Zaloguj się

View Full Version : Eldo "Po?ycz Mi P?uca"

Belfus Adri
23-05-2010, 19:21
Co sądzicie o tym kawałku ??
Jak dla mnie megaaa ;d
Szykuje sie zajebista płytka :)
Eldo-Pożycz MI Płuca. (http://www.popkiller.pl/2010-05-16,eldo_pozycz_mi_pluca_live_warsaw_challenge)

Axelo .
23-05-2010, 20:01
Świetny track, jego teksty to poezja i wywołują refleksje.
Propsy dla Eldo i czekam na płyte.

KaZeK
23-05-2010, 20:08
Propsy za ten track, ciarki na plecach i czekam na płytę.

Rzulf
23-05-2010, 20:15
Zajebisty kawałek. Sprawdzę płytę i możliwe, że kupię ;)

Mortalix
23-05-2010, 20:41
Słyszałem już wcześniej.
Bardzo dobrze mu to wyszło. : >!
Oby to był najgorszy kawałek na płycie.

Stoner
23-05-2010, 21:03
O niezłe, a tak w ogóle to kiedy on się na rynku pojawił, bo wcześniej o nim nie słyszałem :|

Zarexoholik?
23-05-2010, 21:09
Nie podoba mi się bit, ciężko zrozumieć tekst. Poczekam aż płyta będzie dostępna.

.Serafin
23-05-2010, 21:18
Dla odmiany - Jak na tracka Eldoki to mi sie podoba. : o Płyty raczej nie kupie, ale odsłucham.

ajee
23-05-2010, 21:44
Płyty nie kupie nie odsłucham nie jara mnie taki rap wole kupic plyte firmy:D

Wyłączyłem po minucie nie lubie słuchać tego męczennika :)

SedaN*
24-05-2010, 09:04
Już słucham, zaraz dam edita.

#edit
Track podoba mi się, ale ma lepsze. Zawsze lubiłem Eldo. Jego słowa zawsze wzbudzają we mnie jakieś refleksje.

Brachu!
24-05-2010, 10:14
Bardzo fajny track, czekam na płyte która bedzie w czerwcu ! :)

Τettmeier
24-05-2010, 14:12
Płyty nie kupie nie odsłucham nie jara mnie taki rap wole kupic plyte firmy:D

używając określenia 'taki rap' masz pewnie na myśli głębokie, liryczne teksty które często po kilkukrotnym odsłuchaniu zmuszają cię do jakiegokolwiek myślenia? :)
Jak chcesz tekst "reprezentuje JP" lub wcale go nie mieć to idź techno posłuchaj, amfa techno techno amfa ide na dyskoteke piguła dj hazel

Dobry track. Propsy

down
No raczej życie nocne mnie nie interesuje. Takie coś można robić, żeby pokazać, ze jet się fajnym lub lepszym od innych (wszyscy to i ja też), także to ma się nijako również do weekendów, gdzie również jesteś w błędzie. Ja nie bronię lubić komuś Firmy, ale to nie znaczy, że wytwórnia = raper oraz każdy postrzega muzykę(rap) jako co innego, ja jako dobre lekcje i dobrą zabawę, ty widocznie inaczej co nie zawsze przynosi mądrości (to te bloki taaaaaaa JP)

ajee
24-05-2010, 14:39
Nie, nie lubie panienek z UMC RECORD... proste..
Lubię firme. Uważasz że mam zły gust ?? Śmiem twierdzić że tej muzyki slucham dluzej od Ciebie..

Nie lubisz firmy i hardcorowego rapu bo ty nie wiesz nic o zyciu nocnym, melanżach = jak spędzasz weekendy przed komputerem kolego, nie napinam ale chyba mam racje napisz mi teraz ze chodzisz na ustawki i pomysl ze Ci uwierze i nie odpisze bo zmieszales mnie z blotem.

Jestem K do L a nie L do K
K do L razy dwa
nie deka teka wiejska dyskoteka
słuchasz rapu człowieka który wie o co biega

Google
26-05-2010, 19:55
Nie mogę się doczekać nadchodzącej nowej płyty. Lubię konkretny rap z przekazem, zmuszający do refleksji.

Nie lubisz firmy i hardcorowego rapu bo ty nie wiesz nic o zyciu nocnym, melanżach = jak spędzasz weekendy przed komputerem kolego, nie napinam ale chyba mam racje napisz mi teraz ze chodzisz na ustawki i pomysl ze Ci uwierze i nie odpisze bo zmieszales mnie z blotem.

http://img192.imageshack.us/img192/4672/1271775184bykiller500.jpg

Teza
26-05-2010, 21:48
Popieram Google'a. 2Pac przekręciłby się w grobie jakby zobaczył to co firma odpierdala na polskiej scenie.

Axelo .
27-05-2010, 20:50
Nie, nie lubie panienek z UMC RECORD... proste..
Lubię firme. Uważasz że mam zły gust ?? Śmiem twierdzić że tej muzyki slucham dluzej od Ciebie..

Po Twoich postach na temat Firmy/Rysia już nie prawdopodobnie, a napewno jesteś debilem.

http://www.youtube.com/watch?v=FKM1wY4Fa5E

#topic

Bardzo dobry track, zmuszający do refleksji.
Czekamy na płytke.

Mikiel Król Sedesów, ej!
28-05-2010, 16:33
http://cgm.pl/video.php?video_ID=9031 teledysk [Yo]

Zarexoholik?
28-05-2010, 20:59
Teledysk fajny. Track mi się zbytnio nie podoba. Rymów mało, jak dla mnie to mało to było związane z prawdziwym, dobrym rapem. Przekaz tak, rymy nie.

#Niżej

Bez rymów rapu raczej nie ma. Takie gadanie to i Krzysztof Krawczyk może zrobić.

^Deduś.
28-05-2010, 21:29
@up
Dobry rap= rymy? ehh..

@top
No track fajny, nie jaram się wielce, ale leci non stop teraz i powoli się coraz mocniej wkręca :>

ajee
28-05-2010, 23:55
@UP

Dobre rymy to jest dobry rap. Jak widać jeździsz na rowerze słuchasz głupiego metalu. Więc hip-hopu pewnie nie słuchasz albo słuchasz Eldo feat Monika Brodka :)

Eldo to liryczne zero i najlepszy fristajlowiec w polsce :)

Pewnie te teksty pisał 10 lat od blokersów bo jest na maksa zerowy :)

Nie powinien rapować tylko pisać teksty Brodce:)

Rzulf
29-05-2010, 11:01
Eldo to liryczne zero i najlepszy fristajlowiec w polsce :)

Pewnie te teksty pisał 10 lat od blokersów bo jest na maksa zerowy :)

Nie powinien rapować tylko pisać teksty Brodce:)

Ohh... Twój 'książe' jest najlepszy i lirycznie i na wolno : O! Jeśli chodzi o strone liryczną to nawet Peja w swoim dissie na Parias mówi, że Eldoka lirycznie geniusz. Więc nie wiem co Ty sapiesz : O Ma o wiele lepsze teksty od Twojego księcia.