View Full Version : [7.6] Usuwanie Postaci
Czy jak przez długi czas np : Rok , 2 lata
lub więcej czasu sie nie gra to postać z kontem zostaje usuwana ?
Z tego co pamiętam może się myle ale postać która nie logowała się 3 miesiące lub 4 Delete. Ale mogę się mylić. :D
Postać automatycznie się nie usuwa, tylko konto.
Może to nastąpić gdy nie logujesz się na żadną postać przez 2 miesiące.
Najlepiej zrobić tak że dajesz loga jeszcze gdy posiadasz Premium Account, wtedy Twoja postać zostaje na długi okres, bądź ktoś nie zgłosi jej do usunięcia.
No jeden miesiąc pomyłki ale moim zdaniem powinno być tak zrobione jak na realu że postać powyżej danego levela nie jest do delete. Np. wprowadzić od 1000lvl że nie mozna usunąć a reszta 2 miechy nie logowania i baj :*
2 miesiace to bzdura , ja nie logowalem sie poł roku i miałem postac... Podobno jesli sie nie logujesz przez rok to sie usuwa konto...
2 miesiace to bzdura , ja nie logowalem sie poł roku i miałem postac... Podobno jesli sie nie logujesz przez rok to sie usuwa konto...
Bo zapewne miałeś PACC gdy ostatni raz się wylogowywałeś ..
^2x up
APO to nie rl, tutaj jak widzisz 1000 lvl to kilka dni roboty (Knightekk), więc takie coś nie wchodzi w grę.
diamondback#
24-05-2010, 16:19
Szczerze mówiąc nie wiem po co system usuwania kont skoro na tym serwerze jest paręnaście tysięcy kont to co to za różnica 1-2 w tą czy w tą ?;]
#top Konto usuwa się ,gdy nie zalogujesz na nie 2 miesiące(wystarczy zalogować na jedną z postaci na danym koncie wtedy nie zostanie ono usunięte).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.