View Full Version : Powód? 2010 - zdj?cia
Dexter Rook Sorcerer
25-05-2010, 17:03
Filmik zrobiony przeze mnie jako dodatkowa praca na lekcję informatyki...
Nie oceniać wykonania bo zrobienie filmu zajęło mi około 30 minut ( włączając w to szukanie zdjęć ).
Jakość jest jeszcze słaba bo film dopiero wstawiony na youtube. Nie widziałem jeszcze na forum żadnego filmiku o powodzi 2010 więc wstawiam...
http://www.youtube.com/watch?v=RHcsWcOlwWA
Mortalix
25-05-2010, 17:16
Filmik może być choć widziałem, że co najmniej jedno zdjęcie się powtórzyło. xd
Co do samej klęski naprawdę nieciekawie to wygląda.
No Jarząbku filmik gites ;d
#Ta powódź zostanie zapamiętana przez długi okres czasu :/ (ofc przez tych którzy doświadczyli jej najbardziej)
#Rzulf
Hahah xD, teraz zauważyłem co to za debilstwo xDD, duże zagapienie z mojej strony (sorry, no cry)
No Jarząb praca 9/10 : d
Filmik dobrze ukazuję tą klęskę.
#Ta powódź zostanie zapamiętana chyba do końca świata :/ (ofc przez tych którzy doświadczyli jej najbardziej)
ofc, że ci ludzie do końca swiata będą żyć... : O
W piątek ma być u mnie. Zobaczymy, jak coś dam fotki jak to wyglada.
@down
Miasto ?
ofc, że ci ludzie do końca swiata będą żyć... : O
W piątek ma być u mnie. Zobaczymy, jak coś dam fotki jak to wyglada.
U mnie też ma być. Mieszkam z 600m od wału :<, ale za to na górce ^ _ ^
ja to naprawde im współczuję ;x tak, że aż dom zatopiło.. koszmar ; |
@topic
Filmik mi się podoba :)
Tak jak obiecywałem. Stan odry u mnie wczoraj około godziny 19.
http://i45.tinypic.com/35lt1ti.jpg
Fala była przewidywana wczoraj w nocy, podniosło się jeszcze jakieś 10 cm po czym zaczęło opadać, teraz jest już coraz mniej wody :)
<Niemcy
Odra > Wał > Miasto
@up
Troche przerabane z ta woda u Ciebie. Blisko mieszkasz?
@up
Ehh, naucz się czytać...
zaczęło opadać, teraz jest już coraz mniej wody
Mieszam tak, że nawet jakby wylewało to mi by nic nie zagroziło, ale miasto byłoby sparaliżowane...
Zarexoholik?
29-05-2010, 15:36
#Rzulf
Po co mu odpisujesz jak to ten dzieciak kosa, czy jak go tam zwał. On pisze wszędzie by tylko nabić posta i dostać reputa! : /
#Topic
U mnie w mieście nic... Rzeka się podniosła, ale nikt nie ucierpiał.
Devil murder v2
29-05-2010, 16:10
Może być ;d Jakiego programu użyłeś i jaki efekt zastosowałeś, że zdjęcia są na krawędziach przyciemnione?
U mnie jutro będzie fala krytyczna - miszkam niedaleko Poznania.
Klęski żywiołowe to najgorsze co może być.
Ludzie tracą majątki przez coś na co nie mają wpływu. ;/
Troche bylo wody ,ale nie tak jak w Sandomierzu czy gdzieś:P
filmik
http://www.youtube.com/watch?v=naudPxWRF0Y&feature=channel
diamondback#
30-05-2010, 13:06
Filmik ładnie wykonany muzyka też spoczko :) co do powodzi to masakra i tragedia ,współczuje tym ludziom wszystkim zalanym :| . Mieszkam 25km od Wrocławia na szczęście do mnie nie dotarło:/
Zdjęcia ładne ale to kataklizm, szkoda mi ludzi co stracili dom itd..
~Nastero~
06-06-2010, 22:26
Kurde,chciałbym sobie pontonem popływać po mieście... Zazdroszczę ;)
A tak na poważnie,to szkoda tych ludzi,co stracili domy,itd ;( :D
Lord Morgan.
06-06-2010, 23:35
Jak oglądałem telewizor i patrzyłem na tych ludzi, a najgorzej na te stare babcie to aż mi sie ich żal mocno zrobiło. Nie życzę nikomu takiej powodzi. :(:(:(
Azbestowy
07-06-2010, 14:23
A mnie bardzo wkurwiają ludzie, którzy robią takie zdjęcia/gapią się, zamiast pomagać w układaniu/naprawie wałów. Sam film, ok ale treści nie oceniam bo mnie bulwersuje
Jak oglądałem telewizor i patrzyłem na tych ludzi, a najgorzej na te stare babcie to aż mi sie ich żal mocno zrobiło. Nie życzę nikomu takiej powodzi. :(:(:(
Ja ogladam telewizje nie wiem jak ty :)
@Top
Takiej wody nie bylo przez 150 lat. U mnie w okolicy ludzie maja wode po same kominy. wiekszosc domow nadaje sie tylko do rozbiorki :( Naprawde TRAGEDIA.
Ale ta sytuacja ma plusy i minusy zarazem, gdyby nie takie tragedie ludzi dopadla juz by znieczulica stu procentowa nastomiast przez takie tragedie wiele ludzi sie jednoczy by sobie jakos pomoc. Co prawda to prawda lepiej zeby i nie bylo lecz zycie to nie bajka, inni maja tornada co tydzien
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.