacie all byliscie na tak, ale teraz zato juz jestescie na nie. Nie nabijajcie zbednych postów i nie zaznaczajcie byle jakiej odpowiedzi...
No ba, że jestem na tak ! :)
Dobra propozycja, to zmotywuje mnie, do wysyłania zaproszeń, iż mam tylko trzech znajomych xd
Fajna propozycja, napewno nie tylko ja jestem za. Ale widze ze tutaj decyduje prawo wiekszosci , nikt niema tutaj własnego zdania... Oczywiscie jestem na tak, przydalo by sie cos takiego, np . aby wiedziec ile pkt reputacji ma KaZeK.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.