Zaloguj się

View Full Version : Sobota - Grube Jointy

Pontius
24-05-2010, 15:17
Nowa plyta Soboty "Grube Jointy"

http://www.youtube.com/watch?v=VEYY2wegthU

Wy tez na nia czekacie ? :D

L E G A L I Z A T I O N !

Brachu!
24-05-2010, 15:19
Fajna jest ta piosenka, bardzo mi sie podoba. Z niecierpliwoscia czekam na płyte. :)

Kosmo
24-05-2010, 15:28
do płyty dodaja ziarenko jarania uu
fajnie jak by to bylo w lubinie ;d

@ciekawe ile bedzie kosztować płytka z jaraniem xD

Scoop
24-05-2010, 16:07
Dobre promo sobie zrobił poradnikiem i ziarenkiem na które polecą gimnazjaliści, rly good promotion. Jeżeli chodzi o sam materiał, nie lubię tego typu muzyki aczkolwiek może mi coś wpadnie w ucho? :confused:

G_R_U_L_I_X
24-05-2010, 16:25
Nie powinni jednak marihuany legalizować, bo ludzie później zaczną marihuana... eeee.... to się już znudziło teraz sztrymke sobie jebnę. Ten kto pali i tak będzie palił nawet jak legalizacji nie będzie. Jeżeli jesteś ostrożny to nie złapią Cię za chuja.

Jaros Jaroz Jaro
24-05-2010, 17:27
Nie powinni jednak marihuany legalizować, bo ludzie później zaczną marihuana... eeee.... to się już znudziło teraz sztrymke sobie jebnę. Ten kto pali i tak będzie palił nawet jak legalizacji nie będzie. Jeżeli jesteś ostrożny to nie złapią Cię za chuja.

Dzięki za rade "ziooom".

- zobaczymy jak to wyjdzie. niech sobota o sobie mowi ze jest skurwysynem. Jak to oglądałem to sie czułem jak by do mnie to mówił. Wybrałbym się na to.

Habemus Papam
24-05-2010, 21:52
Dzięki za rade "ziooom".

- zobaczymy jak to wyjdzie. niech sobota o sobie mowi ze jest skurwysynem. Jak to oglądałem to sie czułem jak by do mnie to mówił. Wybrałbym się na to.

haha ;d skurwysyny! XDD

@ hm.. ciekawie.. xd

ajee
24-05-2010, 23:06
Mnie się tam podoba lubię Soba jak i całe ogarnijsię.pl .........

nie zawsze mi wini podchodzi i jego '*****'

Viseq
25-05-2010, 16:39
będę tam i pewnie jedną z płyt dorwę w ręce ; )

Excorus
25-05-2010, 18:45
Ten kto pali i tak będzie palił nawet jak legalizacji nie będzie.

Dokładnie to samo dziś słyszałem na osiedlu ^.-

@top
No, no ;d fajna promocja ;d

Google
26-05-2010, 18:47
Słyszałem ten kawałek w tle przedpremierowo na żywo, kawałek wpada w ucho - bez większego jaranka, spuszczannka.
Kozacka opcja z tym całym marszem w WWA, zastanawiałem się czy nie pojechać, ale nie wiem jak będę stał z pln'ami.

PS, dziś mi doszedł taki sam t-shirt jaki ma tutaj na sobie SOB.

Ten kto pali i tak będzie palił nawet jak legalizacji nie będzie.

No co ty?

Τettmeier
26-05-2010, 19:25
Super, a teraz może komentarz na temat? Legalizacja i ostrożność to chyba nie jest sedno sprawy. Warn plx, bo jesteś śmieć i nie kumasz co to znaczy komentarz

Topic:
No raczej mnie tam nie będzie, Sobota to analfabeta i nie zamierzam go słuchać. Ani razu.