View Full Version : Wrzucanie item'ów do domku!
Witajcie , moja dzisiejsza propozycja jest taka aby była moliwosc wrzucania itemków do domku chodzi mi tutaj jesli ktos ma np. Rs'a, albo poprostu idzie sobie nieche mu sie wchodzic do domku to wrzuca items. Ale nie aby kazdy mogł wrzucic co chce do jakiego domku chce, tylko owner swojego domku moze wrzucic do swojego domku, oczywiscie oprócz ciała...
diamondback#
25-05-2010, 15:54
Jestem na NIE ,bo właśnie jak ktoś wbije rs to wrzuci do domku i po sprawie i to jest jeden jedyny powód . .
tylko owner swojego domku moze wrzucic do swojego domku
yyyy, przetłumaczy mi ktoś?
Drogi Panie Koso Sorcerererererze, nie dość że 'skopiowałeś' temat Pana Darken Shadowbolt, to jeszcze myślisz zapewne że 8.42 to 7.6.
#top
Jestem na nie, na APO 7.6 masz wspaniały system PvP, gdzie wbić RS przez przypadek to totalny debilizm bądź świadomy czyn, na 8.42 byle kto podbiegnie Ci pod ue, padnie i masz fraga, więc to są całkiem inne sprawy.
Oczywiścike zgadzam się z Kaziem i jestem na nie, ponieważ na 7.6 wbijasz świadomo rs'a, a nie jak na 8.42 przez przypadek czasem się zdarzy. Tak to na 7.6 co chwile rs byłby wbijany pod domkiem lub ta osoba od razu do domku uciekać zacznie.
Seth Drut
25-05-2010, 18:02
Jestem na nie.
Nie porównuj 7,6 do 8,42.
Tam rs'a możesz wbić bardziej "nieświadomie", a tutaj jedynie z własnej głupoty.
Kinderek
25-05-2010, 18:09
Jestem na nie !! propozycja do niczego nie wbijaj rs i nie będziesz tracił items proste :):)
Dziękuje i Dobranoc
Marcelllo
25-05-2010, 18:35
Jestem na nie bo jest to zbędne :) Nie po to było blokowane wrzucanie items, żeby teraz odblokowywać :d
Nie. Zdecydowanie jestem na nie. O to właśnie chodzi. Jak ktoś ma Rs'a to musi się bać o eq;)
#Nie.
Było by za łatwo. ;0
Jest dobrze, nie trzeba nic zmieniać.
.vimpex.
25-05-2010, 21:02
Jestem na Nie.
Serwer 8.42, to nie serwer 7.6
Tamto jest czym innym, niż serwer 7.6
Propozycja jest raczej zbędna. Myślę, że jest dobrze tak jak jest teraz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.