PDA

View Full Version : Votekick

Benn
22-05-2010, 22:09
Nie wiem czy to jest odpowiedni dział, najwyżej proszę o przeniesienie. Otóż dzisiaj dwa razy używałem votekicka wszystko odpowiednio wpisywałem była sonda i głosowanie, potem było napisane że gościu będzie zbanowany, ale niestety nie działała ta funkcja. Na osobe, która byla afk zrobiłem votekicka i wszyscy zagłowasowali na tak, ale niestety nie wywaliło go :|

DonieX <3
22-05-2010, 22:41
Hym, wystarczy napisać do admina,aby to w jakiś sposób sprawdził . Może plugin czegoś nie załapał, bądź też się coś zepsuło .

KaZeK
23-05-2010, 10:40
Nie wiem czy jest tutaj tak samo, kiedyś na innym serwerze gość zrobił votekick i także ziomka nie wywaliło później się okazało że to admin.

Może tutaj jest tak samo? Może chciałeś wywalić admina?:d

SedaN*
23-05-2010, 10:56
Właśnie też ostatnio miałem do tego zastrzeżenia. Wiele osób robiło votekicki, a wywalało zupełnie inną osobę.

Myst
23-05-2010, 11:17
Hym, wystarczy napisać do admina,aby to w jakiś sposób sprawdził . Może plugin czegoś nie załapał, bądź też się coś zepsuło .

Eh admin taki zwykły nie może bawić się w pluginach bodajże. Najlepiej aby to naprawić, bo już kilka razy dawałem votekicka i nic, gość grał dalej, nawet jak all byli na tak.

DonieX <3
23-05-2010, 12:13
Eh admin taki zwykły nie może bawić się w pluginach bodajże. Najlepiej aby to naprawić, bo już kilka razy dawałem votekicka i nic, gość grał dalej, nawet jak all byli na tak.

Chodziło o to,aby admin sprawdził komendę "Vote kick", następnie jeśli to nie zadziała to, aby ktoś Czerwony, bądź też Crayon od nowa wgrali, bądź też podmienili plugin. ;d