Zaloguj się

View Full Version : Boty do cs, laguj? mi gr?.

Myst
23-05-2010, 19:09
Siemka mam steama i chciałbym pograć z botami w cs'a. Mam boty Zbot i gdy je włączam to pisze, że analizuje mapę i tak mam w kółko choćby nie wiem co to się powtarza ciągle :( Może wie cie od czego to jest, że laguje mi cs'a te boty i nie mogę z nimi grać, bo ciągle analizuje mapę i tak w kółko.

Drugie pytanko czemu jak daje new game to do wyboru nie mam map tych podstawowych typu de_dust 2 itp? I jak zmieniać mapę poprzez konsole.

Flamaster
23-05-2010, 19:17
A na serwerach grasz na takich mapkach jak dd2 bo może nie zainstalowały sie przy instalacji ? A jak nie, to wgraj je do
C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\Twój nick\counter-strike\cstrike_polish\maps
Najlepiej oczywiście przeinstalować steama.

A co do botów mam taki sam problem. Niewiem.. poczekaj jakieś 15 min. i
może bedzie sie dało grać.

@;p
A tak to polecam granie na serwerach :D a nie w New Game.

ajee
23-05-2010, 19:19
Też miałem ten problem nie dość że analizował mapę w kółko to miałem straszne lagi ping około 400...

mapę przez konsole zmieniasz komendą

changelevel [de_dust2]

gdzie changelevel [XXXXX] jest wartością zmienną

Stoner
23-05-2010, 20:25
Rozwiązanie problemów. (http://www.youtube.com/watch?v=dtw5Rd6RgJM&feature=related)

@Myst,
jak to nie pomogłem?
Pomogłem Tobie- bo nie dostaniesz bana ( o ile wkręcisz treści filmiku w życie),
pomogłem też adminom serwerów Cs, bo nie będą tracić czasu na banowanie Ciebie :)

Myst
23-05-2010, 20:43
Stoner??? Proszę o warna dla pana Stonera, ponieważ nie pomógł mi w niczym i myśli, że jest fajny....

@up?
Nie zrozumiałem Ciebie.... Mam steama, to poco mam czitować? A z botami chcę grać, bo awp muszę ćwiczyć....

Mortalix
23-05-2010, 20:52
Ściągnij sobie Counter Strike Portable i tam boty elegancko śmigają. ;0

#Down
Nie, w szkole gram na tym (LAN). XDD

DonieX <3
23-05-2010, 21:09
Ściągnij sobie Counter Strike Portable i tam boty elegancko śmigają. ;0

Kacper dobrze mówi, bo jak go na Armia CS biją to idzie się wyżyć na botach , poziom easy ;d

'Oxidosis'
23-05-2010, 21:11
Rozwiązanie problemów. (http://www.youtube.com/watch?v=dtw5Rd6RgJM&feature=related)

@Myst,
jak to nie pomogłem?
Pomogłem Tobie- bo nie dostaniesz bana ( o ile wkręcisz treści filmiku w życie),
pomogłem też adminom serwerów Cs, bo nie będą tracić czasu na banowanie Ciebie :)

Czytaj cały temat a nie kozaczysz nie wiedząc o co chodzi.

@topic

miałem kiedyś podobny problem, nie pamiętam jak go rozwiązałem ale chyba ( ? ) wgrałem od nowa cs'a xd

Vivek
25-05-2010, 22:11
poczekaj az wyanalizuje mape : ) tez tak mialem

Myst
26-05-2010, 15:44
Vivek, ale mi cały czas analizuje mapę :( ciągle w kółko analizuje.