View Full Version : [Forum] [7.6] a [8.42]
Witam! Moja propozycja jest następująca; aby możnabyło zalogować się na server 8.42/ROX i 7.6 naraz. Na jednym można skilować a na drugim expic. Przecież ekipa nie straci nic na tym ;]
Mc nie starcza??? Stary weź ogarnij ...
->Chemical<-
22-05-2010, 23:12
Pokemony tak mają ; O top. jestem na nie, na 8.42 bot na 7.6 expić albo na odwrót ...
tutaj nie wolno sie logowac na inne postacie tego samego konta o to mu chodzilo
@ topic
trzeba bylo pomyslec nad tym wczesniej i zrobic 2 inne konta a jezeli szkoda ci pacc na 2 konta to albo skilluj ablo exp xd
Mc nie starcza??? Stary weź ogarnij ...
LOL! Zaszpanowałeś ;}}}}}}}}
Pokemony tak mają ; O top. jestem na nie, na 8.42 bot na 7.6 expić albo na odwrót ...
Jak mają pokemony? :> Żal mi cie człowieku. Wchodze w traina i skiluje, a na drugim serverze expie, lol!
@Down
Ty nie musisz wierzyc, bo ty tutaj nie decydujesz :>
->Chemical<-
23-05-2010, 00:29
Nikomu to nie jest potrzebne, ma wybór albo 8.42 albo 7.6, a nie żeby takie coś odpier.dalać... i niby każdemu mam wierzyć na słowo że tu skilluje, a tam expi??
Euzebio.
23-05-2010, 07:41
Zachciało sie bocic na dwoch postaciach na raz na oddzielnych serverach? Troche to nie mozliwe, jestem na nie .
.vimpex.
23-05-2010, 08:56
Jestem na Nie, na 7.6 postawisz bota, a na 8.42 skillasz.
Albo na odwrót. :D
Ofc że nie.. MC podchodzi pod bota więc propozycja automatycznie odpada.
Jestem na nie, ponieważ wybiera się samemu czy grasz tu czy tu. Jak chcesz na obu grać, to trzeba dzielić czas, na 7.6 expie 1h, a na 8.42 2h :)
Jestem na nie, masz wybór gdzie grać a jak chcesz na mc to zrób sobie 2 konta.
Dareluss Banned
23-05-2010, 09:41
Ofc że nie.. MC podchodzi pod bota więc propozycja automatycznie odpada.
Podlaczam sie do tego..
nie warto... Mc ściągnij i to sam... jeżeli chcesz na 2 postacie logać sie będzie dużo bugów itp
Nie.
Assassin Mateusz
23-05-2010, 10:49
Nie ! Potem beda same boty lataly...
***** OGARNIJCIE SIE!!!!!!!!!! 7.6 I 8.42 MOZNA NA RAZ ODPALIC ALE NIE IDZIE SIE Z 1 KONTA ZALOGOWAĆ NA 2 SERVERY OGGGAAAAAR
A ty Kosa jebany thiefie sie nie odzywaj bo nie dość że okradasz ludzi i jesteś największym botterem na apo to jeszcze mnie bedziesz wyzywal od botów jebany frajerze
pomozplz
23-05-2010, 21:20
NIe jak to juz tam powiedzieli panowie up to bot bedzie :<
Niee, to chyba nawet nie możliwe.
A nawet jeśli dało by się to nie wykonywalne, bo 2 postaciami nie będziesz przecież grał jednocześnie.
Jedyne do czego by się to przydało to wymiany 7.6/8.42
Marcelllo
23-05-2010, 21:28
Jestem na nie bo MultiClient jest uważany jako używanie macro/botów xD I za to jest ban! xD A zapewne na samym MC by się nie skończyło tylko byłby shar albo drugi bot xd
Myślę, że temat już do zamknięcia.
Osobiście jestem na nie.
mc, tutaj jest nie legalne,
bo to podchodzi pod mc.
JA PIERDOLE ALE WY ***** NIEOGARY JESTEŚCIE!!!!!!!! JAK TO MOŻE BYĆ MC SKORO TIBIE 7.6 I 8.42 MOZNA NARAZ ODPALIC LEGALNIEEE OD POCZĄTKU NIC NIE KOMBINUJĄC W KLIENCIE!!!!!!!
Już czaicie czy niektórzy są na prawdę tak pojebani że nie idzie wam tego do łba włożyć?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.