View Full Version : Otrzezenie!
xxxElteserxxx
25-05-2010, 00:02
Witam!!!
Pisze w sprawie ostrzeżenia(23:46 Elteser prosze natychmiast wylaczyc bota! Kolejne uzycie bota ukarane zostanie banem.) które dzisiaj w nocy dostalem ponoc za uzywanie bota którego wcale niemialem.
Według mnie jest to niesprawiedliwe skoro nigdy go nie uzywalem i nie uzywam.
Po co administracja wprowadza uhy i manasy na hocie skoro nie mozna odróżnić hotkey'a od bota.
Niewiem co mialem zrobic po tym ostrzezeniu mialem sie zalogować ponownie i udać ze wyłączam?
Czekam na wypowiedz któregoś Gm'a.
Ps.Nie przyznam sie bo nie mialem ;p
A poza tym to ze flubby znikaja a ja zaznaczam spowrotem nie znaczy ze mam auto atak -.-
Po co tyle hałasu? Dostałeś ostrzeżenie " . " ... Dostaniesz bana to wtedy domagaj się o dowód.. (skoro nie miałeś). A jeżeli nie miałeś to potraktuj to za pomyłkę, tutor-GM też człowiek :D
Witam!!!
Pisze w sprawie ostrzeżenia(23:46 Elteser prosze natychmiast wylaczyc bota! Kolejne uzycie bota ukarane zostanie banem.) które dzisiaj w nocy dostalem ponoc za uzywanie bota którego wcale niemialem.
Według mnie jest to niesprawiedliwe skoro nigdy go nie uzywalem i nie uzywam.
Po co administracja wprowadza uhy i manasy na hocie skoro nie mozna odróżnić hotkey'a od bota.
Niewiem co mialem zrobic po tym ostrzezeniu mialem sie zalogować ponownie i udać ze wyłączam?
Czekam na wypowiedz któregoś Gm'a.
Po pierwsze nie koniecznie Gm musiał dać Ci ostrzeżenie... Po drugie wcale nie chodziło o auto uha czy manasa. Myślę że wiesz o co chodziło... Więc po co taki temat w którym możesz napisać cokolwiek zechcesz? Każdy może powiedzieć że nie ma bota, tylko że Ty akurat go miałeś, więc mogłeś to chociaż przyznać i wyłączyć, a nie wypisywać tu teraz że oczywiście jak wszyscy jesteś czysty.
Ps. Administracja potrafi odróżnić używających hotkeyów od botterów :)
Tutor 12]Ps. Administracja potrafi odróżnić używających hotkeyów od botterów :)
Nie wydaje mi się ; (
Zarexoholik?
25-05-2010, 02:12
Nie wydaje mi się ; (
Signed.
#Topic
Uważam, że wy w administracji to nawet nie jesteście. Zacznijmy od tego. Popełnili tyle błędów, że nie chciało mi się ich zliczać. Porażka. Po jakiego grzyba wprowadzili tutorów to ja nie mam zielnego pojęcia.
Patryk1441
25-05-2010, 07:21
Znam tyle Eltesera i ani razu nie widziałem go żeby miał bota :o Tak ja potrafię rozróżnić, bo nie raz w city biegałem z auto manasem XD Nie zawsze musi być bot tak jak niektórzy Ek się szybko uhali i celnie to często oskarżali o bota :o Teraz są hotkeye to jeszcze ciężej ogarnąć czy dana osoba ma bota.
Czy wy naprawde jesteście tak debilni? Udajecie, że nic nie macie i robicie z siebie i z innych idiotów. Założe się, że skoro Tutor 12 mówi, że nie miałeś auto uha lub manasa to pewnie auto gold, albo auto atak. A komu się chce w nocy zaznaczać potworki albo zbierać kaske co nie?? Założę się, że Eltaser wiedział, że jest Tutor i dlatego napisał ten temat, aby pokazać innym, że niby nie umie odróżniać bota.
Tez sadze ze nie umiecie nic odróznic. Bo ja tez nie raz dostawałem ostrzezenie jak jeszcze grałem sorkiem ze uzywam hotkeye i własnie to było najzabawniejsze.
