Zaloguj się

View Full Version : SE Vivaz czy SE Xperia X10

GladeQ
22-05-2010, 20:37
Cze,
szykuje mi się przedłużenie umowy w erze, a co za tym idzie -> wymiana telefonu.
Na pierwszy plan idzie HTC HD2 ale jest możliwość, że babka mi zaproponuje kosmiczną cene wiec spodobały mi się dwa Sony Ericssony: Vivaz i Xperia X10.
Może ktoś z was już miał lub ma któryś z tych telefonów? Jakie dostrzegacie w nich wady a jakie zalety?

Dodaję linki do telefonów ze strony producenta:
- X10: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiax10?cc=pl&lc=pl#view=overview

- Vivaz: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/vivaz?cc=pl&lc=pl

Który z nich Wy byście wybrali?
Dodaje sonde.

Pozdro,
GladeQ

Merol
22-05-2010, 21:01
Te telefony są bardzo do siebie podobne, oba są wyśmienite.
Powiem Ci tyle, bierz który bardziej Ci się podoba ; )
Ja doradzę Ci Vivaz'a, kolega ostatni nabył i nie narzeka.

Marcelllo
22-05-2010, 21:04
Ja tak jak pan UP uważam, że Vivaz jest nieco lepszy, ale nie aż tak, żeby się odróżniał od Xperii :D

Ale HTC chyba będzie najlepszym rozwiązaniem xD

Euzebio.
22-05-2010, 21:33
Pierwsza opcja jest najlepsza, moja matka ma taki sprzet i bardzo go chwali, a mi osobiscie tez bardzo sie podoba takie cacuszko.

Juxxifi
27-05-2010, 08:34
Gdybym miał kasę i nie byłoby mi jej szkoda na telefon - Xperia.
Mnie też skończyła się umowa w Erze i czekam aż Vivaz pojawi się w ofercie dla klientów indywidualnych, bo póki co jest tylko w taryfie dla firm ;x

Devixx
27-05-2010, 14:54
Polecalbym bardziej Satio ;d no ale Vivaz tez nie grzeszy :) Piczo ;d

Kamor Wielki
27-05-2010, 15:22
Obydwa są żałosne,wgle dotykowe są żałosne.
Z SE polecam K800i

Chyba,że weźmiesz któregoś z tych i sprzedasz.

Dark Devorious
28-05-2010, 10:29
Up
K800i to te ciulstwo z joystickiem? buahhaa moi kumple to maja to ten telefon po miesiacu uzywania jest najlepiej do wymiany juz.
Topic
Polecam Vivaza moj brat go ma.Bardzo go zachwala.

Kosmo
28-05-2010, 14:27
ja bym na twoim miejscu wzioł tego który jest droższy
i bym go sprzedał i zostawił sobie stary czyli ten jaki masz teraz telefon

Mc Mari
28-05-2010, 23:14
ja proponuje Ci wziasc nokie n97 - nie ma lepszego tel od noki ;x mam ja juz kilka ladnych miesiecy,mialem xperie i htcka hd2 ale to nie to samo co nokia ;) :rolleyes: