View Full Version : [Forum] Sortowanie wed?ug prefixów
Witam, moja propozycja jest następująca.
Żeby można było kliknąć w prefix, tak jak zaznaczyłem na screenie
http://i50.tinypic.com/21kmpmp.jpg
Po czym hiperłącze przeniosło by nas do tematów które są z odpowiedniego działu.
Co Wy na to?
Może zamiast przenosić gdzieś po prostu by posortowało w tym dziale gdzie klikniesz? Po prostu prefiks np. [ROX] znajdował się w pierwszych miejscach na liście.
#Jestem za. (W końcu dobra propozycja z Twojej strony)
Lesny Ludek
23-05-2010, 21:14
Za , dobra propozycja i nie będzie trzeba "wytęrzać" wzroku aby znaleźc właściwi post.
Marcelllo
23-05-2010, 21:26
Jestem na tak. Ułatwiłoby to przeglądanie niektórych działów xD (między innymi propozycji) :)
diamondback#
23-05-2010, 21:46
Jestem za propozycją KaZka ,bo jest ona lepsza :P . Sort w odpowiednim dziale byłby dobry i istnieje większe prawdopodobieństwo ,że jego wprowadzą ,bo jest troszkę bardziej dopracowana od twojej o.O
Niegłupi pomysł, bo na przykład ja nie przeglądam propozycji co do 8.42 a czasem są one na szczycie listy, nie przeszkadza mi to, ale i tak nie mam nic do powiedzenia w tych tematach.
Jestem na tak!
Propozycja może i dobra, ale ja jestem za propozycją kazka. Wydaje mi się lepsza, choć nie gram już na APO, i raczej nie zaczne.
.vimpex.
24-05-2010, 05:25
Jestem jak najbardziej na Tak, przydałoby się do robienia spisu poradników 8.42 ^^
Xienus :D
24-05-2010, 07:35
Za , dobra propozycja i nie będzie trzeba "wytęrzać" wzroku aby znaleźc właściwi post.
dokładnie...
bo mnie np. nie interesuje nic co jest związane z 7.6...
bo z tym serwerem rozstałem się na dobre
ale czy to vBulletin oferuje taka możliwość?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.