View Full Version : Problem
Patryk1441
22-05-2010, 21:10
Witam mam problem z włączeniem CS'a. Ja u siebie na kompie muszę najpierw wyłączyć proces EXPLORER.exe no i dopiero wtedy mogę grać, ale u mojego kuzyna takiego procesu nie ma no i nie da się włączyć CS'a. Po dwukrotnym kliknięciu wyskakuje na moment czarny ekran i zaraz znika tak jakby się sam wyłączał. Coś poradzicie?
Euzebio.
22-05-2010, 21:18
Zainstaluj od nowa CS'a, albo zainstaluj system operacyjny od nowa.
Patryk1441
22-05-2010, 21:21
***** gamoniu nie o to chodzi tylko, że u mnie działa i nie przeinstalowywałem, a kuzynowi już nie śmiga. :o
@niżej
Kiepski to ty masz mózg. To jest ta sama instalka to czemu mi działa, a jemu nie? I się pytam co radzicie mówię ci gamoniu, że reinstall nie jest potrzebny więc jak się nie znasz to nie pisz tutaj, bo tylko nabijasz sobie posty gówno wnosząc.
Euzebio.
22-05-2010, 21:27
Od ku*w i gamoni to sobie mozesz mówic własnie do tego swojego kuzyna, moje zdanie jest takie jak napisałem w pierwszym moim poscie. (moze ma zbyt kiepskiego komputera)
Patryk1441
23-05-2010, 09:55
Zrobiłem reinstall i pobrałem cs z innego źródła. Teraz włącza się na chwilkę jest ten start dwóch kolesi, ale po chwili ekran staje się czarny i tylko słychać muzyczkę, ale nie da rady grać xddd
DonieX <3
23-05-2010, 10:06
Zrobiłem reinstall i pobrałem cs z innego źródła. Teraz włącza się na chwilkę jest ten start dwóch kolesi, ale po chwili ekran staje się czarny i tylko słychać muzyczkę, ale nie da rady grać xddd
Za słaby komputer ? Złe ustawienia komputera ? Hym, jeśli masz steam to >Klik< (http://www.forum.wiaderko.com/dodatki-do-steama/139654-komendy-launch-options-opcje-uruchamiania.html)
A jeśli nie to musisz zmienić rozdzielczość CSA, spróbuj reinstalować kartę graficzną, bądź też "przywróć system do poprzednich ustawień".
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.