View Full Version : Kpina z Adminami !
Cześć.
Przejdę od razu do rzeczy.
Co to ma być. Od jakiegoś miesiąca nie da się praktycznie pograć na Apo bez jakiegoś citera.
Jest tyle adminów, ale jakoś ostatnio praktycznie Ich nie widać.
Codziennie gram po jakieś 4godziny na serwerze Apo i dupa.
Tak samo teraz. Smiga sobie jakiś "seksualista" na citach, a admina nie ma.
Chcecie, by stało się to samo co z Waszym serwerem Tibi? Za pół roku będzie grało po 5 osób.
Powodzenia w dalszym utrzymywaniu serwera.
@Euzebio.
To są opinie na temat forum.
Nie ma tam wyboru Cs'a, dlatego napisałem tutaj.
@Benn
Masz całkowitą rację. Loc'a w ogóle już nie widać i Krista również. Kiedy byli to nie miało miejsce citowanie.
Zróbcie coś z tym.
Ci co mają mnie krytykować, albo pisać, żebym robił jakieś demka to niech dadzą spokój, bo nawet nie wiem jak się to nagrywa.
Cześć.
ps. Chyba dobry dział
Euzebio.
22-05-2010, 21:53
Powinienes dac dział Opinie , ale jest taka prawda non stop jakis cziter, ekipie nieche sie nic robic czy o co z tym wszystkim chodzi ? Zrobicie cos z tym wreszcie bo wkoncu wszystko upadnie...
Mam na niego demko, a brak adminów jest widoczny od kiedy mało zagląda loc i kristo, bo oni najczęściej zaglądali na server i zależało im, albo poprostu początki mięli takie aktywne. A teraz wejdzie jakiś typ admin na 30 min zagra pobanuje za ping i obraźliwe wyrażanie i cya. Przez tydzień grania widziałem może 3-4 adminów, a najczęściej był Oxidodosis (czy jakoś tak), Crayon, Mattini i Zoltan, reszty albo nie widziałem, albo poprostu nie było kogo banować :D
DonieX <3
22-05-2010, 22:34
'Zatrudnieni' zostali nowi admini , którzy jeszcze nie dostali posady adminowania . Prawda taka, że też loCa w ogóle nie widuje, Kristo od czasu do czasu jest 'Podczas gry." na APO.
'Oxidosis'
23-05-2010, 11:03
Człowieku, denerwuje mnie takie gadanie. Dla nas, adminów, APO nie jest najważniejsze. Jednak wielu z nas gra na "fejk" nickach, dlatego większość z was nie wie, że admin jest na servie. Akurat jak ja wchodze na server zazwyczaj jest jakiś admin, nie wiem, może po prostu macie pecha?
Człowieku, denerwuje mnie takie gadanie. Dla nas, adminów, APO nie jest najważniejsze. Jednak wielu z nas gra na "fejk" nickach, dlatego większość z was nie wie, że admin jest na servie. Akurat jak ja wchodze na server zazwyczaj jest jakiś admin, nie wiem, może po prostu macie pecha?
Mamy pecha?
Smieszny jesteś.
Prawda jest taka że nic nie robicie.
Nawet dzisiaj. Niby 7 nowych adminów, ale od rana cioty co uzywają citów.
.
Jesteście po prostu śmieszni. Admin, który ma 13 lat.
To tyle z mojej strony.
Ridz_Forester
23-05-2010, 11:53
Nie spinaj tak. Czasem też widzę, że wpadnie jakis typ z sh czy wh i nie ma admina, ale to są naprawde sporadyczne sytuacje.
Zazwyczaj zawsze jest lub co jakis czas wbija jakis admin i banuje cziterów.
'Oxidosis'
23-05-2010, 11:58
Mamy pecha?
Smieszny jesteś.
.
To tyle z mojej strony.
7 nowych adminów, którzy na razie jeszcze nie dostali tej funkcji, więc po co płaczesz ? Poza tym nie każdy gra tyle ile ty, już Ci to pisałem.
Admin 13 lat, czyżbyś nie mógł się pogodzić, że to nie Ty zostałeś wybrany na admina :(?
Dajcie mi admina ^^
Za krótka....
Cześć.
Przejdę od razu do rzeczy.
Co to ma być. Od jakiegoś miesiąca nie da się praktycznie pograć na Apo bez jakiegoś citera.
Jest tyle adminów, ale jakoś ostatnio praktycznie Ich nie widać.
Codziennie gram po jakieś 4godziny na serwerze Apo i dupa.
Tak samo teraz. Smiga sobie jakiś "seksualista" na citach, a admina nie ma.
Chcecie, by stało się to samo co z Waszym serwerem Tibi? Za pół roku będzie grało po 5 osób.
Powodzenia w dalszym utrzymywaniu serwera.
@Euzebio.
To są opinie na temat forum.
Nie ma tam wyboru Cs'a, dlatego napisałem tutaj.
@Benn
Masz całkowitą rację. Loc'a w ogóle już nie widać i Krista również. Kiedy byli to nie miało miejsce citowanie.