Lesny Ludek
25-05-2010, 08:20
Może ktoś jak się dobrze przyjrzy i poświęci czas to znajdzie ale jakoś myśle ,że się nie uda im .. nie odróżniają i tyle
Signed.
#Topic
Uważam, że wy w administracji to nawet nie jesteście. Zacznijmy od tego. Popełnili tyle błędów, że nie chciało mi się ich zliczać. Porażka. Po jakiego grzyba wprowadzili tutorów to ja nie mam zielnego pojęcia.
a ja mysle ze odrozniaja np wosso od !mm ;P
Devil murder v2
25-05-2010, 11:01
Wczoraj dostałem 4 ostrzeżenia, że mam wyłączyć bota, potem dostałem bana.
Tylko szkoda, że nie miałem bota. Jeszcze udowadniałem Tygrysowi, że to są hotyeke >.<
Domcio666
25-05-2010, 11:19
Ja go bardzo dbrze znam i wiem ze nie mial bota. Moze administracja sie pomylila z tym ostrzezeniem (oni nie raz sie myla :<). powinniscie ogarnac te ostrzezenia :<
Powinno być coś takiego (o ile już nie jest) że wyświetla się GM'owi/Tutorowi czy ktoś używa !mm czy też nie.
Ostrzeżenie mogło być 'przypadkowe', może po prostu wydawało się temu komuś że expisz jak 'bot'
.vimpex.
25-05-2010, 13:53
Tez sadze ze nie umiecie nic odróznic. Bo ja tez nie raz dostawałem ostrzezenie jak jeszcze grałem sorkiem ze uzywam hotkeye i własnie to było najzabawniejsze.
Najzabawniejsze jest to, że Ty Kosa nigdy nie grałeś bez bota, więc pozdro.
@Topic
Hmmm, może przypadkiem ktoś Ci dał?
Po pierwsze nie koniecznie Gm musiał dać Ci ostrzeżenie... Po drugie wcale nie chodziło o auto uha czy manasa. Myślę że wiesz o co chodziło... Więc po co taki temat w którym możesz napisać cokolwiek zechcesz? Każdy może powiedzieć że nie ma bota, tylko że Ty akurat go miałeś, więc mogłeś to chociaż przyznać i wyłączyć, a nie wypisywać tu teraz że oczywiście jak wszyscy jesteś czysty.
Dokładnie, winny się tłumaczy.
Z badań psychologów wynika, że osoby kłamiące wręcz manifestują słowa "naprawdę", "mówię szczerze". Jakbyś na prawdę nie miał bota to byś to po prostu olał ;d;d
#Zarexoholik -.-'
Ty zapewne jesteś w pozostałych 10% tej grupy.
Zarexoholik?
25-05-2010, 15:14
Dokładnie, winny się tłumaczy.
Z badań psychologów wynika, że osoby kłamiące wręcz manifestują słowa "naprawdę", "mówię szczerze". Jakbyś na prawdę nie miał bota to byś to po prostu olał ;d;d
Z badań wynika, że 90% napinaczy w necie to dzieciaki w wieku 12-14 lat. No i?
#Topic
Tak to już jest. U każdego widzą bota. Skoro byłeś bez bota i dostałeś ostrzeżenie to graj z botem, może nie dostaniesz...
Wczoraj dostałem 4 ostrzeżenia, że mam wyłączyć bota, potem dostałem bana.
