View Full Version : [Strona] Odno?nik do Apo-Search w wyszukiwarce na g?ównej stronie Apo.
Dexter Rook Sorcerer
23-05-2010, 09:35
Wcześniejsza propozycja została usunięta... Proponuje dodać odnośnik do strony postaci w wyszukiwarce na stronie głównej, który przenosiłby nas do apo-search... Wydaje mi się, że zrozumieliście. Dodaje sondę...
# edit
Opisze to. Wpisujemy w wyszukiwarce na stronie głównej apo nick, np. Garda.
Dostajemy wyniki, level, skille, listę śmierci.
Obok nicku byłby przycisk, który po wciśnięciu przenosiłby nas na stronę intergaming.info na stronę naszej postaci.
Jeśli apo search jest oficjalnym fansitem APO to czemu nie?
Jak dodasz sonde to jestem na tak.
Azbestowy
23-05-2010, 09:38
Ja jestem na tak, ale ostatecznie przyjęcie takiej propozycji pokazałoby, że to gracze muszą się starać o funkcjonalność strony a nie administracja.
Euzebio.
23-05-2010, 09:38
Propozycja mi sie podoba, napewno urozmaiciło by to głowna strone APO, oraz fajnie było by odrazu patrzec na Apo-Search. Oczywiscie ze jestem na tak.
Jak Mortiis sie zgodzi to czemu nie?
Chociaż i tak zapewne większość korzysta z intergaming.info to myślę że można coś takiego wprowadzić ;d
Jestem na tak.
Pięć na tak, zero na nie ! Wygrywam XDD
To ja też na tak, bo mi się to podoba,
teraz wszystko w rękach Ekipy z Przemyśla i ich kompanów.
No jacha ze taK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomoze mi to
No jestem na tak, stronka bardzo rozwinięta :D
Tak.
Jestem na tak. ; d
Jeżeli stronka skust.info była kiedyś też na stronie głównej to ta też powinna być.
.vimpex.
23-05-2010, 14:17
Jestem na Tak, ale ciekawe czy Mortiis się zgodzi.
Jeżeli tak, to można byłoby zrobić.
Sub Zero 2
23-05-2010, 17:46
Jestem na tak.Może będzie większe zainteresowanie fansite'ami.
Lesny Ludek
23-05-2010, 17:53
Tak przyda się odrazu odnosnic na stronie
Zarexoholik?
23-05-2010, 17:56
Jest mi to obojętne. I tak jak ktoś chce sprawdzić staty czyjejś postaci no lub swojej to chce dokładnych informacji i szuka ich na apo search.
diamondback#
23-05-2010, 18:09
Według mnie jest to dobra propozycja ,swoją drogą ten fansite jest nienagannie wykonany ;) Gratulacje dla Wicepsa i Franq'a :)
#down jak grasz w nocy to ci liczy od 00;00 :/;>?
Dexter Rook Sorcerer
23-05-2010, 18:13
# up
jedyne co mnie w nim wkurza to to, że czym więcej leveli wbijam tym mniej mi pokazuje na stronce... Zaczynałem od zera a pisze, że od 138. Wczoraj wbiłem 50 leveli a pokazuje 41, dziś 28 a pokazuje 8.
Marcelllo
23-05-2010, 21:21
Jestem na tak :) Byłoby ciekawiej a ekipę APO by to niewiele kosztowało xD
Napewno administracje nie wprowadzi takiego czegoś, bo po co ma płacić.
Ale jestem na tak, dobra propozycja.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.