Zróbcie coś z tym.
Ci co mają mnie krytykować, albo pisać, żebym robił jakieś demka to niech dadzą spokój, bo nawet nie wiem jak się to nagrywa.
Cześć.
ps. Chyba dobry dział
: o ale placz masz dwa wyjscia sadze ze cie nie wybrali na admina i chcesz sie pokazac ;s ok
1; zmieniasz server jak ci nie odpowiada mortiis jasno pokazywal jak sie nie podoba to wypie ...
2: grasz dalej i szanujesz adminow i innych graczy sam ci dawalem bany za kulture o ile masz nick jaki na forum o.o placzesz o czity mozesz nagrac demko <~ record nick amx_ip snapshot stopdemko ,stop > a sam lamiesz regulamin servera ; /
@@@
nie kazdy moze siedziec po 12h na kompie i grac w cs'a
Xienus :D
23-05-2010, 12:41
dzisiaj od 6-11 na 10 graczy 7 to były czity...
na 4um było 3 admow w tym czasie a żaden nie raczył wbić na chwile...
Mortalix
23-05-2010, 12:50
Mamy pecha?
Smieszny jesteś.
.
To tyle z mojej strony.
Nowych adminów co prawda wybrali, ale nie nadali jeszcze funkcji. : )
Może właśnie dlatego, że obecni nie zawsze ogarniali miała miejsce ta rekrutacja. Teraz, po przyznaniu nam admów przez jakieś 2 tygodnie nie będzie czitów, aż się większość znudzi. Xd
DonieX <3
23-05-2010, 13:10
Też grałem od rana, było paru cziterów , pisałem do Kristo, nie odpisywał na Steam, Oxi wszedł na Steam, automatycznie do niego na pisałem po czym wszedł na serwer i zbanował 3 typów i wyszedł . A innych adminów to ja już dawno nie widziałem na serwie ;*
Nie pierdol. Ostatnio grałem sobie normalnie, a kilka osób mi rzuca tekstem 'dobra, ide stąd bo czity same' i wymienia tam parę nicków, którzy grali normalnie, ba - niczym się nie wyróżniali. Abo jeden zeskanował fajnie trupę, a drugi wrzucił he tam gdzie trzeba. Cheat cheatowi nierówny.
Tak IMO to teraz będzie jeszcze większy burdel. Bo jak było 5 adminów, to każdy wiedział, że musi wykonywać swoją pracę, bo jest nas TYLKO tylu. A teraz jest nas AŻ tylu(14?) i pomyślcie sobie co się stanie, jak admin x powie sobie, że nie gra dzisiaj, bo y się tym zajmie. Z kolei y zrzuci ciężar na z, z na q i tak dalej, i tak dalej.
Więcej czasami nie znaczy lepiej.
@down
Ehe
#up
Jeżeli ktoś nic nie będzie robił to wyleci, proste, już są takie osoby w "starej" ekipie adminów.
#topic
Poczekajcie aż nowi admini dostaną pozycje...
: o ale placz masz dwa wyjscia sadze ze cie nie wybrali na admina i chcesz sie pokazac ;s ok
1; zmieniasz server jak ci nie odpowiada mortiis jasno pokazywal jak sie nie podoba to wypie ...
2: grasz dalej i szanujesz adminow i innych graczy sam ci dawalem bany za kulture o ile masz nick jaki na forum o.o placzesz o czity mozesz nagrac demko <~ record nick amx_ip snapshot stopdemko ,stop > a sam lamiesz regulamin servera ; /
@@@
nie kazdy moze siedziec po 12h na kompie i grac w cs'a
7 nowych adminów, którzy na razie jeszcze nie dostali tej funkcji, więc po co płaczesz ? Poza tym nie każdy gra tyle ile ty, już Ci to pisałem.
Admin 13 lat, czyżbyś nie mógł się pogodzić, że to nie Ty zostałeś wybrany na admina :(?
Po 1. Nie płaczę.
Są tysiące serwerów, na których mogę grać. Jak chcecie, by stało się to samo co z serwerem Tibi, to proszę bardzo.
Po 2. Nawet nie startowałem na tego Admina. Gram dla zabawy i nie gram długo w Cs'a, więc nawet bym nie miał szans.
Dobra widzę, ze nie potrzebnie zakładałem temat.
Się spinacie jak głupie dzieci.
Cześć.
#Scoop zamknij temat, bo jest bezsensu.
@down.
Jak pójdziesz do szkoły, to się dowiesz.
Cześć.
Dexter Rook Sorcerer
23-05-2010, 14:45
To się ***** spytam po co zakładałeś temat bez sensu ?
Maatinii
23-05-2010, 14:48
Ja gram teraz czesto na non steam a tam nie mam admina. Tylko jak ktos ma wh to odrazu wbijam na steam i daje mu bana. Nie moge grac na steam ponieważ mnie cały czas rozłącza steam, nie wiem dlaczego.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.