Tylko szkoda, że nie miałem bota. Jeszcze udowadniałem Tygrysowi, że to są hotyeke >.<
Sam wstawiałeś w dziale screeny zdjęcie gdzie miałeś wosso więc.... :(
@Stoner
To jest dział opinie&krytyka więc jak ktoś komuś coś zarzuca to trudno się nie bronić.... A co do twoich badań to porażka, zrobili pewnie test na 13-latkach i wygrubiają potem wszystko, a ty się ich słuchasz :( Poza tym badania dotyczyły życia rl, a nie jakiś zdarzeń w tibii :}
Devil murder v2
25-05-2010, 15:35
Sam wstawiałeś w dziale screeny zdjęcie gdzie miałeś wosso więc.... :(
@Stoner
To jest dział opinie&krytyka więc jak ktoś komuś coś zarzuca to trudno się nie bronić.... A co do twoich badań to porażka, zrobili pewnie test na 13-latkach i wygrubiają potem wszystko, a ty się ich słuchasz :( Poza tym badania dotyczyły życia rl, a nie jakiś zdarzeń w tibii :}
Omg, to dla zwały było -.- Jakbym wstawił screen z blackd proxy, to dostałbym bana za cave, nie? ;>
Po pierwsze nie koniecznie Gm musiał dać Ci ostrzeżenie
To niech w ogóle nie ostrzega i nie banuje skoro bot zawsze pozostanie botem :/ I tak nie usuniecie botterów z serwera, bo serwer by upadł. Taki jest ten nacisk administracji, że wycaveowałem 503RP bez bana :/
Nie potrafi, bo sam się przekonałem na własnej skórze dostając bana za free :/
Taka jest prawda, że administracja nie potrafi docenić kogoś kto naprawdę potrafi dobrze grać (uhać/manasować się ręką). Przykładowo Mc Maciek, który osiągnął tylko 500 lvl jakie on ma pojęcie i doświadczenie w grze?
Póki nie miał tutaj wyższej posady niż zwykły gracz to pandemke robił o 3 w nocy żeby nie dostał bana za wosso :/ A sam chce likwidować botów :(
"APO'we realia"
PuntekPedal
25-05-2010, 16:26
o ***** ostrzezenie dostales .........
idz sie potnijj
Najlepiej podczas expienia kręcić filmik i potem masz dowody, że nie używałeś bota i jest spokój. Bo jak widzisz niektórzy wyżej uważają, że jednak używałeś bota. Tutor na razie nie odróżni bota od hotkey'a ponieważ ma za mały staż. To jest tylko moje zdanie.
Najlepiej podczas expienia kręcić filmik i potem masz dowody, że nie używałeś bota i jest spokój. Bo jak widzisz niektórzy wyżej uważają, że jednak używałeś bota. Tutor na razie nie odróżni bota od hotkey'a ponieważ ma za mały staż. To jest tylko moje zdanie.
Zauważ, że na Tutorów były wybierane osoby, które grają trochę na Apo i jednak trochę znają się na botach.
Kinderek
25-05-2010, 18:12
Często ta tak jest jak szybko dasz !uh i !mm np to wtedy dostajesz ostrzeżenie rzekomo ze masz bota ;/ jet to trochę uciążliwe ale cóż nic nie zrobisz :):)
Patryk1441
25-05-2010, 18:39
Zauważ, że na Tutorów były wybierane osoby, które grają trochę na Apo i jednak trochę znają się na botach.
No i które mają doświadczenie w botach, bo na pewno sami zapierdalali na cave itd.
To niech w ogóle nie ostrzega i nie banuje skoro bot zawsze pozostanie botem :/ I tak nie usuniecie botterów z serwera, bo serwer by upadł. Taki jest ten nacisk administracji, że wycaveowałem 503RP bez bana :/
Nie potrafi, bo sam się przekonałem na własnej skórze dostając bana za free :/
Taka jest prawda, że administracja nie potrafi docenić kogoś kto naprawdę potrafi dobrze grać (uhać/manasować się ręką). Przykładowo Mc Maciek, który osiągnął tylko 500 lvl jakie on ma pojęcie i doświadczenie w grze?
Póki nie miał tutaj wyższej posady niż zwykły gracz to pandemke robił o 3 w nocy żeby nie dostał bana za wosso :/ A sam chce likwidować botów :(
"APO'we realia"
Jeszcze raz zaznaczam że ostrzeżenie nie było za auto manasa czy autovite!
Sam zainteresowany wie o co chodzi i bota miał, dlatego teraz nawet nie odpisze w tym temacie bo chyba głupio się zrobiło, przynajmniej mi byłoby głupio wypisywać takie kłamstwa publicznie. Bana nie dostał, tylko ostrzeżenie i pewnie teraz chociaż przez jakiś czas nie będzie grać na bocie. (Tym bardziej że po ostrzeżeniu wyłączył jednak bota) :)
Signed.
#Topic
Oczywiście że nie należę do Administracji. Pisząc że administracja potrafi odróżnić bota od gracza uczciwego w 100%, pisałem o Gmach a nie Tutorach.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.