View Full Version : Sie? komórkowa Plus.
Mateusz Soprano
23-05-2010, 11:58
Witam.
Ostatnimi czasy dowiedziałem się że wielu kolegów ma Plusa.Doradzają mi właśnie tą sieć,ale jak pytam co ona ma w sobie takiego to nie umieją się wysłowić(:D).Wspominał jeden o darmowym GG,chociaż nie chcę mi się wierzyć.Czytałem na stronie plusa pakiety i dla mnie to lipa,może ktoś z was ma Plusa i jest zorientowany w sytuacji. Podajcie jakieś kody i napiszcie na co to,powiedzcie co wam odpowiada w tej sieci i czy to prawda że gg jest zadarmo.
ja mam plusa juz od 6 lat (albo i wiecej :D ) i nie narzekam :) gg do pobrania jest za darmo i pierwszy tydzień działania także :) pozniej wystarczy zamowic pakiet internetowy i masz gg praktycznie za free :) pakiecik kosztuje 5zl i legalnie starcza :) sms za darmo są co miesiąc ale tylko 50 do wszystkich sieci, pakiety 500 sms lub 100 min po 5zl :)
ogólnie mi tam sie podoba :)
## edit
Puntek wbijasz *110# , pozniej wybierasz pakiety i sms do wszystkich :)
Mikiel Król Sedesów, ej!
23-05-2010, 12:16
główną zaletą jest bardzo duży zasięg, praktycznie wszędzie w Polsce masz zasięg.
Mam plusa od ~8lat.
SIEMA SOPRANIS WIERZE ZE KIEDYS RZUCISZ POCIAGIEM
Τettmeier
23-05-2010, 12:40
dobry jest mam już z 4 lata tylko czasoumilacz nie działa lub nie umiem włączyć
Plus jest dobrą siecią, moja mama ma ją bardzo długo (10 lat~) i nie narzeka mówi, że wszędzie ma zasięg, więc polecam.
A w tym momencie moim zdaniem najlepsze promocje ma Play ; )
Mam telefon z Plusa i jestem zadowolony. Jezeli ktos z twoich znajomych na z plusa to po godzienie 16 / weekendy dzwonisz za darmo do plusa lub na stacjonarne i takie cos 7 zl chyba kosztuje dokladnmie nie pamietam. Za 5zl masz tez darmowe sms do plusa a ile ich dokladnie jest to nie wiem. Mam na telefonie gg z plsua i za 30 dni place 7 zl i tylko za to bo jak sie laczy z netem to ci kasy nie je.
Ja mam plusa od 10 lat ciagle ten sam numer teraz tylko sie przezucilem na abonament w chacie wszystkie telefony z plusa i nie narzekam. Zasieg elegancki i promocje tez dobre sie trafiaja drogo nie jest takze lajt. Woto chyba Ci sie pomylilo albo masz inaczej nie wiem ja place 5 zeta za miesiac GG w plusie a pakiety internetowe wtedy Cie nie obchodza mozesz siedziec dzien i noc a pierwszy raz sciagasz za friko i przez tydzien uzywasz darmo ;] Takze dla mnie dobra siec.
Ja przeszedłem z Orange do Plusa ze względu na zasięg,
jak się potem okazało plus jest o wiele tańszy, bo po 3 latach bycia w plusie
zaproponowali mi abonament za 12zł :)
PuntekPedal
23-05-2010, 19:42
ja mam plusa juz od 6 lat (albo i wiecej :D ) i nie narzekam :) gg do pobrania jest za darmo i pierwszy tydzień działania także :) pozniej wystarczy zamowic pakiet internetowy i masz gg praktycznie za free :) pakiecik kosztuje 5zl i legalnie starcza :) sms za darmo są co miesiąc ale tylko 50 do wszystkich sieci, pakiety 500 sms lub 100 min po 5zl :)
ogólnie mi tam sie podoba :)
jak zaaktualizowac to 50 smsow? cos sie wpisuje czy co?
.:Speed Fireman:.
23-05-2010, 22:38
PODA MI KTOŚ NUMERY NA TAŃSZE POŁĄCZENIA/WIĘCEJ MINUT ITD? :D
Plus koxi ;d
DonieX <3
24-05-2010, 09:34
Jest coś takiego jak Plus/Mixplus/36i6 plus, może im chodziło o plus 36i6, co to daje? Miesięcznie ściąga Ci 3 zł i mas darmowe smsy przez miesiąc do plusa (nieograniczone) Jeśli dzwoni ktoś do Ciebie z innej sieci to 2 sec rozmowy z tą osoba, dają Ci 1 darmową sekundę do plusa . Wejdź sobie na 36i6.pl , jest to normalny plus, który ma wiele możliwości.
Ja korzystam z 36i6. Ma wiele fajnych ofert:
1. ESY FLORESY - Płacisz 3 zł miesięcznie i masz nieograniczoną ilość sms do wszystkich osób w Plusie.
2. MÓWISZMASZ - Dostajesz dodatkowe, darmowe sekundy za odebrane połączenia - za każde 2 sekundy spoza sieci, 1 sekunda do sieci Plus.
3. PACZKA GADACZKA - Rozmawiasz z 36 znajomymi ze wszystkich sieci taniej.
-29 gr/min, 5gr/SMS spoza sieci
-9 gr/min, 1gr/SMS z sieci Plus.
4. CHILL BILL - Dostajesz dodatkowe 10 zł miesięcznie za słuchanie reklam.
Więcej informacji znajdziesz na 36i6. =]
@up tez jade w 36i6
i jestem bardzo zadowolony xD
a jak jeszcze bylo 50% wiecej doładowania to bylo gitez
Powiem tak z własnego doświadczenia wiem że prawie każda laska ma plusa bo darmowe smsy jedyny plus:D
a tak to używam orange dla firm i jestem MEGA zadowolony bo nie każdy dostaje miesiecznie za free 200 minut wymiennych na SMS do wszystkich sieci za darmo ;d
Mateusz Soprano
25-05-2010, 15:13
2 panów UP.
Macie 36i6? Może wytłumaczycie czemu słucham reklam wysłuchałem już 2 wczoraj,przyszły sms że mi kasa przychodzi na konto (1zł za 3 poprawne odpowiedzi) a tu gówno,nic na koncie niema,i gg nie mogę zainstalować.Mój telefon to Sony Ericsson K550i.
Poradźcie coś.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.