View Full Version : Nowy dzia? - Poradniki.
Proponuję dodanie nowego działu 'Poradniki' do kategorii ARMIA CS 1.6. Zapewne niektórzy chcieliby napisać swój poradnik, aczkolwiek nie ma gdzie go umieścić. Fakt, istnieje już taki dział (w ARMIA), jednak jest on zbyt ogólny i ludzie tam piszą poradniki wyłącznie z Tibii. Na serverze APO jest wielu graczy początkujących, dlatego myślę, że wprowadzenie tego działu jest dobrym pomysłem.
Proszę o wypowiadanie się w tym temacie. ; d
#edit
Dołączam sondę.
#Kazek
Wiem, ale Ty napisałeś propozycję dotyczącą działu 'Propozycje', a nie 'Poradniki'.
#edit2
Jak powstanie taki dział to ja jako jeden z pierwszych postaram się napisać poradnik.
DonieX <3
23-05-2010, 12:11
Ja jestem za. Przydałoby się coś takiego, bo zaśmiecany często jest dział "Ogólne"
Tak samo byłbym za tym,aby dodać dział "Propozycje" dotyczący też Armia CS 1.6, aby również nie zaśmiecać działu "Ogólne" ;d
Jestem za:o przydaloby sie to poczatkujacym graczom:D:D:D np. mi -,-
Oczywiście jestem za :), ciekawe czy ten temat może coś da?
Była już taka propozycja.
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=70286
Ten temat jest odnośnie działu 'propozycje', a nie poradniki.
@top
Jak najbardziej na tak.
Napisałem już do Santano na PW. Mam nadzieję, że moja, jak i KazeKa propozycja zostanie wprowadzona. ; d
Tak, najlepiej zróbcie od razu poradnik "jak zacząć" :)
Bo mi się przyda.
Jestem za, można będzie wklejać różne tricki na mapach i inne tego typu teksty.
W sumie można zrobić, podeśle propozycje do Santano, zobaczymy jak oceni. :)
#Santano
Omg... Przez przypadek, nawet nie zauważyłem. ;d
Ponad 50 głosów na tak, które będą jednocześnie co najmniej 60% wszystkich głosów - i dodaję dział.
Otwieram temat, nie wiem czemu Scoop zamknął :D
Santano, ale ciężko będzie uzyskać aż 50 głosów. Może chociaż do 30?
No więc apel do wszystkich, abyśmy zebrali jak największą liczbę głosów.
#Grulix
Ale jeżeli zrobi się trochę poradników, począwszy od tego jak zacząć to na pewno wielu graczy, którzy to przeczytają postanowią sami spróbować. Nie sądzisz?
Oczywiscie ze jestem na tak przyda sie cos takiego, zaznaczylem tak, aby Santano miał powód by cos takiego dodac.
G_R_U_L_I_X
24-05-2010, 16:21
Ja jestem na nie. Jeżeli macie jakieś pytanie zapraszam do działu "
Problemy". Poradniki do cs są "szybkie" np komendy itd, więc po co o tym pisać jak w google milion stron tego jest?
Flamaster
24-05-2010, 16:28
Ja jestem na nie. Jeżeli macie jakieś pytanie zapraszam do działu "
Problemy". Poradniki do cs są "szybkie" np komendy itd, więc po co o tym pisać jak w google milion stron tego jest?
Na forum zawsze Ci ktoś odpowie jak masz jakiś problem związany z jakims poradnikiem a tak to te strony maja po pare lat gdzie nikt Ci nie zagląda.
@topic
Oczywiśćie!:D
Lord Morgan.
24-05-2010, 16:32
Jestem za.
Przydałby się dział "Poradniki" bo widziałem że dużo osób pytało się o różne rzeczy dotyczące Counter Strike 1.6
zielony kwadracik.,
25-05-2010, 14:26
Dobry pomysl, jestem na tak.
Odświeżam, bo inaczej nigdy nie zdobędziemy tych 50 głosów.
Oczywiście jestem na tak! Niektórzy chcieliby zacząć i przydałby im się poradnik, który objaśnia co i jak :)
Zagłosowałem na tak, se mysle zrobie coś dobrego dla społecznosci plejerów csa
Jeszcze tylko 5 głosów ludzie! ^^
jeszcze 2 głosy ;D
dałem tak ;D .
Marcelllo
26-05-2010, 17:52
Jestem na tak, może bym z jakiegoś skorzystał bo najlepszym graczem to nie jestem xD
Napisałem już pw do Santano. Teraz tylko czekać aż zrobi, to co do niego należy ; d.
jutro o 10rano widze mooj neww dziiial Poradniki ;]
No pewnie że jestem na tak :D
Udało nam sie spełnic oczekiwania Santano, wiec teraz musimy tylko czekac , az wypełni to co obiecał. Temat do zamkniecia.
jestem na tak przyda się.
ODŚWIEŻAM
I nadal czekam na dodanie tego działu.
Flamaster
28-05-2010, 20:19
Noo może ktoś z administracji sie zainteresuje:eek::eek::eek::eek::eek:
Czy warto otwierać nowy dział, w którym będzie raptem 5 poradników? Poradniki ogólne są ubogie, a co dopiero te o cs'ie ...
Mejger ma rację, po co otwierać nowy dział, dla kilku poradników.
Zaznaczyłem NIE, bo to jest niepotrzebne.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.